IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@lucy125 To ti zavidim,ze si ten utrogestan mozes vkladat,ja si ho vlozim rano,večer,rano, a potom mam strašne palenie,taky slaby začinajuci zapal,tak si ho musim preto davat cez usta,asi aj preto to velke bruško a ine..
@callex sex nie? nam povedal ze mozeme.. teda nie hned,ale dalsi tyzden áno..
@zuzka_zilina ja ked som doma len lezim a nic dokopy nerobim a av praci len sedim.Aj ja mam niekedy tlaky v brusku ale da sa to vydrzat.Aj ja dufam,ze je to dobry priznak a vsetko dobre dopadne.Drzim aj tebe palce
@paaat Tak to maš idealny pohyb 😀 len tak ďalej 😉 mne lekari povedali,že pobolievanie v podrušku je normalne.neboj.drzim palce 🙂
@zuzka_zilina tyzden po vklade ziadny sex...potom uz mozte.
@zuzka_zilina no ja by som ho radšej papala ako vkladala 😉 strašne to tečie a v robote je to pohodlnejšie, no ja nemám žiadne problémy zatiaľ, od zajtra rána začínam 😉 tak uvidíme.
kocky mala tu niektora z vas soft IVF? potrebujem info, aku sumu ste asi doplacali za lieky ked je minimalna stimulka. a klasicka stimulka s kratkym protokolom kolko vyjde cca? dakujem
@lucy125 áno,to je pravda ze to tečie,uf,stále menit intímky. ale čo neurobiš pre male však 😉 ja som si potom vzdy este chvilku polezala,ale určite nie 2 hodky 😝 teda na večer to je fajn,ale rano-nemozne este lezat,človek je rad ze sa zobudi,strci,polezi a bezi do prace 🙂
@zuzka_zilina veru veru, ale čo už presne čo by som neurobila pre malé 🙂 Tak už som fakt zvedvaá, už aby bolo o 17 dní neskôr 😉
@lucy125 to ujde rychlo,ani si nevsimnes 🙂
@zuzka_zilina veru už aby to bolo, od dnes rána už vkladám utrogestan a vstredu ideme na to 😉 .Len aby sa embryjka dobre rozmrazili a prežili 😒
@happy8051 ahoj ja som mala kratky protokol a platili sme za lieky 300 ecok. soft som neabsolvovala
@jerry23
@zuzancek22 a všetkým ostatným....
Takže dnes kontrola za mnou, zajtra mi budú volať pravdepodobne na zníženie dávky Gonalu 😉 doktorka narátala asi 17 folikulov a ešte boli tam aj menšie, najväčšie malo 12mm, 11mm - tých tam bolo viac, 10mm a aj 9 mm a myslím že diktovala aj 5mm ...... 😀
@zuzanka7834 moja tak s tým pitím máš pravdu doktorka mi to prízvukovala, ale ja som pridal pijem 3 - 4 litre denne takže hádam v pohode, dnes som prišla z kontroly doktorka mi naráta 17 folikul, najväčší mal 12mm 🙂 asi mi znížia dávku lebo ešte 2 dni a môžem ísť na výber 😀 😀 😀
@zuzanka7834
@lucy125
@zuzka_zilina gratulujem, hlavne sa opatrujte a drobčekovi nech sa u Teba páči. 😀
@jerry23 myslím na Teba dnes!!! hádam si šla na ten vklad, ale ja som ťa tam nevidela 😎
baby som tu nebola od piatku a tu pribudli 4 strany 🙂 ste tu riadne rozvinuli všelijaké témičky ......
zo všetkým súhlasím hlavne s tými tmavšími spoluobčanmi 🙂
@ursula5 tak to si mala peknu urodicku...super...hlavne, aby boli kvalitne...mne jedno vlozili dnes...prijemny pocit, mat foto v ruke...no vraj, tym, ze som dlhsie predlzovala protokol, tak tym aj ked boli jednickove, neprezili...alebo su slabe...a tak ani jeden mrazacik...a vlozili mi jedno malilililinke...xixi...take milucke...xixi...
@jerry23 ahoj ako si to myslela ze si dlhsie predlzovala protokol???py tam sa lebo aj mne jednotkove sa prestalo vyvvyjat.
@zuzka_zilina No kolegyna mni povedala ze mam zvecsene zrenicky v ociach ze som urcite tehotna a mam aj tvrde brucho,tak dufam,ze je to dobry signal a ma pravdu.
@zuzanka7834 zajtra držím palčeky na výsledky!!! daj potom vedieť 🙂
@ursula5 no tak vidíš, krásna úrodička, tak to ja som mala uplny opak, uvidím ako pôsobila na mna zvýšená dávka menopuru, a kolko jednotiek si si pichala???
@jerry23 moc ti držím pršteky a tých mrazáčikov vôbec nebudeš potrebovať, lebo toto zostane u teba 9 mesiacov 😀 , a chcem sa ťa spýtať odkial si kupovala lieky, ked si musela pichať dlhšie.
@zuzancek22 to mi lekar v CARe predpisal...ale poistovna nic nepreplacala...a vraj aj preto som mala inak tak slabsie vajicka, ze dlhsie nevydrzali...ale je divne inak, lebo vraj niektorym babam robili vklad na 3 den a preco nam tak neskoro?..
@jerry23 a kolko od opu si mala vklad? a kolko si platila za tie ďalšie injekcie?
@petuska123 mala som vela folikul, ale boli male...a tak cakali sme a predlzovali protokol dalsim pichanim este navyse 10 dni a vtedy sa to rozbehlo...mozno aj zmenou tymi injekciami, neviem...
@zuzancek22 vklad som mala na 7. den...alebo 6ty?..neviem ako sa to rata...v pondelok odber a v nedelu vklad...a kazdy druhy den som kupovala injekcie za 120 EUR
@zuzancek22 pichala som si 150 ale Gonal nie menopur ako ty, dnes si mám ešte pichnúť 150 a zajtra mi budú volať 😉
@jerry23 a to chodíš kam do centra? a aké injekcie si mala?

@lucy125 tak s prednisonom by to mohlo vyjst..odpoved preco sa to nepodarilo ti ziadny lekar neda..vsetko je to stylom pokusov.
baby potom este tyzden ziaden sex po ET.. 😉 drzim vam palce.