icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

ursula5
11. sep 2011

@jerry23 tiež sa mi zdá, že Vám neskoro ten vklad robili!!!

zuzancek22
11. sep 2011

@ursula5 tak to je krása, lebo ja som si pichala 225 a musela som si to zvýšiť na 300 , takže injekcie mám len do stredy to budem 14 DC tak uvidím, čo a ako či to vôbec pomáha, veď zajtra už budem múdrejšia.

jerry23
11. sep 2011

@zuzancek22 na zaciatku Diphereline, potom aj s Menopurom 225 a ked menopur dosiel, tak som dokupovala Merional...a ten podla mna mi to rozbehol...a plus Pregnyl do zadocku raz za cas...xixixi..a inak do Heliosu do MT chodim..a ty?

jerry23
11. sep 2011

@ursula5 aj mne...som zvedava, ako to vyjde...ale verime malej fazulke, ze bude pekne rast..xixi

zuzancek22
11. sep 2011

@jerry23 ja chodim do Ginfivu - BA, je mi to inak celé divné, lebo ked som toto písala môjmu gyndošovi tak mi povedal, že podla neho to urobil z rýchlika, lebo ja som vždy dobre reagovala na stimulku aj ten clostybegit, ktorým som stimulovala pri IUI mi museli dať najnižšiu dávku, lebo pri prvej som mala tuším okolo 8-10 takže je mu to riadne divné, no nič, uvidíme čo zajtra to už budem mať 3 silnejšie dávky, tak uvidíme. a kedy sa pichá ten pregnil?

jerry23
11. sep 2011

@zuzancek22 na ten 14ty den ti to urcite pichnu...ale podla mna aj tie davky ti pomozu...

zuzancek22
11. sep 2011

@jerry23 verím tomu 🙂 ja som si to tak pekne už naplánovala, do stredy doberem čo mám, a vo štvrtok by som chcela aby bol odber 🙂 to by som bola neskutočne spokojná, a po kolkých dňoch čo si pichala diphereline si doslala mrchu, lebo ja som ju dostala už na druhý deň čo somsi pichal 1 injekciu

jerry23
11. sep 2011

@zuzancek22 ja som nedostala mrchu...xixi...lebo mala som dostat tento tyzden...lebo to bolo po mrche hned...a tento tyzden beriem utragestan, a ten nedovoli mrchu dostat..xixixi

lucy125
11. sep 2011

babenky máte niektorá zkúsenosti s tým, že keď užívate utrogestan po vklade neprijde vám menzes? 😉 Lebo u mńa je to nejaké div né pri prvom vklade, som normálne menzes dostala test bol negat. a hneď podla menštr. kalendára mi došiel menzes ☹ ale na druhý krát som ho už nedostala asi po 3 dńoch od vysadení liekov, potom až došiel, tak či sa má dostať menzes pri liekoch alebo nie 😒

bibi11
11. sep 2011

@zuzancek22 Držím palce aby si to vydržala až do konca🙂 Nech ťa teší to, že sa to skončí bábetkom v brušku🙂

bibi11
11. sep 2011

@linka Ahojky, my sme tiež mali IVF+ICSI. Zjednodušene: ICSI je vlastne vpichnutie spermie do vajíčka. 🙂

zuzka_zilina
11. sep 2011

@ursula5 Dik uršula 🙂 zatial sa mu hadam u mna pači,ved čo uz ma robiť však 😀 držim palčeky nech maš super kvalitne vajička a nech potom dopadneš tak dobre ako ja 😉 teda to tu samozrejme prajem všetkým dievčatám,držím palčeky babule

zuzka_zilina
11. sep 2011

@paaat Whaaw to sa da aj podla zväčšených zreničiek?? tak to som ani nepočula sranda. kamoške zas gynekolog povedal ze ked jej chyti prsia,ze on to vie hned podla toho 😝 kazdy ma ine vysetrovacie metody 😀 akurat si chytam brucho,či ho mam tvrde,ani nie,tak normalne tvrde

paaat
11. sep 2011

@zuzka_zilina a kedy ti vkladali? kedy ides na krv?Drzim palce

zuzka_zilina
12. sep 2011

@paaat mne vkladali uz 23.8,na krv som bola pred tyzdnom 6,9,vraj som tehotna 😝 ale na sone nebolo nič vidno.na dalsie sono idem zajtra,tak snad sa tam uz niečo ukaže 😉 a ty ako? tiez drzim palce 🙂 moc

jerry23
12. sep 2011

@zuzka_zilina tak ake bolo sono? ukazalo sa male???

ursula5
12. sep 2011

@zuzanka7834 nejaké novinky??? 🙂

zuzka_zilina
12. sep 2011

@jerry23 Idem az zajtra,v utorok.Ked som bola pred tyzdnom,praveže sa neukazal,potvorka 😀 a ty ako Jerry,čo nove? čo maličke? 🙂

paaat
12. sep 2011

@zuzka_zilina Tak to timoc moc gratulujem.Ja idem na krv piatok 16.do Blavy a dufam,ze budem tiez stastna ako ty.Uvidime nechame sa prekvapit.Chodis do prace alebo si doma na PN?

jerry23
12. sep 2011

@zuzka_zilina neviemmm....snad sa drzi...xixi...ani nevytokujem,tak snad dobre...akurat musim utrogestan vylezat, lebo chce vytekat...xi....ale hladkame brusko 😉

zuzka_zilina
12. sep 2011

@paaat Jasne ze budes mat rovnake stastne vysledky ako ja,uvidiš 😉 ja som bola po vklade doma iba ten den,a potom este jeden,a potom veselo do prace
ja sedim v kancli,a doma som sa fakt šla zblazniť. aj ked som si nachystala veeela kniziek,aj filmik občas,ale uz mi z toho šibalo 😝 ale ked som prisla z prace,fakt som si na chvilku lahla,tak 15 minut,nech si brusko oddychne 😉 lebo po odbere vajičok som bola dlhsie doma,aj s vikendom,to mi bolo trošku horsie,ale po vklade to bolo celkom v poho,len to nafuknute brusko z utrogestanu.. 😕

zuzka_zilina
12. sep 2011

@jerry23 super 😀 tak riadne hladkaj,nech sa mu u teba pači 😉 kedy ideš na krv a sono? som zvedava na vysledky🙂 ja aj trosku vytokujem,hm,snad to je ok.. 😖

jerry23
12. sep 2011

@zuzka_zilina povedali. ze to je v pohode vytokovat...a idem az 26.9...ako sa dockam?

charlota333
12. sep 2011

@jerry23 drzim palce

jerry23
12. sep 2011

@charlota333 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

zuzka_zilina
12. sep 2011

@jerry23 ale neboj,to prejde rýchlo 🙂 držim palce 🙂

jerry23
12. sep 2011

@zuzka_zilina tak to dufam..xixi..a vdaka...aj tebe drzim palce na zajtra...potom hned napis...

zuzka_zilina
12. sep 2011

@jerry23 jasné,hned napíšem 🙂 ja som pred tebou trošku popredu,ale o chvílku sa aj ty budeš takto vytešovať 😀

jerry23
12. sep 2011

@zuzka_zilina uz sa neviem dockat....xi

ursula5
12. sep 2011

@jerry23
@zuzka_zilina zuzka odovzdá štafetu jerry23 a ty potom mne 😀