IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@ursula5 tak to je krása, lebo ja som si pichala 225 a musela som si to zvýšiť na 300 , takže injekcie mám len do stredy to budem 14 DC tak uvidím, čo a ako či to vôbec pomáha, veď zajtra už budem múdrejšia.
@zuzancek22 na zaciatku Diphereline, potom aj s Menopurom 225 a ked menopur dosiel, tak som dokupovala Merional...a ten podla mna mi to rozbehol...a plus Pregnyl do zadocku raz za cas...xixixi..a inak do Heliosu do MT chodim..a ty?
@jerry23 ja chodim do Ginfivu - BA, je mi to inak celé divné, lebo ked som toto písala môjmu gyndošovi tak mi povedal, že podla neho to urobil z rýchlika, lebo ja som vždy dobre reagovala na stimulku aj ten clostybegit, ktorým som stimulovala pri IUI mi museli dať najnižšiu dávku, lebo pri prvej som mala tuším okolo 8-10 takže je mu to riadne divné, no nič, uvidíme čo zajtra to už budem mať 3 silnejšie dávky, tak uvidíme. a kedy sa pichá ten pregnil?
@zuzancek22 na ten 14ty den ti to urcite pichnu...ale podla mna aj tie davky ti pomozu...
@jerry23 verím tomu 🙂 ja som si to tak pekne už naplánovala, do stredy doberem čo mám, a vo štvrtok by som chcela aby bol odber 🙂 to by som bola neskutočne spokojná, a po kolkých dňoch čo si pichala diphereline si doslala mrchu, lebo ja som ju dostala už na druhý deň čo somsi pichal 1 injekciu
@zuzancek22 ja som nedostala mrchu...xixi...lebo mala som dostat tento tyzden...lebo to bolo po mrche hned...a tento tyzden beriem utragestan, a ten nedovoli mrchu dostat..xixixi
babenky máte niektorá zkúsenosti s tým, že keď užívate utrogestan po vklade neprijde vám menzes? 😉 Lebo u mńa je to nejaké div né pri prvom vklade, som normálne menzes dostala test bol negat. a hneď podla menštr. kalendára mi došiel menzes ☹ ale na druhý krát som ho už nedostala asi po 3 dńoch od vysadení liekov, potom až došiel, tak či sa má dostať menzes pri liekoch alebo nie 😒
@zuzancek22 Držím palce aby si to vydržala až do konca🙂 Nech ťa teší to, že sa to skončí bábetkom v brušku🙂
@ursula5 Dik uršula 🙂 zatial sa mu hadam u mna pači,ved čo uz ma robiť však 😀 držim palčeky nech maš super kvalitne vajička a nech potom dopadneš tak dobre ako ja 😉 teda to tu samozrejme prajem všetkým dievčatám,držím palčeky babule
@paaat Whaaw to sa da aj podla zväčšených zreničiek?? tak to som ani nepočula sranda. kamoške zas gynekolog povedal ze ked jej chyti prsia,ze on to vie hned podla toho 😝 kazdy ma ine vysetrovacie metody 😀 akurat si chytam brucho,či ho mam tvrde,ani nie,tak normalne tvrde
@zuzka_zilina a kedy ti vkladali? kedy ides na krv?Drzim palce
@paaat mne vkladali uz 23.8,na krv som bola pred tyzdnom 6,9,vraj som tehotna 😝 ale na sone nebolo nič vidno.na dalsie sono idem zajtra,tak snad sa tam uz niečo ukaže 😉 a ty ako? tiez drzim palce 🙂 moc
@zuzka_zilina tak ake bolo sono? ukazalo sa male???
@zuzanka7834 nejaké novinky??? 🙂
@jerry23 Idem az zajtra,v utorok.Ked som bola pred tyzdnom,praveže sa neukazal,potvorka 😀 a ty ako Jerry,čo nove? čo maličke? 🙂
@zuzka_zilina Tak to timoc moc gratulujem.Ja idem na krv piatok 16.do Blavy a dufam,ze budem tiez stastna ako ty.Uvidime nechame sa prekvapit.Chodis do prace alebo si doma na PN?
@zuzka_zilina neviemmm....snad sa drzi...xixi...ani nevytokujem,tak snad dobre...akurat musim utrogestan vylezat, lebo chce vytekat...xi....ale hladkame brusko 😉
@paaat Jasne ze budes mat rovnake stastne vysledky ako ja,uvidiš 😉 ja som bola po vklade doma iba ten den,a potom este jeden,a potom veselo do prace
ja sedim v kancli,a doma som sa fakt šla zblazniť. aj ked som si nachystala veeela kniziek,aj filmik občas,ale uz mi z toho šibalo 😝 ale ked som prisla z prace,fakt som si na chvilku lahla,tak 15 minut,nech si brusko oddychne 😉 lebo po odbere vajičok som bola dlhsie doma,aj s vikendom,to mi bolo trošku horsie,ale po vklade to bolo celkom v poho,len to nafuknute brusko z utrogestanu.. 😕
@jerry23 super 😀 tak riadne hladkaj,nech sa mu u teba pači 😉 kedy ideš na krv a sono? som zvedava na vysledky🙂 ja aj trosku vytokujem,hm,snad to je ok.. 😖
@zuzka_zilina povedali. ze to je v pohode vytokovat...a idem az 26.9...ako sa dockam?
@jerry23 drzim palce
@charlota333 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
@jerry23 ale neboj,to prejde rýchlo 🙂 držim palce 🙂
@zuzka_zilina tak to dufam..xixi..a vdaka...aj tebe drzim palce na zajtra...potom hned napis...
@jerry23 jasné,hned napíšem 🙂 ja som pred tebou trošku popredu,ale o chvílku sa aj ty budeš takto vytešovať 😀
@zuzka_zilina uz sa neviem dockat....xi
@jerry23
@zuzka_zilina zuzka odovzdá štafetu jerry23 a ty potom mne 😀

@jerry23 tiež sa mi zdá, že Vám neskoro ten vklad robili!!!