icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

ursula5
14. sep 2011

@timmka prečítaj si
http://www.sanatoriumhelios.sk/sk/sterilita/pri...
všade na nete je kopec článkov, úspešnosť je v dnešnej dobe 45% myslím, ale nikto nemá zaručené že to vyjde na prvý krát sú tu žienky, ktoré to momentálne absolvujú 1x niektoré už aj 3x, takže hore hlavu a hor sa do boja ak ste sa rozhodli a nie je iná možnosť 😀 držím palčeky

jerry23
14. sep 2011

@ursula5 tak v piatok ta uz pripravia na pondelok...jupiiiiiiiiiiii..drzim palce

ursula5
14. sep 2011

@jerry23 no to uvidíme ako ma pripravia ale už začínam mať trošku strach 😀 ale všetko bude ok hádam ty si mala tiež odber v pondelok takže do ďalšieho víkendu bude vklad 😉 a potom 14 dní čakania na ortieľ radosti 😀 😀 😀

jerry23
14. sep 2011

@ursula5 nemusis sa toho vobec bat...budes uspata, takze nic citit nebudes...tak tak...budeme spolu cakat tyzden a potom dalsi zvladnes sama, ale budem podporovat....

ursula5
14. sep 2011

@jerry23 veru moja nebudeme spolu týždeň čakať ty budeš mať výsledky 26.9 ja budem mať tesne po vklade si 2 týždne dopredu zhuba 🙂 😉

jerry23
14. sep 2011

@ursula5 jaaaaaaaaaaaaaaaaaj...to ma nenapadlo...ozaj...xixi

lucy125
14. sep 2011

@zuzka_zilina
@zuzka_zilina Ahoj Zuzička, ďakujem ti pekne, že si na mńa nezabudla.Už som domka, vložili mi 4 bunkové embryjko a 8 bunkové a obe sú vraj ok, tak hádam to už bude stáť za to.Vkladal mi to tam super Dr. najlepší v Gyn Fiv Dr. Harbulák, tajne som dúfala, že tam bude a bol 😀 .A ty moja?Maličké poslúcha? 😀 😀 Nech sa mu len dobre darí a pekne v tebe rastie. 🙂 Veľmi na teba myslím. 🙂

ursula5
14. sep 2011

@jerry23 a ako sa cítiš? zatiaľ žiadne zmeny a príznaky to je ešte zavčasu čo? 😉

paaat
14. sep 2011

@zuzka_zilina ahoj ako si dopadla na sone?chcem sa ta opytat ze ked si bola prvy krat na krv tak ci ti robili hned aj sono?

zuzancek22
14. sep 2011

@lucy125 ahojček , tak to je krásne aj mne dnes robil punkciu Harbulák, to je aký sranda chlap, tak nech sú u teba vajká spokojné, takže ty už si teraz tehuľka
@zuzka_zilina
@ursula5
@jerry23 takže hlasim výsledok, skoro sme to dnes prepásli, ale zvládli sme to máme dve vajká, zajtra nám budú volať čo a ako, kedže sú len dve tak ich budú napichovať, aj ked mame spremiogram dobrý, že radšej.

lucy125
14. sep 2011

@zuzancek22 Ahojček držím ti place som si myslela, že si tam aj ty, lebo ja som ležala na operačke, a Harbulák mi urobil KET tak vás išiel omrknúť na izbu. Tak dve? No fajn, stačia len aby sa pekne uchytili, držím ti palčeky 🙂 , zajtra podaj info, ako sa vám oplodnili. Ja mám dnes vložené jedno 4 bunkové jedno 8 bunkové a tak hádam sa aspoń jedno uchytí 😉 😉 na krvný test idem 29.9. ale hádam otestujem aj doma 😀

dadaba
14. sep 2011

ahoj holky...drzim vam palce...ja idem do gf 20.9 ku dr.Drabek na konzultaciu tak sa velmi tesim, tak snad v oktobri o takomto case ma to caka... 😉

ursula5
14. sep 2011

@lucy125 držím palce nech sa tam drobčekovia dobre cítia a uchytia sa obe 😀

ursula5
14. sep 2011

@zuzancek22 tak držím palce 😀 nech sa pekne vyvíjajú obe 😉 a ty sa ako cítiš máš aj bolesti??? ja idem pravdepodobne až v pondelok, hádam to stihnú mala som už také 15mm 🙂

jerry23
14. sep 2011

@ursula5 tak tak....zavcasu...ale zmeny ziadne...snad to je ok..xixi...

jerry23
14. sep 2011

@zuzancek22 to je velmi dobre....ze budete mat ICSI...istota je istota...drzim palce...

lucy125
14. sep 2011

@ursula5 ďakujem ti veľmi aspoń jedno aby sa uchytilo 🙂 aj ja ti držím palce aby si mala čo najviac vajíčok 🙂

ursula5
14. sep 2011

@lucy125 dík, ale netreba veľa vajíčok hlavne kvalita zaváži 😀

lucy125
14. sep 2011

@ursula5 veru tak stačí aj jedno ale kvalitné aby sa pekne uhniezdilo a bolo z neho spokojnučké rozkošné bábätko 🙂

lucy125
14. sep 2011

@jerry23 ahoj Jerry koľko bunkové embryo ti vložili? Mne 4 bunkové a 8 bunkové 😉 , tak snáď sa aspoń jedno zadarí a aj Prednison k tomu snáď dopomôže. 🙂 Ako sa cítiš? Žiadne zmeny? Inak minule si tuším písala, že si trošku špinila a podla mńa je to dobré znamenie, lebo všetky baby čo špinili mali // 😀 Držím palčeky aby tam // boli čo najskôr.Ja idem na krvný test 28.9. a ty? 🙂

jerry23
14. sep 2011

@lucy125 spinila, ale to bolo len chvilku..mam skor biely vytok, ale to podla mna z toho Utrogestanu...a kolko bunkove?...a co ti ja viem?..to mam v tej sprave?...inak ziadne zmenu...aj tebe drzim palceky

lucy125
14. sep 2011

@jerry23 aj ja mám biely výtok z utrogestanu, dosť mi to vyteká, hlavne keď idem na wc.Dúfam, že budeme o pár dní mať všetky baby čo sme tu // na teste. 🙂

jerry23
14. sep 2011

@lucy125 dobre tu zacali, tak pekne pokracujme..xixi

lucy125
14. sep 2011

@jerry23 veru tak pekne sme začali, tak teraz postupne nech sú // na testíkoch 😀 😀

bosorecka85
14. sep 2011

@jerry23
no ja sa neviem z toho spamatat....takze si uz po zakroku?.....tak drzim palceky nech vsetko dobre dopadne 🙂

jerry23
14. sep 2011

@lucy125
@bosorecka85
dakujem vam kocky...napodobne...v nedelu som bola na ET @bosorecka85 , tak ocakavam //...xixi...verim tomu z celeho srdiecka...

bosorecka85
14. sep 2011

@jerry23
tak to mam byt verit si 🙂......modlim sa za vas vsetky babenky.....nech sa vam to podari 😅

jerry23
14. sep 2011

@bosorecka85 si zlata...dakujeme...a ty si ako na tom?

ursula5
15. sep 2011

@lucy125
@jerry23 baby ani nemyslíte na to, že tam nebudú // 😀 😀 😀

lucy125
15. sep 2011

@ursula5 Ahoj Ursulka, veru nesmieme na to myslieť, proste budú tam // a hotovo, musíme to brať tak ako by to už bolo 😀 😀 .A čo ty moja? Kedy máš OPU? Strašne ti držím palčeky, ochvílu aj ty budeš odmeriavať čas do krvného testu 😀 😀 Bolo by súúúúúper keby všetky čo sme tu sme postupne mali // na teste a vytešovali sa spolu. Juj všetkým držím silno palčeky móóóóóóc 😉 😉