IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@zuzka_zilina gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem...juj ako sa tesim s tebou...akoby som to sama prezivala..uzivaj si tehu
@zuzka_zilina blahozelam nech a darí 🙂
@jerry23 ahoj ako sa citis? len si davaj pozor a setri sa.
Ste zlaté babulky,ďakujem Vám moc. A som stále s Vami,myslím na Vás,sledujem ako sa Vám darí a moc moc drzím palce 😀
@charlota333 celkom dobre...vcera som mala trosku spinenie, ale dobre..verim tomu,ze to vyjde....necitim ziadne zmeny, ale setrim sa naozaj...aj vdaka manzelovi...ten sa stara o celu domacnost...a som na PN..tak relaxujem..
@zuzka_zilina aj ja gratulujem, musí to byť krásne vidieť to už na sone, ja uvidím zajtra či bude čo odoberať, ale verím, že aspon jeden valibuk tam bude a toho mi potom aj vložia.
@rybkamala
ahoj....aj ja chodim do SLPNU....po neuspesnych IUI sme nedavno dostali od lekara ziadost do poistovne ohladom IVF.....tiez je to moja 1.IVF......takze momentalne cakame na schvalenie...tiez mam brat Bravelle a Decapeptyl dep..........a uz si podstupila IVF alebo este nie?........ak ano prosim ta pekne das mi vediet kolko ta to vsetko stalo a ake si mala z toho pocity?(lieky+zakrok)...dakujem 🙂
@zuzancek22 jasne,ze bude....drzime palce...potom daj info
@zuzancek22 neboj bude čo odoberať!!! hlavne pozitívne mysli 😀
@zuzka_zilina ahojček aj ja sa pripájam ku gratulácii 🙂 Ja idem zajtra o 10.30h na KET, dnes mi už volali ale embryologička mala pre mńa aj zlú správu mali sme mať 4 mrazáčikov a dve nám rozmrazenie neprežili,tak zajtra je náš tretí a zároveń posledný pokus v 1. cykle IVF 😒 a som z toho aj dosť nešťastná, lebo keď toto nevyjde tak neviem čo potom. 😢
@zuzancek22 Ahojček zajtra idem na KET o 10.30h to už ty budeš mať po všetkom a budeš sladko spinkať 🙂 .Ako som to už tu písala, dve embryjká nám dnes neprežili rozmrazenie tak zajtra mi vložia posledné dve čo tam máme a ak toto nevyjde neviem čo bude ďalej.Ty sa ale zajtra pekne drž, nech všetko vyjde tak ako má 😀 budem na teba myslieť. 🙂
@lucy125 dakujem, aj ja ti držím pršteky nech je to všetko ok,
@zuzancek22 aj ja ďakujem budem to potrebovať 😒 neboj všetko bude ok, aj vajka budú v poho zajtra večer daj info čo ako aké pocity máš ako sa cítiš a vo štvrtok zase koľko vajok máš oplodnených 😀 *Mńa v poslednej dobe dosť boja vaječníky ☹ doslova ma pichajú to asi od tých hormónov a prsia strašne tiež ako pred menzesom 😖
@bosorecka85
Ahoj je to moje 1.IVF..(Doteraz som bola len na IUI 2x). Za lieky som doplacala 297 euro. Od piatka zacinam stimulovat. zatial mi pichli len decapeptyl, dostala som normalne MS a uz teraz len cakam. zatial to nic nie je akurat mam navaly tepla ako v prechode-ale to je tym decapeptylom(si myslim). ty uz mas schvalenu ziadost?
Ahojte kocky,uz sa tesim ako si Vas vsetky precitam,zalozila som tu temu a ani sa nevenujem ale bola som na dovolenke.. Co sa pomenilo odvtedy mame nejake stastne nastavajuce mamicky? 🙂))
Ked Vam poviem ze 4.8.sme si podali ziadost a vypisovala som si s VSZP aby to do 27.8 stihli,ale vykaslali sa na nas.. Tu je vidiet kto je klient-nas klient-nas otrok :(((
Potom som dostala ms a teraz musim cakat do 30.9.na dalsiu.
Ale vrchol je ze este od 4.8. nic neprislo-je to uz 6 tyzdnov -vseobecna zdravotna poistovna podotykam-nekomentujem :((( Myslim ze keby som im tam zavolala, tak im asi asi strasne vynadam,ale je pravda ze ich mozno budem znova potrebovat ak sa nezadari ..to je strasne,ale dnes som taka ze ked do mna pichnu tak vybuchnem :(((((Prepacte.. 😔 budem cakat na Vase dobre spravy,kym si to cele precitam..
@rybkamala
ahoj.....nie este ju nemam schvalenu.......nevies mi povedat co vlastne ta poistovna uhradza?.....ved podla zakona je ze poistovna ma uhradzat zakrok v plnej vyske 3x do veku 39 rokov....ako to vlastne je?....to uhradza akoze iba nejaku ciastku za lieky? takto to je myslelne?.........ved 800eur je fakt vela....nemyslis?
@michelitta fúha, no pekne sa ukázala poisťovňa...A ti si si niesla žiadosť do poisťovne, či to išlo cez centrum? Ja mám tiež všzp, ale schválili nám ju za mesiac...
Ako si sa inak mala na dovolenke? Odpočinutá? Dúfam, že nabraté nové sily🙂
@bosorecka85 xixi...aby sa ti nemalilo...tak my sme doplacali k poistovni este 2000 EUR za jedno IVF
@bosorecka85 naozaj nepoznam zakon, ale poistovna hradi len cast liekov a nieco zo zakrokov.
Takze do tych 800 euro by mal byt doplatok. A ano je to dobra palka...
@jerry23 teraz som sa vrátila takže mám takých pekných 14 na pravom 6 a na ľavom 8 a ešte menšie (veľkosť 15mm, 14mm, 13mm aj 12mm pekne dorastajú 😀 , predpokladaný termín odberu v pondelok cez víkend pôjdeme na kontrolu ešte a na pohovor s embriológom. takže znížením dávky si to pekne upravujú aby to bolo až pondelok 🙂 dnes budú zas volať čo a ako.
@zuzancek22 myslím na Teba večer daj vedieť ako si dopadla 😀
@michelitta si riadne nabrúsená na tú poisťovňu 😀 hore hlavu treba sa s tým zmieriť lepšie to už nebude 😉
@lucy125 Ahoj Lucka.pozeram na hodinky,za chvilku akurat idete na to.drzim mocmoc palceky,nebojkaj vsetko dobre dopadne,mozno sa obidve embryjka uchytia a budu v poriadku,len sa potom šetri aby sa dobre zahniezdili,oddychuj a "užívaj si tehotenstvo" 😀 mysli pozitivne,nebojkaj uvidiš bude to ok drzim hrozne silno vsetky prstiska
@zuzancek22 Držím palce Zuzka,určite tam bude riadny valibuk,uvidiš 🙂 ozvi sa potom,ako sa mas,neboj bude fajn 😉
@ursula5 vidis...predsa to uz mam odzite, tak som vedela, ze to az tak v nedelu alebo v pondelok daju ten odber....a inak ta stiplavka, to ti je zaujimave, lebo aj mna tam zaskocila a stipala a ked mi ju pichli na pohotovosti, tak to bolo uplne super...ani som to tam poriadne necitila...a pohovor s embryologom?...ja ze tam maju len zeny embryologicky..xixi..
@jerry23
pane boze......tak toto je uz nenormalne.......a preco ste museli tolko este doplacat?........
@bosorecka85 dlhsie som stimulovala a na kazde dalsie dva dni som doplacala za cele injekcie 120 EUR...
@mimili zajtra Ti držím palčeky 😉
@danielkabn
@jerry23
@zuzanka7834
@zuzancek22 tak čo ako T to dnes dopadlo???
tak teraz mi volali z Helíka, ďalšia kontrola v piatok + pohovor, výsledky sú veľmi dobre 🙂
ahojte , mozte mi vysvetlit ako prebieha ivf, dakujem, rozhodli sme sa pre to a strasne sa bojim, ze to nevyjde ☹

@ursula5 ďakujem moc uršulka 😀