IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@paaat ahoj.ja som bola na sono tento tyzden v utorok-to som bola na zaciatku 6 tt,a mame prist o 10 dni,to je tento piatok,to budem mat koniec 7 tt,a potom ma uz poslu mojmu obvodnemu gynekologovi.
ahojte baby chcem sa spytat,ked sa posiela ziadost do poistovne pred IVF,v nej su uz zahrnute aj lieky alebo zvlast v druhej ziadosti sa posielaju? vdaka
@lucy125 vklad mi robil Drábek, a na krv idem 27.9.
@zuzka_zilina aha no super ja idem na sono 6. oktobra tak uvidime
@paaat Tak držim palceky,nech je všetko v uplneom poriadku 🙂
@zuzka_zilina Dakujem podobne aj tebe,len som si9 myslela ze mi spravi sono aj teraz ked som bola na krv.Tak musime cakat.
@lucy125 Ahoj Lucy,ako sa maš?všeko ok zatial? si sa pytala-či sa musi špinit? asi nie,to je indivindi.. ja som po ET nešpinila,ale po 2 tyzdnoch po ET, 2 dni slabo,som vtedy aj myslela ze prichadza menzes,nastasie odišiel 😀
@paaat no mne urobili sono hned,ked brali krv,2 tyzdne po ET. potom este 2 sona,a uz ma poslu k obdovnemu gynekologovi (teraz bude posledne)..
@zuzka_zilina No ved hadam bude vsetko o.k. tak musime pockat.Ozaj a bolo nieco vydiet ked si bola prvy krat na sone alebo az na druhy krat?
@paaat na prvy raz nebolo vobec nic vidno. na druhy raz iba ten gestačny vačok. myslim ze teraz by uz mohlo byt aj srdiečko,no nechame sa prekvapit. to uz bude 7 tt,to uz by srdcko asi malo byt vidno,myslim.. 🙂 tebe uz nieco videli? a to budes tak dlho chodit do centra,ked ta az o 3 tyzdne dali?
@zuzka_zilina No ved ja som este nebola idem az 6.oktobra ale chcem ist na buduci tyzden sem do trencina k primaraovi kascakovi a to budevlastne uz 4 tyzden a potom by som sla aj ten 5 tyzden do blavz a chcem sa opytat ci mozem chodit uz len v trencine.Lebo je to dost od ruky chodit len kvoli tomu do blavy.Uz mam vypisanu aj tehotensku knizku/A si doma alebo pracujes?
@zuzka_zilina Ahojček, ďakujem, zatiaľ sa mám ok.Žiadne zmeny, len ma dnes pobolievalo celý deń podbruško ako pred menzesom 😒 tak neviem či je to dobré alebo zlé.Meriam si aj BT od vkladu neklesla zatiaľ pod 37 stup. dnes som mala 3,2 stup, inak žiadne zmeny dnes som len 5 deń po KET.A ty sa ako cítiš?Maličké poslúcha? 😉
@lucy125 ahojček celkom dobre po OPU, nebolo to nič strašné, nakoniec vydolovali 9 vajičiek 3jednotkové 4 dvojkové a 2 trojkové, oplodňovať by mali osem, ale povedala, že ešte uvidia možno dozrejú za 2 hodinky čo ešte odpočívajú 🙂 oplodňujeme ICSI s tým som počítala, teraz len aby sa dobre vyvíjali a mali sme čo vkladať, budem na ne myslieť celý týždeň, v sobotu alebo v nedeľu vklad.... 😀
@ursula5 no krása, neboj oplodia sa všetky, ale ved budeš potrebovať len dve a tie sa určite uchytia.
@zuzancek22 no mne bude stačiť aj jedno ale uvidíme ako sa rozhodneme či dáme 2, záleží ako to preberieme s manželom a ako sa to bude vyvíjať, musíme zvažovať aj finančné možnosti aj riziko pri dvojičkám už som to raz zažila 🙂
@lucy125 ja v pohode,bez zmeny,len dnes mi bolo trošku nevolno,ani neviem prečo,len tak nejako slabo.. no ten stav akoby pred menzesom,to aj ja mam obcas,sa aj bojim či niečo nepride,ale viem o čom hovoriš.. no tak sa drzkajte zatial všetci traja 😀
@paaat jasne ze pracujem,až sa tak práši 😀 ale ja sedim v kancli,takze ziadna namaha.. no ale ved oni ta uz hadam aj poslu k tvojmu gynekologovi,ci nie? u nas v MT maju vela pacientiek,oni nerobia prenatalnu starostlivost,iba za priplatok. ja mam dobreho gyn v ZA,ale nechutne draheho, sukromnika ☹ no čo uz,nejako to zvladneme,snad..
@zuzka_zilina nesmies mat take myslienky...len pekne rozmyslaj nad tym, ako to super bude cele...ako si uzijes tehotenstvo, ako budes kocikovat a podobne...
@jerry23 to si napisala užasne 🙂 a ty ako,ake nove vysledky? ako sa maš,všetko v poriadku? 😉
@zuzka_zilina ďakujem, kamoška mi kukla môj graf BT a vraj to vyzerá zatiaľ super, tak hádam ešte 6 dní vydržíme potom otestujem,vraj mi nesmie BT padnúť 2 a viac dní po sebe to by už bolo zlé 😒 snáď sa nám to už podarí a Prednison udrží babuľky 😉 držte sa aj vy a bábo nech pekne poslúcha 😀
@zuzka_zilina No ved uvidime.Ja pracujem v obchode a zdvihame tu aj tazke veci tak neviem ci je to moc dobre.Ved uvidim opytam sa na to.Dufam,ze mi uz povedia ze mozem chodit svojmu.Ale jasna vec pre babo vsetko :}
@zuzka_zilina tak dakujem..xixi...a nove vysledky?..neviem...az v pondelok budem vediet...cakatelka som..a celkom ma to uz taha robit babytest...xixi..inak si myslim,ze je vsetko v poriadku az nato,ze sa mi celkom dost pokazila plet...fnuk..

@zuzancek22 áno zajtra mám OPU 🙂