icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

lucy125
16. sep 2011

@zuzka_zilina juj ty si šťastná osoba mńa hlava docela často bolí a keď si nedám tabletku tak to ani neprejde 😒 .Nemala som predĺženú kultiváciu po OPU ,potom som chcela po KET ale to zase DR. neodporučila, že môžu zahynúť a cyklus bude v háji, tak máme len základ zatiaľ 4 a 8 bunkové embryjka.Tak hádam niečo pekné z nich bude. 😉

zuzka_zilina
16. sep 2011

@lucy125 no to je podla mna trošu škoda 😒 nám robili predlzenu kultivaciu hned pri všetkych,tak keby ze ideme na KET (to asi budeme musiet,ked budeme chciet druhe dietatko,bez toho sa nam tazko zadari), tak ich uz vlastne mame po predlzenej kultivacii. vam to lekari ani neponukli?? to je divne,pritom ked pises aki su drahi. nam vraveli,ze predlzenu kultivaciu poistovna nepreplaca,ale ze to je velmi dolezite,aby videli ako sa embryjka vyvijaju,a aby vlastne potom vlozili a zamrazili tie ozaj najkvalitnejsie
tiez nam mohli zamrazit 8,ale po case bolo kvalitnych iba 4,ale to sa asi po tych 3 dnoch este vraj neda tak presne
no neboj,tieto 2 čo maš,to su určite tie najkvalitnejšie z ponuky😉

paaat
17. sep 2011

@zuzka_zilina Ahoj tak mam dobru spravu vcerajsia krv dopadla na jednotku SOM TEHOTNA!!!na prve sono idem za 3 tyzdne.A ty ako?

lucy125
17. sep 2011

@zuzka_zilina No čo už my sme po OPU platili nehorázne peniaze za ICSI 10 vajíčok plus zmrazenie a kultivácia bola ďalších 150€ na vrch a to ssme už nechceli ☹ .Potom som si ju pri KET chcela dať ale Dr. zase neodporučila, tak uvidím ak sa toto nezdarí, tak možno pri ďalšom IVF cykle. Inak zatiaľ mi teplota stúpa, klop-klop dúfam, že jej to vydrží dnes som mala dokonca 37,2 stup. čo je o jeden viacej ako včera a o dva ako predvčerom tak hádam sa už zadarí. 😉 Uvidíme o pár dní ako to bude pokračovať.

lucy125
17. sep 2011

@paaat Ahoj, tak ti zo srdiečka gratulujem 😀 , nech sa malinkému alebo malinkým u teba naďalej len darí 😉 😉

ursula5
17. sep 2011

@jerry23 moje všetko mám pokukané, ja som sa nesťažujem v pohode viem, že je to lepšie 🙂

ursula5
17. sep 2011

@paaat gratulujem 😀 užívaj si to a drobčekovi nech sa dobre darí 😉

ursula5
17. sep 2011

@zuzka_zilina áno z vody sa mi žaby usadli v žalúdku 😀 toľko vody čo za tieto 2 týždne som nevypila v živote 😉

zuzka_zilina
17. sep 2011

@paaat jeeeeeej no srdečne gratulujem 😀 kraaasa 😀 😀 no ja som uz na konci 6 tt,srdiecko na sone este vidno nebolo,asi o tyzden po dalsej kontrole. mám sa fajn,az na tie nekonečné vetry,a stále by som spala 😉 a ty sa ako cítiš,všetko ok? super super 🙂

zuzka_zilina
17. sep 2011

@lucy125 áno,my sme masli ISCO 13 vajíčok,tiez riadna pálka,ale predlz kultivaciu sme si dali hned,stala 165,a ked to bolo take dolezite,tak preco nie.. no drzim palceky nech sa maličkym u teba pači,a nech sa Ti aj teplota tak pekne drži 🙂 a oddychuj oddychuj. ja by som stale iba spala,hroza to je 😉

jerry23
17. sep 2011

@zuzka_zilina xi..to je super...gratulujeme...supeeeeeeeeeer...drzte sa len tak nadalej..

ursula5
17. sep 2011

@zuzka_zilina zuzka tak to si mala tiež peknú úrodu keď až 13 Ti ich oplodňovali ISCI 😉 drž sa 🙂

zuzka_zilina
17. sep 2011

Dik dievčatá,aj Vy sa držte,a píšte len samé pozitívne infošky 🙂 držim palce,moc 🙂

izzie27
17. sep 2011

@paaat gratulujeeeem prajem krásne tehulkovanie 🙂

jerry23
17. sep 2011

@paaat blahozelaaaaaaaaaaaaaaame...

timona
18. sep 2011

chcem sa poradit, včera som bola na OPU a mame 6 oplodnených vajíčok, v utotok mam ist na vklad...neviem s rozhodnut, ci si dam vlozit jedno alebo dve embrya vzhľadom k tomu ze som nizkej postavy, meriam 155cm a bojim sa ci v pripade ze by sa obe embrya ujali, by som ich mohla bezpečne donosit, neviem si predstavit kde by sa do mna zmestili..

paaat
18. sep 2011

@lucy125 Dakujem velmi pekne budeme sa snazit 🙂

paaat
18. sep 2011

@zuzka_zilina Ahoj tak gratulujem aj tebe nech sa vam dari.Ja sa mam celkom dobre,tiez mam vetry a spat sa mi chce strasne.Ja idem na prve sono az o 3 tyzdne a ty si bola kedy?

paaat
18. sep 2011

@izzie27 Dakujem velmi pekne 🙂

paaat
18. sep 2011

@jerry23 Dakujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee🙂

zuzancek22
18. sep 2011

@jerry23
@zuzka_zilina
@ursula5
@lucy125 ahojček včera sme boli na vklade s tých dvoch vajok sa mi vyvíjali krásne obe, boli 8 bunkove ked mi ich vkladali, na mrazenie nemáme nič, ved ani potrebovať nebudeme 😀 tešíme sa o 10 dní na krvičku.

paaat
18. sep 2011

@zuzka_zilina este som sa ta chcela opytat ci aj sexujes,lebo drahy ma stale otravuje aby som sa opytala.Dakujem

jerry23
18. sep 2011

@zuzancek22 tak to je suupeeeeeeeeeeeer...ze to tak dobre vyslo..takze budu dvojicky ako vysite...drzim palce a pekne oddychuj...

lucy125
18. sep 2011

@zuzancek22 Ahojček tak gratulujem, ja som mala jedno 4 a jedno 8 bunkové 😉 .Ja sa na krv skôr bojím ako teším.Nevieš mi povedať, či je špinenie dobré alebo zlé? Lebo niektoré baby špinili a iné nie, ja som ešte nikdy nešpinila, lebo nikdy sa mi to nepodarilo, tak či je špinenie dôležité alebo to pri hniezdení byť nemusí.Inak držím palce 😉 😉

lucy125
18. sep 2011

Ahojte babuľky.Nemáte niektorá skúsensti s Ferticentrom v BA?Lebo toto bol môj posledný KET tak ak to nevyjde, pozerali sme s manželom iné centrum a toto sa nám zdalo fajn, ICSI a predĺžená kultivácia sú zadarmo a súčasťou vkladu.A neviete mi povedať, kedy sa asi uhniezďujú embryjká po KET? Som dnes 4 deń a ešte som nešpinila ani nič, či to byť musí, alebo nemusí.Lebo vôbec neviem čo mám očakávať, doteraz nikdy sa mi nič nepodarilo. ☹ ☹

ursula5
18. sep 2011

@zuzancek22 super tak sa už len šetri a drž, a drobcom nech sa páči u Teba.

ursula5
18. sep 2011

@zuzancek22 teda ale napreduješ hodne rýchlo 😀 ja ešte len na odber zajtra a ty už ich máš v sebe 😀 trošku závidím ale aj ja sa už budem vytešovať 😉

zuzancek22
18. sep 2011

@ursula5 a ty ideš kedy? zajtra?

lucy125
18. sep 2011

@ursula5 Ahoj, držím palce, nech zajtra OPU dobre dopadne 🙂 🙂

lucy125
18. sep 2011

@zuzancek22 Ozaj kto ti robil včera vklad? 🙂 Ideš 28.9. na krv? Lebo aj ja tak idem. 🙂