icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

ursula5
18. sep 2011

@zuzancek22 áno zajtra mám OPU 🙂

ursula5
18. sep 2011

@lucy125 ďakujem 😀

ursula5
18. sep 2011

@lucy125 podľa mňa špiniť nemusíš vôbec, hore hlavu nepozoruj sa len si to pekne užívaj, hladkaj a dohováraj drobcom, že im inde lepšie nebude 😀

zuzka_zilina
18. sep 2011

@paaat ahoj.ja som bola na sono tento tyzden v utorok-to som bola na zaciatku 6 tt,a mame prist o 10 dni,to je tento piatok,to budem mat koniec 7 tt,a potom ma uz poslu mojmu obvodnemu gynekologovi.

linka
18. sep 2011

ahojte baby chcem sa spytat,ked sa posiela ziadost do poistovne pred IVF,v nej su uz zahrnute aj lieky alebo zvlast v druhej ziadosti sa posielaju? vdaka

zuzancek22
19. sep 2011

@lucy125 vklad mi robil Drábek, a na krv idem 27.9.

ursula5
19. sep 2011

@linka žiadosť sa posiela len jedna

paaat
19. sep 2011

@zuzka_zilina aha no super ja idem na sono 6. oktobra tak uvidime

zuzka_zilina
19. sep 2011

@paaat Tak držim palceky,nech je všetko v uplneom poriadku 🙂

paaat
19. sep 2011

@zuzka_zilina Dakujem podobne aj tebe,len som si9 myslela ze mi spravi sono aj teraz ked som bola na krv.Tak musime cakat.

zuzka_zilina
19. sep 2011

@lucy125 Ahoj Lucy,ako sa maš?všeko ok zatial? si sa pytala-či sa musi špinit? asi nie,to je indivindi.. ja som po ET nešpinila,ale po 2 tyzdnoch po ET, 2 dni slabo,som vtedy aj myslela ze prichadza menzes,nastasie odišiel 😀

zuzka_zilina
19. sep 2011

@paaat no mne urobili sono hned,ked brali krv,2 tyzdne po ET. potom este 2 sona,a uz ma poslu k obdovnemu gynekologovi (teraz bude posledne)..

paaat
19. sep 2011

@zuzka_zilina No ved hadam bude vsetko o.k. tak musime pockat.Ozaj a bolo nieco vydiet ked si bola prvy krat na sone alebo az na druhy krat?

zuzka_zilina
19. sep 2011

@paaat na prvy raz nebolo vobec nic vidno. na druhy raz iba ten gestačny vačok. myslim ze teraz by uz mohlo byt aj srdiečko,no nechame sa prekvapit. to uz bude 7 tt,to uz by srdcko asi malo byt vidno,myslim.. 🙂 tebe uz nieco videli? a to budes tak dlho chodit do centra,ked ta az o 3 tyzdne dali?

paaat
19. sep 2011

@zuzka_zilina No ved ja som este nebola idem az 6.oktobra ale chcem ist na buduci tyzden sem do trencina k primaraovi kascakovi a to budevlastne uz 4 tyzden a potom by som sla aj ten 5 tyzden do blavz a chcem sa opytat ci mozem chodit uz len v trencine.Lebo je to dost od ruky chodit len kvoli tomu do blavy.Uz mam vypisanu aj tehotensku knizku/A si doma alebo pracujes?

lucy125
19. sep 2011

@zuzka_zilina Ahojček, ďakujem, zatiaľ sa mám ok.Žiadne zmeny, len ma dnes pobolievalo celý deń podbruško ako pred menzesom 😒 tak neviem či je to dobré alebo zlé.Meriam si aj BT od vkladu neklesla zatiaľ pod 37 stup. dnes som mala 3,2 stup, inak žiadne zmeny dnes som len 5 deń po KET.A ty sa ako cítiš?Maličké poslúcha? 😉

jerry23
19. sep 2011

@paaat ahoj ahoj..kukam,ze si z mojho okolia, ked ides ku Kascakovi...ako si sa k nemu dostala?...ci si v tej jeho sukromnej klinike?

lucy125
19. sep 2011

@ursula5 Ahojček tak ako po OPU? 😉 Všetko ok?ČO ti povedali? Ako ti ich budú oplodńovať a koľko vajok máš? 😉

ursula5
19. sep 2011

@lucy125 ahojček celkom dobre po OPU, nebolo to nič strašné, nakoniec vydolovali 9 vajičiek 3jednotkové 4 dvojkové a 2 trojkové, oplodňovať by mali osem, ale povedala, že ešte uvidia možno dozrejú za 2 hodinky čo ešte odpočívajú 🙂 oplodňujeme ICSI s tým som počítala, teraz len aby sa dobre vyvíjali a mali sme čo vkladať, budem na ne myslieť celý týždeň, v sobotu alebo v nedeľu vklad.... 😀

zuzancek22
19. sep 2011

@ursula5 no krása, neboj oplodia sa všetky, ale ved budeš potrebovať len dve a tie sa určite uchytia.

ursula5
19. sep 2011

@zuzancek22 no mne bude stačiť aj jedno ale uvidíme ako sa rozhodneme či dáme 2, záleží ako to preberieme s manželom a ako sa to bude vyvíjať, musíme zvažovať aj finančné možnosti aj riziko pri dvojičkám už som to raz zažila 🙂

zuzka_zilina
19. sep 2011

@lucy125 ja v pohode,bez zmeny,len dnes mi bolo trošku nevolno,ani neviem prečo,len tak nejako slabo.. no ten stav akoby pred menzesom,to aj ja mam obcas,sa aj bojim či niečo nepride,ale viem o čom hovoriš.. no tak sa drzkajte zatial všetci traja 😀

zuzka_zilina
19. sep 2011

@paaat jasne ze pracujem,až sa tak práši 😀 ale ja sedim v kancli,takze ziadna namaha.. no ale ved oni ta uz hadam aj poslu k tvojmu gynekologovi,ci nie? u nas v MT maju vela pacientiek,oni nerobia prenatalnu starostlivost,iba za priplatok. ja mam dobreho gyn v ZA,ale nechutne draheho, sukromnika ☹ no čo uz,nejako to zvladneme,snad..

jerry23
19. sep 2011

@zuzka_zilina nesmies mat take myslienky...len pekne rozmyslaj nad tym, ako to super bude cele...ako si uzijes tehotenstvo, ako budes kocikovat a podobne...

zuzka_zilina
19. sep 2011

@jerry23 to si napisala užasne 🙂 a ty ako,ake nove vysledky? ako sa maš,všetko v poriadku? 😉

lucy125
19. sep 2011

@zuzka_zilina ďakujem, kamoška mi kukla môj graf BT a vraj to vyzerá zatiaľ super, tak hádam ešte 6 dní vydržíme potom otestujem,vraj mi nesmie BT padnúť 2 a viac dní po sebe to by už bolo zlé 😒 snáď sa nám to už podarí a Prednison udrží babuľky 😉 držte sa aj vy a bábo nech pekne poslúcha 😀

paaat
19. sep 2011

@jerry23 Ahoj zacala som knemu chodit ked som mala problemy otehotniet a on mi doporucil Blavu

paaat
19. sep 2011

@zuzka_zilina No ved uvidime.Ja pracujem v obchode a zdvihame tu aj tazke veci tak neviem ci je to moc dobre.Ved uvidim opytam sa na to.Dufam,ze mi uz povedia ze mozem chodit svojmu.Ale jasna vec pre babo vsetko :}

jerry23
19. sep 2011

@zuzka_zilina tak dakujem..xixi...a nove vysledky?..neviem...az v pondelok budem vediet...cakatelka som..a celkom ma to uz taha robit babytest...xixi..inak si myslim,ze je vsetko v poriadku az nato,ze sa mi celkom dost pokazila plet...fnuk..

jerry23
19. sep 2011

@paaat dostala si odporucanie na neho, alebo?..a chodis do tej jeho sukromnej kliniky?..my sme tam boli iba s mojim dvakrat na spg...