IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@jerry23 inak to som sa aj ja chcela opytat dievčat-ale mne sa hrozne zhorsila plet uz ked som si pichala injekcie,take velke bolestive červene vyrazky.. teraz ich mam uz len na čele,ale to uz som dlho nemala taku hroznu pleť.. uf.. tak Ti zatial drzim palce nech su super vysledky 🙂
@paaat no vieš čo,mne sa to moc nezda,praveze tehotnym zakazuju dvihat tazke veci,je to nebezpečne ☹ a na inu pracu ta nemozu preradit? teda tak to by som bola asi radsej na PN,ako riskovala.. 😒
@zuzka_zilina No ved prave po prvom sone to chcem riesit zo sefkou ak sa to nebude dat inac riesit tak pojdem na PN-ku.
@zuzka_zilina Graf BT je graf kde si zapisujem bazálnu teplotu aby som videla ako to somnou zatiaľ vyzerá 🙂 .ja beriem Estrofen, Prednsion, Utrogest. kys.listovú.Prednisom znižuje imunitu maternice, lebo Dr. si myslí, že 2x sa to nepodarilo, lebo mi ich maternica vyhodila a nechcela pripustiť aby sa uhiezdili, tak uvidíme či je to pravda a embryjka sa udržia.utrogest. mám aj ja 😉 😉
@lucy125 no páni,pri takejto starostlivosti to urcite vyjde,uvidiš 🙂 tak sa drzkajte,a občas sa ozvi,ako sa mate
@zuzka_zilina neboj, aj zajtra dám vedieť a ďakujem pa pa 😉 😉 aj vy sa držte 😀 😀
@zuzka_zilina tak prave mama ma bola kuk a povedala,ze taku plet som nemala ani v puberte...xixi...ja mam na brade a zacinaju na licach sa robit...nemala som to nikdy...teraz asi tri dni tak sa zacala kazit..xixi
@jerry23 hm,ano,myslim ze na brade a okolo ust,ze to je z hormonov.. ale čo ja mam na tom čele,no tiez sa mi zda že dalsia puberta ide asi 😀
@zuzka_zilina a ja sa inak uz utesujem, ze som isto tehotna, ked sa mi kazi moja detska plet....xixi
@ursula5 hlavu hore vsak sa im podarilo vybrať, tak teraz uz len cakat. poznam to mam to za sebou, ale bohuzial neuspesne.
@charlota333 ja mám hlavu hore ale furt musím nad tým rozmýšľať, škoda že Tebe to nevyšlo hádam na budúce to už bud ok 😉
Ahojte..dnes som bola v gynfive na konzultaciu kvoli ivf...zatial sme to odlozili a poslal ma na vysetrenie inzulinovej rezistencie...robili to niektorej s vas???????
,,,,moj problem je, ze mam vela folikov ale nepraskaju...tak zasa sa to oddialilo...

@lucy125 to čo je prosim ta graf BT? to som ani nepocula.. ty mas prednison? ja len utrogestan. to je nieco podobne?