icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

zuzka_zilina
19. sep 2011

@lucy125 to čo je prosim ta graf BT? to som ani nepocula.. ty mas prednison? ja len utrogestan. to je nieco podobne?

zuzka_zilina
19. sep 2011

@jerry23 inak to som sa aj ja chcela opytat dievčat-ale mne sa hrozne zhorsila plet uz ked som si pichala injekcie,take velke bolestive červene vyrazky.. teraz ich mam uz len na čele,ale to uz som dlho nemala taku hroznu pleť.. uf.. tak Ti zatial drzim palce nech su super vysledky 🙂

paaat
19. sep 2011

@jerry23 Nie on mi odporucenie do Blavy,myslis Cegys?Lebo ja chodim tam knemu

zuzka_zilina
19. sep 2011

@paaat no vieš čo,mne sa to moc nezda,praveze tehotnym zakazuju dvihat tazke veci,je to nebezpečne ☹ a na inu pracu ta nemozu preradit? teda tak to by som bola asi radsej na PN,ako riskovala.. 😒

paaat
19. sep 2011

@zuzka_zilina No ved prave po prvom sone to chcem riesit zo sefkou ak sa to nebude dat inac riesit tak pojdem na PN-ku.

lucy125
19. sep 2011

@zuzka_zilina Graf BT je graf kde si zapisujem bazálnu teplotu aby som videla ako to somnou zatiaľ vyzerá 🙂 .ja beriem Estrofen, Prednsion, Utrogest. kys.listovú.Prednisom znižuje imunitu maternice, lebo Dr. si myslí, že 2x sa to nepodarilo, lebo mi ich maternica vyhodila a nechcela pripustiť aby sa uhiezdili, tak uvidíme či je to pravda a embryjka sa udržia.utrogest. mám aj ja 😉 😉

zuzka_zilina
19. sep 2011

@lucy125 no páni,pri takejto starostlivosti to urcite vyjde,uvidiš 🙂 tak sa drzkajte,a občas sa ozvi,ako sa mate

lucy125
19. sep 2011

@zuzka_zilina neboj, aj zajtra dám vedieť a ďakujem pa pa 😉 😉 aj vy sa držte 😀 😀

jerry23
19. sep 2011

@zuzka_zilina tak prave mama ma bola kuk a povedala,ze taku plet som nemala ani v puberte...xixi...ja mam na brade a zacinaju na licach sa robit...nemala som to nikdy...teraz asi tri dni tak sa zacala kazit..xixi

jerry23
19. sep 2011

@paaat ano Cegys som myslela...neviem, ci ho tam nepojdem kuk...lebo velmi nemam voci mojmu gynekologovi doveru...neviem..

silviami
19. sep 2011

@paaat ja by som na tvojom mieste išla čo najskôr na pn, ani nie tak kvôli dvíhaniu ťažkých vecí, ale kvôli chrípke a pod. chorobám

zuzka_zilina
19. sep 2011

@jerry23 hm,ano,myslim ze na brade a okolo ust,ze to je z hormonov.. ale čo ja mam na tom čele,no tiez sa mi zda že dalsia puberta ide asi 😀

ursula5
20. sep 2011

@jerry23 dobré ránko takže som volala do Helíka oplodnilo sa nám 5, ale že mali problém vybrať so spermií ☹ tak dúfam, že vydržia som trošku sklamaná 😒

jerry23
20. sep 2011

@zuzka_zilina a ja sa inak uz utesujem, ze som isto tehotna, ked sa mi kazi moja detska plet....xixi

jerry23
20. sep 2011

@ursula5 neboj zlatko, aj to je dobre...nech sa pekne drzia a cakaju na mamicku

ursula5
20. sep 2011

@jerry23 jasné že si tehotná!!!!
dúfam, že keď sa oplodnili už sa budú len krásne vyvíjať 😉

ursula5
20. sep 2011

@paaat mali by ťa preradiť na inú prácu pokiaľ Ti lekár dá potvrdenie že to nemôžeš vykonávať z dôvodu tehotnosti a pokiaľ Ti dajú prácu nižšie platenú mal by Ti ísť aj doplatok do pôvodnej mzdy 😉

jerry23
20. sep 2011

@ursula5 drzim palceky....veeeeeeeeeeelmi

ursula5
20. sep 2011

@jerry23 ďakujem, teraz to čakanie bude asi najhoršie, čudný pocit, že sa to nedá nijako ovplyvniť 🙂

jerry23
20. sep 2011

@ursula5 tak to ti poviem...to poznam...a tak clovek myslienkami, zeby to chcel vidiet, ako to robia a ci sa dobre staraju a tak..xixi

ursula5
20. sep 2011

@jerry23 veru máš pravdu, počuj myslíš žeby som mohla ísť hrať bowling??? nič ma nebolí všetko je v poriadku, máme zápas a asi nebude môj synátor hrať lebo ma zápas aj z floorballu 😉

paaat
20. sep 2011

@jerry23 ja som snim nadmieru spokojna ochotny,ludsky pristup

paaat
20. sep 2011

@ursula5 dakujem za radu,musim to zistit

charlota333
20. sep 2011

@ursula5 hlavu hore vsak sa im podarilo vybrať, tak teraz uz len cakat. poznam to mam to za sebou, ale bohuzial neuspesne.

ursula5
20. sep 2011

@charlota333 ja mám hlavu hore ale furt musím nad tým rozmýšľať, škoda že Tebe to nevyšlo hádam na budúce to už bud ok 😉

dadaba
20. sep 2011

Ahojte..dnes som bola v gynfive na konzultaciu kvoli ivf...zatial sme to odlozili a poslal ma na vysetrenie inzulinovej rezistencie...robili to niektorej s vas???????
,,,,moj problem je, ze mam vela folikov ale nepraskaju...tak zasa sa to oddialilo...

jerry23
20. sep 2011

@ursula5 no mojo,len aby si potom nemala problemy...su tam tazke gule...ja osobne by som nesla...skus volat Helik

jerry23
20. sep 2011

@paaat priemerne ta kolko vyjde navsteva u neho a kolko si platila na zaciatku?

paaat
20. sep 2011

@jerry23 tam neplatim nic aspon zatial som neplatila.Teraz ked pojdem na sono tak ked budem chciet foto tak asi za to budem platiti ale inac tam neplatim.Ale daj ci do googlu CEGYS a pozri si ich stranku a tam by si mohla najst aj cennik za nejake sluzby.

jerry23
20. sep 2011

@paaat ved prave...tam pytaju za vsetko eurace...xixi