icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

petuska123
23. sep 2011

@ursula5 tak ak sa ti nik neozve na ten gonal a budem ho mat v stimulke aj ja tak sa ti ozvem

lucy125
23. sep 2011

Ahojte baby, tak ja mám dnes smútok v duši ☹ , som 9 deń po KET a mám vložené 2 embryjka.Meriam si bazálnu teplotu a mávam ju okolo 37 až 37,2 a dnes mi klesla až na 36,9 čo je asi dosť málo na tehotenstvo. V pond. idem mojej gynekol, na krv a už budem vedieť 100% výsledok ale mám malilinkavú šancu, že sa to podarilo ☹ .Ak nie tak sa idem objednať do Ferticentra na 2 IVF cyklus lebo už nemám nič zmrazené, 😢 ostatným vám držím moc plačeky.

tariah
23. sep 2011

michelittka vitaj spat, tak budem drzat silno palce, nam to vyslo klop klop🙂 tatinka - my sme mali IVF schvalene za necely mesiac, podavali sme si ziadost niekedy v marci tusim🙂

jerry23
23. sep 2011

@lucy125 a to co ma byt? aky pesimizmus...si tehotna...isto,tak sup usmev...nemeraj si bazalnu, urob test

zuzancek22
23. sep 2011

@lucy125 to este nieje stratené, nerob ani test, počakaj pekne na krv a v pondelok bude velikánsky usmev. a hlavne nemeraj tu teplotu zbytočne sa tým stresuješ

ursula5
23. sep 2011

@petuska123 ok dohodnuté len neviem do kedy sa to musí minúť, kľudne sa ozvi 😉

ursula5
23. sep 2011

@zuzancek22 počuj a ty si tu videla tému mám/nemám lieky na IVF???

zuzancek22
23. sep 2011

@ursula5 ano postem ti link.

ursula5
23. sep 2011

@zuzancek22 diky, hľadám to ako pako 😉

loriana
23. sep 2011

@mojusa Ahoj! Teraz čítam tvoj príspevok a veľmi by ma zaujímalo, ako prebieha stimulácia, koľko krát si musíš pichať injekcie, či to má nejaké vedľajšie účinky a pod... Lebo ja mám ísť prvý krát asi o mesiac a bojím sa, lebo mi dnes Dr. Tomáš povedal, že tak malý počet vajíčok už dávno nevidel, preto budem musieť dostávať ,,konské" dávky. Vieš mi to prosím bližšie opísať? Ďakujem!

lucy125
23. sep 2011

@jerry23
@zuzancek22 Ahojte, díky za optimizmus budem ho fakt potrebovať. Babenky, ale ja nemám ani žiadne príznaky nič, len bolavé a naliate prsia, ale to isto s hormónov a z PMS ktorý určite mám a mávam každý mesiac. Ja sa tak bojím, ale už som s tým trošku zmierená, jaj babenky hrozný pocit v sebe mám, aj sa bojím ísť na tú krv v pond. ale pôjdem už som na 100% rozhodnutá, držte mi palce 😒

jerry23
23. sep 2011

@lucy125 nesmies takto rozmyslat...nemozes xhciet priznaky hned prve tyzdne...niekto nema cele tehotenstvo priznaky

lucy125
23. sep 2011

@jerry23 no veď uvidím v pond. čo bude, ako to dopadne ale bojím sa a neviem sa tomu ubrániť, lebo toto je už tretí pokus a nemám dobré spomienky, tak neviem 😒 Ale už to nechám na osud.

jerry23
23. sep 2011

@lucy125 tak tak...ked nieco chce aby ti to vyslo,tak vyjde...a o to viac ti budem drzat palce...obe v pondelok budeme vediet

michelitta
24. sep 2011

@tariah ani nevieš ako si ma potešila Tari,gratulujem Ti! V ktorom si týždni a koľko ste si dávali vložiť? Už vidíš aj srdiečko/srdiečka? Drz sa pekne!🙂

ursula5
24. sep 2011

už aj ja mám vklad jedného drobca za sebou tak teraz už len čakať 🙂

lucy125
24. sep 2011

@ursula5 Ahoj, tak to je super, a aké veľké embryjko to bolo? ja som zajtra 11 deń a bojím sa strašne ako to v pond. dopadne. Zajtra som si chcela urobiť test ale neurobím, počkám do pond. a nechám to už na osud bude ako má byť, už to nijako neovplyvním ☹ ale tebe držím palce aby ti to malínke vyšlo 😀 😀

ursula5
25. sep 2011

@lucy125 moja bola mi vložená blastocysta či ako sa tomu povie po predĺženej kultivácií na piaty deň 😀 embriologička povedala, že bola krásna nič nevravela koľko bunkové iba že pridelila jednotku dnes som ešte volala či sa aj ďalšie 2 (z 5) ešte udržali tak že nie, takže máme ešte 2 mraziačikov a jedno už je v domčeku a povedala, ešte do telefónu dnes že bolo veľmi pekné takže je tam reálna šanca 😀

zuzancek22
25. sep 2011

@lucy125 verím, a moc budem zajtra držať pršteky na krvičku, určite bude pozitívna, hlavne treba veriť.

lucy125
25. sep 2011

@zuzancek22 Ahoj ďakujem ti, strašne sa bojím, ale už som aj celkom zmierená so zlou spráiu, už mám aj tel. č. do Ferticentra ak to bude zajtra negat. ☹ aj ti držím palčeky, kedy ideš na krv? Tuším utorok nie?

lucy125
25. sep 2011

@ursula5 Ahoj, no tak ti držím palce, keď máš takú vysokú šancu, ja sa zajtra dozviem rozsudok smrti, ale už rátam s najhorším, čo už, nejako bolo, nejako bude. 😒

linka
25. sep 2011

ahojte,pred vkladom robia este zene nejake podrobnejsie vysetrenia? napr.vytery atd...vdaka 😉

ursula5
25. sep 2011

@lucy125 nezúfaj, zajtra uvidíš ešte je tam stále šanca neboj, vieš lekári povedia kadečo ja to beriem s rezervou ešte má čaká dlhá cesta ale chcem ako každá z nás aby nám to vyšlo bola by to riadna radosť, neviem ako to ja teraz môžem ovplyvniť a nie len čakať, ale asi mi nič neostane len vydržať 🙂
Takže hore hlavu a zajtra držím palčeky Tebe a aj @jerry23 😀 😀

ursula5
25. sep 2011

@linka pred vkladom nerobia už nič, žiadne vyšetrenia ani krv ani sono, len prídeš embryologička Ti povie akej sú kvality dohodnete sa koľko idete vkladať a hotovo 🙂

jerry23
25. sep 2011

dakujem babenky...ste zlate..asi pojdem aj skor spat, nech je skoro rano...

mirka321
25. sep 2011

@linka pri ET nerobia žiadne vyšetrenia
ale pri KET sa cca na 14DC robí sono a potom je na 19 alebo 20DC vklad

jerry23
25. sep 2011

baby nezufajte..hlavu hore...

linka
25. sep 2011

@ursula5 preto sa pytam,lebo dlhodobo mam problem s bakteriami v posve,jedno zmizne po prelieceni a dalsie sa objavi,chystame sa na IVF a z vyteru mi v centre zistili klebsielu,liecila som sa ant.,po kontrolnom vytere tam uz nebola,ale objavil sa streptokok,zajtra gyn.asi zas nasadi liecbu,stale dokola,ja uz neviem.... 😒 a ani par dni pred planovanym IVF nerobia?

ursula5
25. sep 2011

@linka pri IVF robia vyšetrenia vlastne hneď od 3 DC to začína, najprv skontrolujú ako sú na tom vaječníky a povedia dávku injekcií potom zhruba za týždeň je kontrola a potom skoro každý 2- 3 deň je stále krv a sono aby vedeli určite kedy je OPU, neboj ak máš problémy oni vedia čo majú robiť každá to máme iné 🙂