IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
Ahojte baby, tak ja mám dnes smútok v duši ☹ , som 9 deń po KET a mám vložené 2 embryjka.Meriam si bazálnu teplotu a mávam ju okolo 37 až 37,2 a dnes mi klesla až na 36,9 čo je asi dosť málo na tehotenstvo. V pond. idem mojej gynekol, na krv a už budem vedieť 100% výsledok ale mám malilinkavú šancu, že sa to podarilo ☹ .Ak nie tak sa idem objednať do Ferticentra na 2 IVF cyklus lebo už nemám nič zmrazené, 😢 ostatným vám držím moc plačeky.
michelittka vitaj spat, tak budem drzat silno palce, nam to vyslo klop klop🙂 tatinka - my sme mali IVF schvalene za necely mesiac, podavali sme si ziadost niekedy v marci tusim🙂
@lucy125 to este nieje stratené, nerob ani test, počakaj pekne na krv a v pondelok bude velikánsky usmev. a hlavne nemeraj tu teplotu zbytočne sa tým stresuješ
@petuska123 ok dohodnuté len neviem do kedy sa to musí minúť, kľudne sa ozvi 😉
@zuzancek22 počuj a ty si tu videla tému mám/nemám lieky na IVF???
@ursula5 ano postem ti link.
@zuzancek22 diky, hľadám to ako pako 😉
@mojusa Ahoj! Teraz čítam tvoj príspevok a veľmi by ma zaujímalo, ako prebieha stimulácia, koľko krát si musíš pichať injekcie, či to má nejaké vedľajšie účinky a pod... Lebo ja mám ísť prvý krát asi o mesiac a bojím sa, lebo mi dnes Dr. Tomáš povedal, že tak malý počet vajíčok už dávno nevidel, preto budem musieť dostávať ,,konské" dávky. Vieš mi to prosím bližšie opísať? Ďakujem!
@jerry23
@zuzancek22 Ahojte, díky za optimizmus budem ho fakt potrebovať. Babenky, ale ja nemám ani žiadne príznaky nič, len bolavé a naliate prsia, ale to isto s hormónov a z PMS ktorý určite mám a mávam každý mesiac. Ja sa tak bojím, ale už som s tým trošku zmierená, jaj babenky hrozný pocit v sebe mám, aj sa bojím ísť na tú krv v pond. ale pôjdem už som na 100% rozhodnutá, držte mi palce 😒
@tariah ani nevieš ako si ma potešila Tari,gratulujem Ti! V ktorom si týždni a koľko ste si dávali vložiť? Už vidíš aj srdiečko/srdiečka? Drz sa pekne!🙂
už aj ja mám vklad jedného drobca za sebou tak teraz už len čakať 🙂
@ursula5 Ahoj, tak to je super, a aké veľké embryjko to bolo? ja som zajtra 11 deń a bojím sa strašne ako to v pond. dopadne. Zajtra som si chcela urobiť test ale neurobím, počkám do pond. a nechám to už na osud bude ako má byť, už to nijako neovplyvním ☹ ale tebe držím palce aby ti to malínke vyšlo 😀 😀
@lucy125 moja bola mi vložená blastocysta či ako sa tomu povie po predĺženej kultivácií na piaty deň 😀 embriologička povedala, že bola krásna nič nevravela koľko bunkové iba že pridelila jednotku dnes som ešte volala či sa aj ďalšie 2 (z 5) ešte udržali tak že nie, takže máme ešte 2 mraziačikov a jedno už je v domčeku a povedala, ešte do telefónu dnes že bolo veľmi pekné takže je tam reálna šanca 😀
@lucy125 verím, a moc budem zajtra držať pršteky na krvičku, určite bude pozitívna, hlavne treba veriť.
@zuzancek22 Ahoj ďakujem ti, strašne sa bojím, ale už som aj celkom zmierená so zlou spráiu, už mám aj tel. č. do Ferticentra ak to bude zajtra negat. ☹ aj ti držím palčeky, kedy ideš na krv? Tuším utorok nie?
ahojte,pred vkladom robia este zene nejake podrobnejsie vysetrenia? napr.vytery atd...vdaka 😉
@lucy125 nezúfaj, zajtra uvidíš ešte je tam stále šanca neboj, vieš lekári povedia kadečo ja to beriem s rezervou ešte má čaká dlhá cesta ale chcem ako každá z nás aby nám to vyšlo bola by to riadna radosť, neviem ako to ja teraz môžem ovplyvniť a nie len čakať, ale asi mi nič neostane len vydržať 🙂
Takže hore hlavu a zajtra držím palčeky Tebe a aj @jerry23 😀 😀
dakujem babenky...ste zlate..asi pojdem aj skor spat, nech je skoro rano...
baby nezufajte..hlavu hore...
@ursula5 preto sa pytam,lebo dlhodobo mam problem s bakteriami v posve,jedno zmizne po prelieceni a dalsie sa objavi,chystame sa na IVF a z vyteru mi v centre zistili klebsielu,liecila som sa ant.,po kontrolnom vytere tam uz nebola,ale objavil sa streptokok,zajtra gyn.asi zas nasadi liecbu,stale dokola,ja uz neviem.... 😒 a ani par dni pred planovanym IVF nerobia?
@linka pri IVF robia vyšetrenia vlastne hneď od 3 DC to začína, najprv skontrolujú ako sú na tom vaječníky a povedia dávku injekcií potom zhruba za týždeň je kontrola a potom skoro každý 2- 3 deň je stále krv a sono aby vedeli určite kedy je OPU, neboj ak máš problémy oni vedia čo majú robiť každá to máme iné 🙂

@ursula5 tak ak sa ti nik neozve na ten gonal a budem ho mat v stimulke aj ja tak sa ti ozvem