icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

charlota333
6. okt 2011

@dasyka aj v tomto sme na tom podobne ja mam tiez endometriozu, ktorú mi zisltili pri laparosk.-priechodnosti vajecnikov aj mi nieco odstránili, ale este mi na jednom nieste zostala kde sa nedala odstránit, a teraz pri stimulácii sa mi este zväčšila- vraj je na to dobre otehotniet a ona sa stratí.

katka159
6. okt 2011

@lucy125 dakujem za podporu len dufam že mi tu narkozu daju ked som nachladena už teda je mi lepšie teraz som dostala antibiotika tak dufam že do soboty to bude dobré...potom ti dam vedieť

katka159
6. okt 2011

@ursula5 robia už som na sobotu objednaná... 🙂

katka159
6. okt 2011

baby ked idem v sobotu na OPU a dneska som začala brať antibiotika dufam že to neva hlavne že som fit do ET nie?...

ursula5
6. okt 2011

@katka159 tak fajn, že robia aj sobotu 😀

dasyka
6. okt 2011

@charlota333 neviem, ci sa strati....len na par mesiacov sa zbavime bolesti a problemov s tym spojenych....ale hlavny problem....ako otehotniet? 😀 ....o to sa snazime zo vsetkych sil 😉

sysinek
6. okt 2011

ahojte dievcatka🙂)...mam jednu otazku...picham si diphereline a dnes som dostala mrchu...nekutocne ma boli brusko.Mozem si dat ibalgin od bolesti?co vy nato, ved som len zacala s injekciami, tak by to nemalo vadit...ci...?

ursula5
6. okt 2011

@sysinek jasné že si môžeš dať od bolesti lieky 🙂

ursula5
6. okt 2011

@lucy125 ahoj moja prosím ťa môžem ísť hneď ďalší cyklus na KET kedy sa začínajú brať lieky??? 😉

charlota333
6. okt 2011

@katka159 ja by som sa poradila v CAR- zavolaj pre istotu

charlota333
6. okt 2011

@dasyka ze vraj sa endometria strati na stálo pri tehotenstve

dasyka
6. okt 2011

@charlota333 nooo, to neviem....kopec bab ju ma nazad po porode. To mas ako s hormonalnou liecbou. Niekomu pomoze, inej nie 😒

lucy125
7. okt 2011

@ursula5 Ahoj, jasné, že môžeš, ale podla toho kedy ti dojde menzes, lebo lieky sa začínajú brať od 1 dńa cyklu.Tak si skús konzultáciu dohodnúť tak aby si v ten deń, alebo po konzultácii dostala menzes, lebo ak dostaneš pred konzultáciou, tak musíš počkať na další cyklus.No ja som to popravde nikdy nestihla, hneď v ten mesiac, lebo ma vždy objednali už po menzese, tak som musela čakať na druhý, alebo cez menzes a Estrofen, ktorý ti dajú sa začína brať v 1 deń cyklu. Neboj bude to dobré, dnes na teba myslím, ozvi sa potom, ok?

lucy125
7. okt 2011

@sysinek Ahoj, aj ja som pichala Dipherelin a tiež som si dávala tabletky proti bolesti, to s tým nemá nič spoločné, jasné, že môžeš a nielen jednu, toto picháš hormóny tie s tabl. od bolesti vôbec nesúvisia 😉

ursula5
7. okt 2011

@lucy125 ja som už nazad 😀 krv odobratá a sono urobené, že vraj sliznica je pekná 14 mm a nezdá sa žeby sa šla odlupovať všetko záleží na krvy a že vraj nemusím nič cítiť na KETko až ďalší cyklus ak to dnes nevyjde 🙂

lucy125
7. okt 2011

@ursula5 Takže si alebo nie si tehu? 😉 Lebo sliznicu máš fakt peknú, ešte máš počkať, alebo ako?No aspońže tak, bud. mesiac nie je ďaleko, tak ak to aj teraz nevyjde, KET máš zachvíločku, držím, držím palce, daj vedieť. 🙂 🙂

ursula5
7. okt 2011

@lucy125 no nikto mi nepovedal nič mám čakať na výsledky z krvy takže si musím pekne do 15tej počkať ale sliznica je ževraj pekná povedala lekárka ja neviem ja sa tomu nerozumiem 🙂 aká má byť sliznica keď si tehotná 😉

lucy125
7. okt 2011

@ursula5 Haha no ja to teda neviem, ja viem len aká má byť pred KET 😉 , však uvidíš o 15 h daj vedieť radostnú správu 😀 😀 držím palce, určite to tam bude neboj. 😀 😀

paaat
7. okt 2011

@paaat Tak GRATULUJEM ,ja som bola vcera na sono a ztial je vsetko v poriadku,tak sa tesime.

lucy125
7. okt 2011

@ursula5 Ahoj, tak ako dopadla krv? Môžem gratulovať? 🙂 🙂

ursula5
7. okt 2011

@lucy125 nevyšlo to výsledok negatívny tak ako som predpokladala takže bude KET v novembri 🙂

lucy125
7. okt 2011

@ursula5
@ursula5 Ahoj, tak to mi je fakt moc ľúto ☹ ☹ naozaj, ale november ja za dverami nie?Ani mne to na prvý doknca ani druhý krát nevyšlo, tak už teraz ti držím palce. 😉 na ďalší KET 😉 😉

ursula5
7. okt 2011

@lucy125 ďakujem a nebuďte z toho smutné baby no niekomu to vyjde niekomu nie je dôležité pokračovať ďalej ja idem len musím si kúpiť tlačiareň na peniaze alebo sa zamestnať v banke alebo nájsť nejakého bankárového syna 😀 😀

jerry23
7. okt 2011

@ursula5 no keby toto cital ten tvoj drahy..by ti dal..alebo nedal..xixixi...ja tlacim peniaze od pondelka, teda makam na tom, aby sme co najskor nasetrili znova na to..xixixi

ursula5
7. okt 2011

@jerry23 a kde tlačíš peniaze na záchode??? či si zohnala tlačiareň 😀

ursula5
7. okt 2011

@jerry23 moja nedal by mi nič už ani večeru 😉 ale nie on ma pozná, že som strelená 🙂 🙂 🙂 pamätá už sme dnes o tom písali 😎

jerry23
7. okt 2011

@ursula5 na zachode tlacim ine..xixi..ale tak makam, aby som co najviac mala...a tlaciaren mame, ale bohuzial na prachy nie..xixix...a pamatam...sisi ursula..xixi

lucy125
7. okt 2011

@ursula5 Je super, že si to tak dobre vzala, a som prerevala dva dni 😒 , ale to som ja a nie ty 😉 .Ty si silnejšia osoba a je fajn, že si taká optimistka.Trošku si oddychní a o pár týždńov máš embryjka opäť v maternici u seba 🙂 🙂 .Koľko máš zmrazených? 😉

ursula5
7. okt 2011

@jerry23 aj my budeme musieť zamakať ak budeme chcieť ďalšie IVF 🙂 len neviem čo kde ako kedy
sisi ursula 😀 bývala kolegyňa má volala cickatá ušula 😀 lebo mám na mojom aute značku končiacu CU a od vtedy som uršula 🙂 to prvé vynechávam 🙂

ursula5
7. okt 2011

@lucy125 mám 2 zmrazené 🙂