IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
baby ked idem v sobotu na OPU a dneska som začala brať antibiotika dufam že to neva hlavne že som fit do ET nie?...
@charlota333 neviem, ci sa strati....len na par mesiacov sa zbavime bolesti a problemov s tym spojenych....ale hlavny problem....ako otehotniet? 😀 ....o to sa snazime zo vsetkych sil 😉
ahojte dievcatka🙂)...mam jednu otazku...picham si diphereline a dnes som dostala mrchu...nekutocne ma boli brusko.Mozem si dat ibalgin od bolesti?co vy nato, ved som len zacala s injekciami, tak by to nemalo vadit...ci...?
@katka159 ja by som sa poradila v CAR- zavolaj pre istotu
@dasyka ze vraj sa endometria strati na stálo pri tehotenstve
@charlota333 nooo, to neviem....kopec bab ju ma nazad po porode. To mas ako s hormonalnou liecbou. Niekomu pomoze, inej nie 😒
@ursula5 Ahoj, jasné, že môžeš, ale podla toho kedy ti dojde menzes, lebo lieky sa začínajú brať od 1 dńa cyklu.Tak si skús konzultáciu dohodnúť tak aby si v ten deń, alebo po konzultácii dostala menzes, lebo ak dostaneš pred konzultáciou, tak musíš počkať na další cyklus.No ja som to popravde nikdy nestihla, hneď v ten mesiac, lebo ma vždy objednali už po menzese, tak som musela čakať na druhý, alebo cez menzes a Estrofen, ktorý ti dajú sa začína brať v 1 deń cyklu. Neboj bude to dobré, dnes na teba myslím, ozvi sa potom, ok?

@dasyka aj v tomto sme na tom podobne ja mam tiez endometriozu, ktorú mi zisltili pri laparosk.-priechodnosti vajecnikov aj mi nieco odstránili, ale este mi na jednom nieste zostala kde sa nedala odstránit, a teraz pri stimulácii sa mi este zväčšila- vraj je na to dobre otehotniet a ona sa stratí.