IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@ursula5 supeeeeeeeeeeeer...prosim ta a kolky den sa chodi na KET...14 den idem na prvu kontrolu...pamatas si to este??????
@michelitta velmi ti drzim palce...a kolky den cyklu to je???? ti verim, ze mas obavy to mame vsetky!!!! drz sa
@dadaba u mna 17 den,od prveho beriem estrofem a od 12 ked som mala sliznici 9mm tak aj utros..tak ti drxim palce!!a aku kontrolu ides?ides prvy krat,ci uz si absolovala? ja som dneska slahla kluce jednemu klientovi ze koncim!! neprijemna atmosfera,aspon sa budem sustredit len na seba 🙂
@michelitta na prvu kontrolu pred KET vychadza to 14.2 ak mi pride MS na cas lebo aj pred IVF mi meskala 5 dni...idem prvy krat na KET,,,mysli na seba a drzim ti palce...daj vediet co a ako...a kolko si davas na vklad dve???
@dadaba áno dve,veď keď sa nemajú uchytiť,tak nech to mám naraz zkrku..nie potom,ďalšie a ďalšie sklamanie..ale tak to je môj osobný pocit..tak sa drz a daj vedieť🙂 ja som vsetky vyšetrenia absolovala u svojho gyn,takže v piatok uvidím dokt z centra po 4 mesiacoch🙂🙂
@michelitta a IVF si kedy absolvovala??? 😉
@michelitta neboj KET je v pohode, ver si a ver aj drobčekom, koľko ideš vkladať?
moc Ti moja držím palce 🙂
@michelitta ahoj moja. Stale vracam a mam pocit ze niekedy uz nevladzem. Dufam ze to bude len do pocutia. Ved ani nepriberam. Vsetko ma uz boli.
Ahoj chcela som sa spytat tie co ste brali Gonal F 75iui denne kolko sa vam vytvorilo folikov?my ideme na iui a toto nam kazali pichat,ja mam ovu aj bez liekov pravidelne tak ci nebude nejaka hyperstimulka 😉
ahojte baby neviem ci @pici prispievala do tejto temy a uz je neaktivna?co sa rozhodla skoncit s MK??
Ahojte zienky mam na predaj meriofert cele balenie a diphereline
Prečo sa počas stymulacie nemôže sexovať

@in131 samozrejme aj Zuzke gratulujem!!!to je super,dalsie ozivenie temy 🙂))