IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
tak dnes mám za sebou krv a prvú tabletku prvery 🙂 ideme na to 😀
@anabelleee cauko, mne ich pichal partner, zatial som nespozorovala, ze by som pribrala, len mam nafuknute brucho, inak nic...
zuzanka7834: píšem až dnes, skôr sa mi nedalo.. 😒 Ja mám toho luverisu 6 krabičiek. V každej je tuším jedna dávka🙂 Neviem teda koľko ich miniem, alebo ako často sa to bude dávať, či len 1x za deň...V pondelok budem múdrejšia, idem na sono🙂 A tiež si myslím, že taký citlivý prístup a ľudské správanie dosť pomôže psychicky a to je tuším viac než iné veci...🙂
pridavam sa a dufam,ze uspesne...
ahojte, chcem sa este spytat, ci ste niektora boli na prefukoch vajecnikov, ja som bola v juli, men. som mala 12. jula a od vtedy som ju este nedostala, moze to byt sposobene tym zakrokom, ze mi to meska???? nemate s tym skusenosti??? konkretne sa ten zakrok volal SIS....ked to do nedele nedostanem, asi pojdem kupit tehotensky test...to by bola nahoda, teraz, ked uz som zmierena s ivf a nastupujem do novej prace 🙂
@anabelleee nahody existuju...a to by bola urcite mila nahoda...drzim palce
Baby nestretli ste sa s mykozou pri uzivani Utrogestanu?
Ahojte,
tak dnes som deň po odbere, už mi je fajn, získali 9 vajíčok a 7 sa oplodnilo.., v stredu idem na vklad, strááááášne sa tešííím 😵
@jozefinka9 drzime ti palce...a tesime sa s teboou
Ahojte dievčata 🙂 my tiež čakame UVF chodíme do ISCARU v Martine čakáme na schválenie od poisťovni tak som zvedavá......dufam že to zvladneme
@jozefinka9 aj ja držím palčeky
@jozefinka9 ako si zvladala stimulaciu.... a kam chodíš 🙂
@dana1972 v pohode úplne. Do BA do Ferticenta.
@jozefinka9 dufam, že aj u mna to bude v pohode ...🙂 tak strašne sa bojím
@dana1972 nemáš čoho, naozaj, je to úplná pohodička, ver mi 🙂 Ani sa nenazdáš a máš to za sebou.
@tariah ja takisto odkedy ho beriem, tak musím mať stále intímky.
Baby, včera mi bolo tak zle, že som preklínala celý svet. Mala som strašne nafúknuté brucho a také akoby návaly horka až sa mi ťažko dýchalo 😖 Myslela som, že ani nezaspím.
@jozefinka9 podla priznakov ako pises, mas hyperstimulacny syndrom. Na Tvojom mieste by som okamzite kontaktovala centrum a utekala k lekarovi.
Taaak dievcata, pravdepodobne som tehotna, uz niekolko tehotenskych testov mi vyslo pozitivnych. Stale tomu neverim, koncom tyzdna idem k lekarke, tak uvidim, drzte mi palce.......a to uz som sa tesila na ivf.....takto to je urcite lepsie, ale pre mna akesi neuveritelne, po takej dlhej dobe snazenia.....prajem aj Vam vela stastia.....mne s velkou pradepodobnostou pomohol prefuk vajecnikov a pohoda, ktoru teraz prezivam
@dasyka čo sa s tým robí?? ☹
@jozefinka9 zavisi od toho, ake mas stadium....urcite chod k lekarovi....nechcem Ta strasit 😒 ....ale nenechavaj to len tak. Informuj o tom lekara, ten Ti uz povie co a ako.
Skus si precitat: https://www.modrykonik.sk/.../ovarialny-hyperst...
Drzim Ti palce. Ja cakam na schvalenie ziadosti....tak pri hladani infosiek som o tom citala. Vraj odporucaju pit velmi veeeela tekutin a jest mliecne vyrobky. Niekore dievcata vsak skoncili aj v nemocnici, resp. na infuziach ☹ ...cim nechcem privolavat nic zle.... Este raz...drzim palce a daj vediet ako si dopadla
@dasyka zavolala som tam a vraj pri takom počte vajíčok by som nemala mať hyperstim. syndróm, tak ja neviem, ale že môžem prísť na sono.
@jozefinka9 ved skus behnut na sono...za to nic nedas a budes mat istotu
@anabelleee tisko drzim palce 😉
@anabelleee to je perfektnééééééé 😵 koľký pokus to bol???
@dasyka asi máš pravdu, nejak to vymyslím

@anabelleee neboj nie je to nič strašne ja som si pichalas sama aj ked sa bojim už ked vidim injekciu ale zvladla som to ja som nepribrala ani gram znašala som to bez problemov ale každa reagujeme inak ale určite to zvladneš 🙂