IVF marec/apríl 2022
Ahojte, je to niekto kto sa chystá na IVF v apríli?
@marinecka95 ja verim ze bude všetko ok😘😘drzim palceky a ozvi sa mi ako to dopadlo❤❤
@marinecka95 ahoj no ako to dopadlo???
@evicka1995 ahoj, sono v poriadku, plodový váčok nevidela ale sliznica je krasna vraj stále 🤷♀️
Čakám na poobedny telefonát čo povie krv
@marinecka95 volali ti???
@evicka1995 áno 😓 žiaľ neskončilo to dobre. Hcg kleslo, lúčime sa s našim anjelikom ❤️😰
@marinecka95 ooo je mi to veľmk strašne ľuto že ti to nevyslo moja😕😕😕ale nevzdavaj sa
@marinecka95 ahoj bola som na konzultaciu zase vsetko od znova moje peniažky zbytocne 1100€+inekcie ....cesta.....zase to iste🥺🥺🥺psychycki som uz na dne🥺
@evicka1995 och, to ma mrzí.
Tie ceny sú príšerné a preto sa čudujem že ti robili odber, IVF keď si mala dve vajíčka len - či nešlo o biznis pre centrum. Ja by som si pri dvoch vajíčkach dala urobiť nanajvýš IUI.
@marinecka95 mala som uz 2x iui zbytocne👋☹☹☹odznova vsetko ale uz som zmenila centrum skusim v Kosiciach teraz 2x a zbytocne peniaze v MT 😏
@evicka1995 ja som tiež mala dve IUI 😓
Myslíš, že ti v MT nastavili zle liečbu?
A myslíš, že úspech tkvie v inom centre?
@marinecka95 Uz ani neviem moja ale skusim este raz a ked to nedopadne dobre tak sme zvazili adopciu🥰
@evicka1995 jasné chápem, rozumiem, topiaci sa slamky chytá ❤️
Ja som sa rozhodla bojovať ďalej, urobíme ešte repro-imuno a pôjdeme do ďalšieho vkladu 🙏 máme ešte 4 embryjka 🙏
@marinecka95 Tak to mas este dobre ze mas embryjka drzim ti palce moja a opytam sa ta nevies kolko sa plati ohladom darovanych vajicok???
@evicka1995 ďakujem, ja tebe tiež ❤️
Fuuuu to neviem ako to je s darovanými 🤷♀️ To ti asi najskôr zodpovedajú v centre. Nezaujímala som sa o to.
@marinecka95 Rozmislam nad tym.ale neviem kolko sa tam.plati
Ahojte,ak by niekto potreboval posuniem recovelle 72,neotvorene originál zabalené skladované v chladničke,amelgen 400,amoksiklav . Mne už netreba.Ak náhodou niekto by mal záujem správa,som zo Žiliny.
Ahojte. Mne sa zvysilo 5inj z meriofertu 75 IU / pol balenia/ ak by niekto potreboval 🙂
@marinecka95 ahoj moja ako sa mas🥰
@evicka1995 ahoj, mám sa už dobre.
Práve s manželom rozmýšľame či ideme do ďalšieho vkladu 🙏 ty ako pokračuješ ?
@marinecka95 ahojj.....aj ja sa mam už lepšie tak rozhodli sme sa že ideme skusiť šťastie v Košiciach som objednana na 13.7.tak uvidime no😀
@evicka1995 budem na teba myslieť 🙂
Ja som akurát volala - idem v pondelok na kontrolu po neúspešnom KETe a podľa toho naplánujú KET 🙏
@marinecka95 aj ja stale ta mam v mysli❤
Drzim palceky a budem sa modlit 🙏🙏potom ozvi sa moja❤❤❤
@evicka1995 no takže … odišlo všetko čo malo, na sone nič nebolo vidno 🤷♀️ Čakám na výsledky krvi.
Dostala som opäť hormóny na rast sliznice, vo štvrtok kontrola a plánujú KET 🙏
@marinecka95 tak ti drzim palcekyy 🥰
@marinecka95 a ake hormony zase tie iste co si mala????
@marinecka95 ahoj moja ako.sa.mas
@evicka1995 ahoj, mám sa dobre, včera som bola na druhom vklade KET 🙏
Ty ako pokračuješ?
ahojte babulky moja dneska druha kontrola nereagujem dobre na gonal sliznica 7,4 ale folikuly drobné najväčšie 7mm ak sa to nerozbehne do pondelka zastavia mi stimulka a od nového cyklu vraj iny protokol ine lieky ale uz neverim na nic mne uz nepomoze nic neverim ničomu som z toho dost na dne cely den len placem položilo ma 😭😭😭
@evicka1995 ako sa máš?

@evicka1995 ahoj, dobre - vôbec nešpiním, absolútne v poriadku: som zvedavá čo zajtra krv, ale mám obavy 🫣