IVF marec/apríl 2022
Ahojte, je to niekto kto sa chystá na IVF v apríli?
@evicka1995 takže treba zamestnať ruky a tým zamestnať aj hlavu ☺️
@marinecka95 presne....ja idem 3 maja na kontrolu
@evicka1995 urobia sono, zoberú ti krv a podľa nej ti nastavia ďalšiu liečbu.
@marinecka95 tak ano asi tak lebo ked som bola minule tak mala som dobre visledki aj spermiogram bol dobry
@evicka1995 teraz ti budú sledovať hladiny hormónov a podľa toho meniť a nastavovať liečbu po každej kontrole - na každej sono a krv .. potom ti bude volať koordinátorka ako pokračovať a kedy ďalšia kontrola
@marinecka95 ved hej tak to bude moja😀😀
@evicka1995 Ja už mám info z piateho dňa kultivacie -
4 embryjká dnes mrazia, sú vraj nádherné.
Zvyšných 6 je tiež stále živých ale sú pomalšie - nechávajú do zajtra kultivovať a zajtra povedia koľko z pomalších budeme mraziť 🙏 teším sa
@marinecka95 🙏🙏tešim sa s tebou mojaa
Chcem sa vás opýtat partner bol na halosperm, po pol hodine mu povedali že sa halosperm nedá urobiť, a keď sa pýtal ďalej tak mu povedali že všetko mu vysvetlí doktorka ale tam ideme az o dva týždne, mal niekto takýto istý problém ?? Čím to bolo spôsobené?? Som z toho celá nervózna 😔
@evicka1995 tak konečný počet - 5 mrazáčikov ❤️
@marinecka95 tesim sa stebou mojaa 😀😀😀potomi daj este vediet aj ja ti este napisem o sebe🙂davaj si na seba pozor
@evicka1995 áno budem ti držať palce
@marinecka95 ahojj moja uz mam menzes tak v pondelok idem do Martinaa
@evicka1995 suepr 🙂 držím palce a čakám info 🙂
@marinecka95 misliš že mi da ďalsi postup a budem pichavat aj meriofert
@evicka1995 drzim palce! ak by ste este niektora potrebovala, mam meriofert k dispozicii.. ss
@leea5 dakujem pekne ked budem este potrebovat napisem lebo este nepichavam meriofert len diphereline zajtra idem na kontrolu
@evicka1995 áno mali by ti dať, samozrejme ak je všetko v poriadku 🙂
Uvidíš, dopredu nerieš - na každej kontrole povedala lekárka alebo doktor aby sme sa neporovnávali s niekým iným - že u každej ženy je to diametrálne odlišné.
@marinecka95 to ano zajtra ti dam vediet ako som dopadla🙂
@leea5 meriofert kit mas???
@evicka1995 no ako ? Picháš Meriofert?
@marinecka95 este nie rano mi budu volat ake visledky budem mat
@evicka1995 mne vždy volali v ten deň okolo 13:00.
Do akého centra chodíš ?
@marinecka95 Martin Sanatorium Helios
@evicka1995 ja tam chodím tiež, zvláštne postupy v tvojom prípade. Po každej kontrole a odbere krvi ma informovala koordinátorka vždy od 13:00-15:00. Ešte v deň kontroly, nikdy nikdy na druhý deň.
@marinecka95 vies prečo lebo som prišla v pondelok neskoro na krv,tak preto visledki prišli až teras rano.....visledki su v poriadku od zajtra meriofert 150 v nedelu zas na kontrolu😀
@evicka1995 čiže ides miešať dve ampulky 🙂 držím palce nech to ide tak ako má
@marinecka95 anoo mojaa asi v nedelu pojdem na kontrolu potom zase na druhy tyzden pojdem za,a potom uz len na odber vajicok

@marinecka95 to maš pravdu😀