IVF marec/apríl 2022
Ahojte, je to niekto kto sa chystá na IVF v apríli?
@evicka1995 áno, teraz budeš chodiť často 🙂 koľko Meriofertu si picháš ?
@marinecka95 Meriofert 150....
@marinecka95 a od 4.maja si picham
@evicka1995 no tak držím palce, nech folikuly rastu .. a dôležité je aby po odbere boli zrelé. Tfuj tfuj ☺️
@marinecka95 ahojte chcem sa spitat baby kedi ktory DC ste zacali pichat
@evicka1995 treba pockat na menstruaciu alebo ako go funguje
@mulm ja som mala dlhý protokol takže som si začala pichať v starom cykle, popri tom som brala duphaston na 10 dní, potom prišiel menzes a po kontrole a odbere krvi určili kedy začať pichať ďalšie injekcie.
Je to individuálne - musia ti to nastaviť lekári v centre. Záleží aký protokol ivf bude
@marinecka95 tak to hej no uvidimee co zase v stredu bude😀
@mulm uzivala som duphaston potom som mala menstruaciu a na treti den menstruacie som si zacala pichat inekcie.....zalezi na to aky protokol budes mat😀
@evicka1995 dobre bude neboj 🙂
@marinecka95 tak v tom verim a dufam ze bude vsetko tak ako ma byt😀😀
@evicka1995 tak tak 🙂
Ja idem v piatok na kontrolu pred KET.
Ty plánuješ čerstvý vklad alebo pockas na ďalší cyklus a pôjdeš KET ?
@marinecka95 skusim čerstvy vklad😀
@evicka1995 mne ho v centre neodporúčali .. dala som na ich radu 😊
@marinecka95 ja som ztoho už mimo 😀nech to uz prejdee
@evicka1995 zle to prežívaš? Ja som sa čudovala sama sebe, že som to vôbec neriešila akosi v sebe.
Pichla som večer, išla som na kontrolu a vôbec som neriešila, nestresovala, nerozmýšľala čo bude …
Nebála som sa ani odberu, ani som nejako nestresovala koľko nám z toho vyjde embryii, len som verila, že niektoré z nich nám prinesie to vytúžené šťastie ❤️
@marinecka95 ano moja to robis velmi dobre ze sa nestresujes a ze si v pphode,volali mi takze od dnes meriofert 225 do stredy kontrola
@evicka1995 mne najskôr pridali polku dávky takže som brala 150+polovičku zo 75. Potom tiež 225. Nech len pekne rastu. Vyzerá že ich bude veľa ? Či?
@marinecka95 ahoj bola som na kontrole takze rastu folikuli len mam este pichat meriofertu
@evicka1995 fuu ja som mala najvyššiu dávku 225.
Kedy máš zas kontrolu?
Koľko folikulov vyzerá, že budeš mať?
@marinecka95 vies co folikulov bolo dost len este malickych na kontroluu mam ist v pondelok aj ja 225 meriofertuu az zle mi je z tohoo😌
@evicka1995 a veľkých si mala dosť?
Ja som mala ísť na kontrolu pred vkladom zajtra ale telefonovali mi, že to prehodnotili a mám prísť v nedeľu. Takže o pár dní sa nám to predĺži 🙂
@marinecka95 este neboli dost velkee tie folikuly uvidime zase v pondelok co nam povedia😌
@evicka1995 ako dlho si picháš už ten Meriofert?
Mne vždy na sone povedali koľko je väčších - povedali ich veľkosť a počet a potom len Dr dodal, že je tu ešte okrem nich dosť malých, drobných.
@marinecka95 ano 8 boli dost velkych a 15 este drobnych😊
@evicka1995 no tak držím palce 🙂 nech sú tie veľké po odbere zrelé 😘
Ja som mala 17 dominantných veľkých a z toho bolo 11 zrelých.
@marinecka95 aj ja tebe mojaa držim palce nech nam to vyjde všetkym😘🙏🙏🙏
@marinecka95 ahoj moja bola si?
@evicka1995 ahoj áno, sliznica na jednom mieste nebola dostatočná - dostala som lieky do utorka a utorok mám kontrolné sono - vklad Nedeľa/pondelok.

@marinecka95 vysledki mam dobree v stredu zase na kontrolu😀