IVF neúspešné, ďalšie nám neodporúčajú
Ahojte,
Prosim o radu, povzbudenie, hocico :( Rok sa snazime o babatko a sice som inak zdrava, moje vajecniky su v dost zlom stave. Mam 28, dva roky diagnostikovanu endometriozu a na kazdom vajecniku dost velku endo cystu. Moja gyn mi zmerala AMH a kedze vyslo velmi nizke, smerovala som rovno na IVF. Na stimulku (dlhy protokol) som vsak velmi dobre nezareagovala, oplodnilo sa len jedno vajicko a to neprezilo do ET :( Lekarka v CAR mi uz dalsiu stimulaciu vzhladom na stav mojich vajecnikov a cysty neodporuca....ako dalej? Boli ste niekto v podobnej situaciu? Nikdy som si nepredstavovala, ze vo svojom veku si vypocujem takyto verdikt 😥
@efran aha tak to je ozaj nizke 😕 ale ja mam mozno tiez uz tak. Mala som 0,40 ale uz som po klasickom ivf aj po softe... tak mozno uz aj nulu mam. Vyskusam posledny soft a kaslem na to
@daniela.ho skus uzivat vitamin D3 min tych 5iui denne, k tomu nejaku matersku kasicku
ja tomu amh vôbec nerozumiem :( ked som mala v 2015 problemy otehotniet mala som 0,24... pri tomto cisle sa podarilo spravit syna, ktory ma teraz 3roky.... ked sme zacali riesit druhe (2roky dozadu), amh 0,23, Take iste v roku 2017 ako v 2015 a pritom som po porode mala hned ms po 2mesiacoch cize odveci... Potom sme v 2018 zacali riesit nejake ivf a tam som mala v januari 0,58, v lete 0,6 a pred softom len 0,15
takze co sa stalo?
Zienky skuste brat čisty inositol ja mam AMH 0,66 mam 36. Zacala som ho brat mesiac pred stimulaciou uz prvy cyklus sa mj natiahol cyklus spat na 28 dni,pred stimulaciou mi odsavali endometriozovu cystu 3.5cm ani nesla odsať taká bola hustá začala som stimulovat gonalom 225jednotiek,meriofet, na naše prekvapenie reakcia super a po 8 dnoch uz boli folikuli na kazdej strane 3 kvalita dobra podarilo sa ich odsat vsetkych 6 oplodnit 4 do 5 dna ostali 3 z toho 2 mi vkladali 1 mrazili.Som na 100%presvedcena ze je to tym inositolom bez neho by som tu kvalitu taku nemala.Chodim do ferticent a teda hlavne som ocenila tu rychlosť dosla som na prvu konzultaciu 2.10. A dnes som už 2 den po ET.žiadne natahovanie casu.
@wawel ahoj bol to inositol od swanson ale bola som na endorkinologickom vyšetrení kde mi opäť merali AMH zistili mi tiež akútny nedostatok vitamínu D ktorý pravdepodobne výsledok v car skreslil aktuálne je moja AMH 0,88 čo je vraj v norme. Takže teraz opäť beriem inositol,vitex jahňací,D vitamín a keďže esom migrénička a mám nedostatok serotonínu ešte aj L-triptofan V s B6 rada by som šla na KET v október november.
Zdravím žienky viete mi niektorá poradiť keď som mala teraz v septembri prvé IVF žiaľ neúspešne kedy môžem absolvovať IVF ale nativ najskôr a koľko sa platí. Mam 38r, odobratý ľavý vajcovod a pravý nepriechodny. V cenníku je co sme boli na IVF ze s poistením sa neplatí nič ale som z toho jeleň keď čítam ze koľko ste ktorá platila. Tak ako to je teda? ďakujem
@luciarasto priplacas si nadstadardy... zadarmo je len zákrok s poradenstvom. ..ale ostatne mikromanipulacne techniky si platiš. nemusíš. .ale aj my sme radsej priplatili ...nech zvysime sancu...aby som to vsetko nemusela ešte raz absolvovať. .. a nam sa podarilo na 1x
jaj a platis si este lieky. 50%
@susangha ďakujem v novembri ideme teda druhý pokus verím ze posledný
@daniela.ho ahoj ako si dopadla podarilo sa prirodzene alebo ste boli v Brne nakoniec?
@kulumulu123 ahoj, nam sa stal zazrak a prislo to prirodzene. Po poslednej stimulke v 8/2019 sme sa na to vykaslali a v 4/2020 v dobe kedy dosla korona som otehotnela prvy krat prirodzene, uz mame pol rocnu dcerku ❤️ My to pripisujeme tomu ze sme ozaj konecne po rokoch na to prestali mysliet.
@daniela.ho tak super gratulujem 👏👏👏👏. Môžem sa iba opýtať čisto so zvedavosti skúšali ste aj tu materskú kašičku ci iné doplnky alebo ste to všetko nechali na vyššiu moc?
@kulumulu123 my sme za tie roky skusali vsetko, vsetky vitaminy, ci ja alebo aj manzel. Taktiez aj tu kasicku. Mala som ju viac krat. Ale za posledny rok asi pred otehotnenim som nebrala uz nic.
@daniela.ho paráda tak si uživajte dcerku a prajem všetko len to najsamlepsie do života ❤️😊
@kulumulu123 dakujem ❤️ Zelam nech sa aj tebe splni sen ❤️
@daniela.ho my už máme druhý sen. Prvý ma 7r a druhy 1.5r ale čo ti ja viem žeby ešte do tretice😇 ???
@kulumulu123 tak to je krasne 😍😇 a co ty vies, este jeden 😚

my sme vyskusaki tiez vsetko.mozne po 2 rokoch sme sa rozhodli pre stimulaciu a bolo vlozene 1 embryjko ale neudrzalo sa 🙄potom sme si povedali ze ok nechame to tak zacali sme staviat dom uzivali sme si zivot chodili sme na party 😁a zrazu ze meska MS a teraz mam doma 6 rocneho syna😍 ked mal syn 4 sme sa rozhodli pre druhe... no keby to bolo take jednoduche ze? nedarilo sa ale som si.povedala ze znova pichat hormony nebudem! nehovoriac o tom ze vtedy nas to stalo cca 2000 € . furt som si hovorila ze vsak fajn ok ked sa podari sa podari ked nie tak nie ale v kutiku duse som kazdy mesiac verila ze nedostanem MS. samozrejme dosla. az ked teraz ma moje 33 narodky som si.povedala ze ja uz nebudem mat nikdy druhe ok zacala som cvicit planovat leto dala som vypoved v praci ze od septembra maly pojde do skoly a ja budem doma.... a zrazu ze meska 😊 momentalne som sice este na zaciatku 7 tt ale dufam ze to dotiahneme do konca 😊drzim palce