icon

IVF- november 2021

aduska01111
20. nov 2021

Dobry den najde sa tu niekto taky u koho akurat prebieha stimulacia pred IVF alebo je pred vkladom..alebo som tu iba ja v takomto obdobi?

Strana
z2
moniqh
28. nov 2021

@fenakova ahoj ,ja som po vklade minulý týždeň vo štvrtok a beriem Amelgen to sú čipky zo spodu a Estrogén,tieto lieky sú na prípravu maternice na bábätko ,Dr.mi povedal že sa musia brať a nemám zabudnúť,aby nedošlo k potratu ,keď otehotnieť prirodzene ,telo si vytvorí samo a my po Ivf musíme takto .Ja zatiaľ nespinim,ale od včera ma bolí hlava a točí sa mi tak dúfam že je to dobe znamenie 😌,uvidím do utorka ,urobím si test či to vyšlo,my máme ročného synčeka a chceli sme ešte aspoň jedno,On bol naše 2 vydarené Ivf,pretože 1nevyslo a teraz s prekvapením máme ešte 2 zamračené,pretože pred rokom nebolo nič,tak uvidime

moniqh
28. nov 2021

@moniqh aha ti3 druhé sú Estrofem

fenakova
29. nov 2021

@moniqh ahoj aj ja už beriem amelgen .. nestáva sa Ti že ti potom trošku vytečie? držím prsty nech všetko dobré dopadne 🙂

januska777
1. dec 2021

Ahojte, tak ja zacinam zajtra 1.den stimulacie a je to moje 1.IVF, pocas stimulacie ste aj nieco cvicili, napr. hormonalnu yogu?

moniqh
3. dec 2021

@fenakova ahoj jasné že troska vytečie ale nevadí to ,lebo časť čo treba tam ostane a to je v poriadku ,dnes som bola v centre ,v pondelok som skúsila urobiť testik a.....za 2sekundy čiarocka 🥰a po telefonáte potvrdené,Hcg ponad 1200,takže o 2tyzdne ešte sono a potom ku svojmu Dr.,takže sme stastniii ,dúfam že nas Covid bude obchádzať a dotiahneme to do konca😌😃

moniqh
3. dec 2021

@januska777 nie bez cvičenia ,iba pred pôrodom som používala Anibal balónik a bolo to uľahčenie😃

fenakova
3. dec 2021

@moniqh tak to sa teším veľmi a držím silno prsty tak ako vravíš verím že nas bude covid obchádzať 🙂 Inak kolky den po Ivf si lebo už pekne vysoké HCG máš....ja som mala 11 deň po okolo 350

moniqh
5. dec 2021

@fenakova počítala som to že test som si robila po 11dni a krv mi brali na 15den a poobede mi volali že mám krásne vysoké Hcg tak dúfam že o 2tyzdne bude všetko v poriadku 😀 a ďakujem a tebe prajem nech všetko dopadne dobre

Strana
z2