Ivf odber januar 2019
Ahojte 🙂 som tesne pred odberom vajicok. Ak je Vas tu viac tak sa zapojte a mozme si vymenit skusenosti. Mam trochu strach z tej tekutiny co sa moze potom vytvoriť mate o tom nejake info? Ďakujem 🙂
@lapaloma1987 mám tiež na začiatku spomínal ISCI a jedna kočka mi povedala že to odporúčajú aj na základe toho aká je vzorka od chlapa v daný deň. A vyšlo vám to?
@evushka007 ahoj..odporucam precitat tento clanok http://www.ivfbrno.cz/embryologicke-metody/t1046 ... vsetko je tam podrobne vysbetlene ..ja sa chystam na odber o par dni a tentokrat urcite macs a picsi .. prvy krat som sa nechala nahovorit ze icsi staci, ze vyberie na pohlad najlepsie spermie, ale z 3 pokusov sa ani jedno embryjko nechytilo ... utcite odporucam aj embryoscope miesto klasickeho inkubatora v ktorom su vsetky embrya spolocne aj od inych pacientok a zakazdym ked ich kontroluju musia inkubator otvorit a to niekolko krat za den ...tym padom sa tam teplota stale meni a to nie je prave najlepsie pre spravny vyvoj... drzim palce 🙂
@evushka007 vies co....ja cakam do menzesu a pak sa mam ozvat🤷🏼♀️
@lilkim1 robia vklad aj v ke helios ja som mala odber a teraz okolo 8.2 ma caka vklad.ja som tam spokojna
Ahojte. Mam na predaj Meriofert Kit 150 IU 2 cele balenie, cize 10 inj. K tomu darujem Diphereline 0.1mg 18 inj. Na cene sa vieme dohodnut.
@kikuska9935 Ahoj, mozem sa spytat kto Ti naordinoval fraxiparin /hematologicka v ramci predoperacneho alebo lekarka v CAR-e?/ a kedy si zacala pichat? Este pocas stimulacie alebo az po odbere? Dakujem krasne za odpoved
@emily176 dali mi ho tesne po opu. Hned. Ako som sa prebrala mi doktorka oznamila bysledky q dala rexepty
@kroketka7 ahoj tak ako bola si na vklad ake mas vysledky ? Ja som bola uz na krv 25.2 a hcg 2010 tak sa tesiim len teraz cakat zase na vysetrenie 🙂 8.3 idem na gyndu.
@gabika2601 Ja neúspešný ET 2. IVF😢. Hsg 9, 14 deň po transfere a ďalší odber bol už negativny.Začala som spinit 8 deň po ET až do testov tak som tomu veľkú šancu nedávala.
Ale ako sa hovori, nádej umiera posledná.
Dávam si pol roka pauzu od ďalšieho KET, musím začať cvičiť Mojžišovi metódu, dychové cvičenia, hormonálnu jogu a tiez som bola aj u bylinkarky Anky Kopacovej vo Vrbovom, tak uvidím.
Tebe gratulujem veľmi a nech to dobre dopadne.👍✊🤞
Ps: mne ta bylinkarka v tehu zakázala PC a notebook, ze to zabíja detičky. Mobil je vraj OK.Tiež žiadny pohlavný styk, farbenie vlasov, lakovanie nechtov, umývanie okien, žiadne namáhavé práce kde sa naťahuje.
Ja to asi budem aplikovať, ak sa mi podarí otehotnieť.
Držím všetkým palce.
@kroketka7 tak to mi je luto :( urcite naber silu predtym ako pojdes opat. Budem drzat palce
Ja dnes som zacala nejak spinit tam neviem co sa deje :( zajtra idem na utz nech zistia ci je vsetko ok. Niektora ste nespinila v 6 tt?
@gabika2601 ahooj, tak co ti povedali na spinenie? Je vsetko v poriadku?
Ja vo stvrtok mala take spinenie tak som bola vcera na kontrolu . Uz na utz bolovidiet vacok a hcg ki brali tak som mala 9600 ;)
@evaachesa takze vsetko v poriadku . Dali mi ascorutin nech beriem a zvysim progesteron z 2 na 3 na den. Ale ze ak spinenie prestane tak mam opat brat 2.
@gabika2601 tak to som radaaa 🙂 o tyzden uz bude isto aj srdiecko 😊 aj ti povedali kvoli comu to spinenie? Hcg paradnee 🙂 Tak nech to ryychlo prejde 🙂
@evaachesa dakugem 🙂 nie nevravel ze vsetko je ok. Ze moze sa stat ze zeny spinia. Len ide o to ze este stale dlinim he yo 4 den rsk dufam ze uz to skonci ? Vy nemate taku skusenost ?
@gabika2601 ak doktor povedal ze je to v piriadku, tak by som sa nebala. Citala som ze viacere zeny spinia a vswtko je v poriadku. Ja taku skusenost nemam
@evaachesa snad ano v piatok idem opat na kontrolu. 🙂
@gabika2601 tak dnes som bola na kontrole. Uz krasne bilo srdiecko 🙂 strasne sme sa tesili 🙂 akurat ze uz tyzden spinim no vsetko pozeral ze je ok tak berem lieky. 🙂

@evushka007 my sme si nevybrali...nam odporucili icsi..... ja som tym metodam nerozumela a ani nerozumiem 🤦🏽♀️