icon

IVF - predĺžená kultivácia 5 verzus 6 deň

silvia765
6. aug 2022

Ahojte kocky, ktoré máte IVF za sebou, chcela som sa opýtať či vám v prípade predĺženej kuktivacie na 6 deň pribudli ďalšie embrya vhodne na vklad alebo ste zostali na rovnakom pocte ako 5ty deň kuktivacie. Ďakujem za všetky odpovede vopred

Strana
z3
silvia765
autor
11. aug 2022

@edien to bolo super 😂😂😂😂👌👌👌👌

jarrys
11. aug 2022

@sono2 zeny ja neviem kde na takuto informaciu chodite ale, ale je to cisty blud ze 6dnova ma spomalenejsi vyvoj a hrozi ze sa prestabe vyvijat. Dnes tento blud, vyvrateny priamo embryologickou.

jarrys
11. aug 2022

@edien a to v ktorom CAR?

edien
11. aug 2022

@jarrys Helios

jarrys
11. aug 2022

@edien precitala som si potom ze helios MT. Ja som prve IVF Helios BB a katastrofa. tak som odisla do ineho CAR

edien
11. aug 2022

@jarrys ja tam mám ešte jedno embryo ak by vklad nevyšiel pôjdem inde.

jarrys
11. aug 2022

@edien ja som sa tam dostala iba k jednej blastocyste a nasledne som prisla o babo. Tym ze ma cakala rovno dalsia stimulacka som sla rovno inam. Pristup otras.

edien
11. aug 2022

@jarrys bolo to tam také pofiderne..ale tak je to aj o ľuďoch,prístup robí veľa. Mňa najviac vytočila ta ,,poradkyňa,,-embryologicka. Keď nám vysvetľovala čo nás čaká mala milý tenký hlások až taký vtieravy a nakoniec keď jej zavoláš že máš problém ťa odpalkuje. A to niesom jediná čo s ňou má takú skúsenosť. Nechápem ako tam môže byť zamestnaná.

sono2
11. aug 2022

@jarrys tak, 5 rokov dozadu nebola žiadna 6 dňová kultivácia

jarrys
12. aug 2022

@sono2 no vidite. Pisete ze nebola a aj napriek tomu reagujete a plus pisete uplnu nepravdu ze ked je az na 6den blastocysta tak jej vyvoj je opozdeny a teda embryjko sa prestane vyvijat. Co nie je vobec pravda.

pietrula
13. jan 2023

@jahvoodka Ahoj, v akom stadiu bolo v piaty den? Dnes plynie nas 5.den a embrya su o den pozadu..

angelika999
1. máj 2024

@silvia765 ahoj, to je celé divné. Ako si potom pokračovala? 38 nie je stara a mala si kopec embryi 🙌Ja mám 40 a teraz prve IVF v Brne 🙏

Strana
z3