icon

IVF protokol a skúsenosti s Decapeptyl Depot

johana_kamenska
Včera o 12:19

Ahojte, absolvovali ste prosim niektorá stimulačný protokol IVF tak, že ste začali podaním depotnej injekcie Decapeptyl Depot ? Budem vďačná za popis, priebeh ( kedy sa dostavila MS aké injekcie ste ešte brali, ako dlho trvala stimulácia) a za skúsenosti s tymto typom protokolu 🙏 ďakujem Vám

katarinaschober
Včera o 13:10

@johana_kamenska ja som momentalne v stimulacnej faze

johana_kamenska
autor
Včera o 14:41
@katarinaschober

@johana_kamenska ja som momentalne v stimulacnej faze

@katarinaschober a mozem sa prosím opýtať , ktorý deň cyklu Ti bola podaná táto injekcia ? Následne sa dostavila ms - a od prvého dňa si si začala pridávať ďalšie injekcie ? Berieš aj Meriofert? Prečo si sa rozhodla pre tento typ stimulácie, bol Ti odporúčaný? Ďakujem veľmi pekne 🙏

katarinaschober
Včera o 15:20
@johana_kamenska

@katarinaschober a mozem sa prosím opýtať , ktorý deň cyklu Ti bola podaná táto injekcia ? Následne sa dostavila ms - a od prvého dňa si si začala pridávať ďalšie injekcie ? Berieš aj Meriofert? Prečo si sa rozhodla pre tento typ stimulácie, bol Ti odporúčaný? Ďakujem veľmi pekne 🙏

@johana_kamenska zacala som brat na druhy den cyklu perigon meriofert a od vcera ganirelix toto mi nasadila moja klinika

johana_kamenska
autor
Včera o 15:36
@katarinaschober

@johana_kamenska zacala som brat na druhy den cyklu perigon meriofert a od vcera ganirelix toto mi nasadila moja klinika

@katarinaschober a na ktoru kliniku chodíš?

katarinaschober
Včera o 15:47
@johana_kamenska

@katarinaschober a na ktoru kliniku chodíš?

@johana_kamenska ja chodim v rakusku na biduci tyzden mam sono a uvidi sa dalej a ty ako si natom

johana_kamenska
autor
Včera o 17:47
@katarinaschober

@johana_kamenska ja chodim v rakusku na biduci tyzden mam sono a uvidi sa dalej a ty ako si natom

@katarinaschober ja chodím do Brna. V pondelok mam začať stimuláciu, ja do stimulácie idem už po 5 krát...

katarinaschober
Včera o 18:46
@johana_kamenska

@katarinaschober ja chodím do Brna. V pondelok mam začať stimuláciu, ja do stimulácie idem už po 5 krát...

@johana_kamenska 5 krat a nedari sa?

johana_kamenska
autor
Včera o 21:38
@katarinaschober

@johana_kamenska 5 krat a nedari sa?

@katarinaschober nedarí...z jedného cyklu mam zamrazene 2 embrya ale nižšej kvality, nie su geneticky testované, tak veľkú nádej asi nemám