icon

IVF - september, október 2020

bororka
14. aug 2020

Ahojte baby,

Ešte tu nieje vytvorená táto skupina a rada by som mala aspoň touto formou niekoho na zdieľanie. Idem do svojho 1.IVF a začínam cca 24.8. v RF.
Neskutočne sa teším. A aj vďaka info, ktoré som rokmi nazbierala tu, je to o dosť jednoduchšie.

Strana
z2
deina12
1. sep 2020

@bororka Áno presne ako ja? Bože...podobne drž sa moja...to najhoršie je to čakanie...

bororka
autor
1. sep 2020

@deina12 Prepáč, ja som to
@kocica7. Ty si popredu 🙂 Ja pôjdem len na opu v piatok. Takže z tejto stránky ti v dobrom závidím. Už to máš len za pár, tak zachvilu aj testujes, nie?

kocica7
2. sep 2020

@bororka my budeme mat vklad az mesiac po odbere vajicok,prajem ti vela stastia

bororka
autor
2. sep 2020

@kocica7 Nechcem sa opičiť, ale ja tiež asi nebudem vkladať. Mám nejakú tekutinu vo vajcovode, tak si ho budem musieť dať vybrať najprv. Hlavne nech máme čo najviac vajok ✊

kocica7
2. sep 2020

@bororka ako sa inac citis?citis ty vajecniky?

bororka
autor
2. sep 2020

@kocica7 dnes už extrémne. Aj ich vidím, že sú sfučané. Celkom sa teším na ten piatok v tomto prípade. Ty to ako zvládaš?

miuiu
3. sep 2020

Ahojte žienky, rada sa pridám ku Vám. 24.08 mi vkladali 5 daňové embryo a to čakanie už ne vládam... Držím nám silno palce a prajem každej veľa síl

bororka
autor
3. sep 2020

@miuiu Ahoj, tak ty už to máš pomaly za sebou a čochvíľa aj dve čiarky uvidíš 🙂 Aj budeš testovať?

bororka
autor
3. sep 2020

@kocica7 Prajem ti, nech ti to zajtra dobre dopadne a minimálne 10 vajok. Daj potom vedieť

miuiu
3. sep 2020

@bororka ďakujem pekne. Skúsim to nejako vydržať do pondelka. Menzes mi mal začať ešte v pondelok a zaťal nič tak aspoň toto ma teší)

deina12
4. sep 2020

@miuiu ja idem po verdikt 11.09. Som po prvom vklade. Držím palce nám obom. Aj sa cítiš taká nafúknutá? Lebo ja od vkladu som nafúknutá v bruchu.

bororka
autor
4. sep 2020

@miuiu tak to je veľmi dobré znamenie 🙂 Tak si oddýchni počas víkendu 🙂 A v pondelok napíš, nech sa s tebou môžeme tešiť 🙂

xena_2610
7. sep 2020

Ahojte, pridám sa k Vám dievčatá...
@bororka
@kocica7 Inofolic plus je na kvalitnejšie vajíčka 😉

miuiu
15. sep 2020

@deina12 ďakujem pekne, vôbec som nič ne cítila. A teraz už mám 5 deň menštruácie ( Podarilo sa tebe?

miuiu
15. sep 2020

@bororka Bohužiaľ ne mám sa z čoho tešiť, ale idem ďalej.Drzim palce všetkým, nech sa podarí každej🤗

bororka
autor
15. sep 2020

@miuiu Presne tak, bojujeme ďalej 🙂

kocica7
15. sep 2020

Aj Ja Vam vsetkym drzim palce,aby sme sa coskoro tu stetli s prijemnejsimi spravami.Ja idem dalej deina12 bororka

lucianaaaaa
15. okt 2020

Darujem utrogestan, novy zabaleny

iwanka84
19. okt 2020

Ahojte, minuly tyzden som si kupila Bemfolu, ale z 5 injekcii som pouzila len jednu. Kedze zvysne nebudem potrebovat, ponukam ich na predaj. Ak nepotrebujete celu sadu, tak usetrite... okres Bratislava. Dakujem!

farbarka
31. okt 2020

Ahojteee chcela by som sa poradiť. Som po neúspešnom Ket a neviem ci to krvácanie ktoré teraz mam je ôk vlastne som dostala menzes dnes a niečo veeeelmi zvláštne zo mňa vyšlo je to niečo ako húsenica alebo ako črievko dnu v tom bola krv a dačo také zvláštne malo to asi nejakích 5 cm ....
Mali ste aj vi dačo podobne...?
Ďakujem

bororka
autor
1. nov 2020

@farbarka Ahoj, nebola to krvná zrazenina akú máš pri menzese?

farbarka
1. nov 2020

@bororka ahojjj nie práve že by som si to ani nevšimla krvné zrazeniny mam skoro vždy pri menzese ale nie hneď v prvý deň nigdy... Včera to bol môj prvý deň mrchy po neúspešnom KET. Mam aj foto ale nechcem sem pridávať je to dosť škaredé.

bororka
autor
1. nov 2020

@farbarka asi ti neporadim. Je mi ľúto tvojej straty. Možno to bol zvláštny kus maternice, len to inak skumas, keďže to nevyšlo. Držím palce, nech ten najbližší vyjde 🙂

farbarka
1. nov 2020

@bororka Zájdem k Dr nech pozrie ci maternica je v poriadku.
Ďakujem pekne mame už len jedného mrazacika tak pevne verím ze to vyjde a budeme sa konečne tešiť.

moonicka89
5. jan 2021

Ahojte zienky. absolovovala som uz dva krat OPU mala som 11 vajicok. A z toho 7 bolo dobrych ale zial ani jedno sa neoplodnilo (metoda isci) ? 😞 Mate s tym skusenosti? Genetik je dobra. Dakujem Moni.

nikushka1000
4. jan 2022

TRNAVA/BRATISLAVA/ZLATÉ MORAVCE - Ahojte. Predám zvyšné injekcie Cetrotide 0,25mg. Použila som len jednu. Všetky sú osobitne zabalené (expirácia 08/2022). Mám ešte k dispozícii Augmentin 12 tabliet (expirácia do 06/22). Cena dohodou. 🙂

Strana
z2