IVF - september, október 2020
Ahojte baby,
Ešte tu nieje vytvorená táto skupina a rada by som mala aspoň touto formou niekoho na zdieľanie. Idem do svojho 1.IVF a začínam cca 24.8. v RF.
Neskutočne sa teším. A aj vďaka info, ktoré som rokmi nazbierala tu, je to o dosť jednoduchšie.
Ahojte žienky, rada sa pridám ku Vám. 24.08 mi vkladali 5 daňové embryo a to čakanie už ne vládam... Držím nám silno palce a prajem každej veľa síl
Aj Ja Vam vsetkym drzim palce,aby sme sa coskoro tu stetli s prijemnejsimi spravami.Ja idem dalej deina12 bororka
Darujem utrogestan, novy zabaleny
Ahojte, minuly tyzden som si kupila Bemfolu, ale z 5 injekcii som pouzila len jednu. Kedze zvysne nebudem potrebovat, ponukam ich na predaj. Ak nepotrebujete celu sadu, tak usetrite... okres Bratislava. Dakujem!
Ahojteee chcela by som sa poradiť. Som po neúspešnom Ket a neviem ci to krvácanie ktoré teraz mam je ôk vlastne som dostala menzes dnes a niečo veeeelmi zvláštne zo mňa vyšlo je to niečo ako húsenica alebo ako črievko dnu v tom bola krv a dačo také zvláštne malo to asi nejakích 5 cm ....
Mali ste aj vi dačo podobne...?
Ďakujem
Ahojte zienky. absolovovala som uz dva krat OPU mala som 11 vajicok. A z toho 7 bolo dobrych ale zial ani jedno sa neoplodnilo (metoda isci) ? 😞 Mate s tym skusenosti? Genetik je dobra. Dakujem Moni.
TRNAVA/BRATISLAVA/ZLATÉ MORAVCE - Ahojte. Predám zvyšné injekcie Cetrotide 0,25mg. Použila som len jednu. Všetky sú osobitne zabalené (expirácia 08/2022). Mám ešte k dispozícii Augmentin 12 tabliet (expirácia do 06/22). Cena dohodou. 🙂

@bororka Áno presne ako ja? Bože...podobne drž sa moja...to najhoršie je to čakanie...