Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@klarka0002 ja som taka rada😍tak samozrejme ze ano😊a potom pride to dlhe cakanie
@ancike01 Presne. Najviac sa bojím toho ako to vydržím bez kávy. Ja som strašný kávičkar. Pijem 6 káv denne. Tak to skúsim zredukovať na 1 rannú kávu 😁 hej tie 2 týždne čakania... To budu asi najdlhšie 2 týždne môjho života 😃
@klarka0002 tak to ano 😀mozes si dat aj 2 take slabsie. Ja pojem len rano potom cez den mi uz nechuti. Ale hlavne nech to ma pozitivny vysledok
Ahojte, dnes som trošku zúfalá. Bola som na druhom UŽ a nedopadol najlepšie. Moja doktorka tam nebola a na Sone somnou cvičili dve mladé z ktorých som mala zlý pocit. Mám 6 folikul, dve v ľavo, čo povedali že sa k nim nedostanú tak bohužiaľ a v pravo 4 ale len dve v dobrej veľkosti. Povedali že aj tam je ťažký prístup netuším prečo, že mám zlu viditeľnosť v bruchu, odber mám vo štvrtok tak uvidíme. Som dosť sklamaná, aj slzicka vybehla😢🤗
A najlepšia bola hláška, že však odber bude robiť skúsená doktorka, bude vedieť čo robí, že snáď to bude ok😔
Ahojte takj dnes už aj nadomnou padol verdikt 😂 odber bude v stredu a foliky krásne narástli je ich cca 30 a všetky 22-24,5mm. Takže dnes pregnyl a v stredu idem nato 😆
@klarka0002 držím palce 👍👍👍👍
@ella2211 Ďakujem. 😊
Ahojte tak ja tiež začínam, 4den picham Diphereline v decembri na odber a v januári vklad kvôli HSS na ktorý mám nábeh...😣
@klarka0002 kedy v januári máte vklad ? 🙂 ak sa smiem opýtať? Mne okolo 15 by mali vkladať a v decembri odoberať 🙂 prvýkrát ideme na umelé takže v tom niesom zbehla dosť ma straší ten HSS mám nanho nábeh 😔 som z Košíc
@klarka0002 budem ti držať palce 🙂 je to taký pekný moment keď ti ukážu na monitore embryjko super pocit
@nkf ahoj. Ja mam opu v stredu. Na pravej strane 2 pekne foliky 1 malinky vraj s tym nepocitaju a na lavej strane 2 mensie ale nakolko je vajecnik za maternicou nedostanu sa tam. Takze verim ze tie 2 ktore su budu mat obidva krasne zdrave vajicka. Tiez som minuly tyzden odisla z centra v slzach a nemohla prestat plakat dalsiu hodinu. Proste nieco nie je v mojich silach a zostava mi len verit ze vsetko bude v poriadku. Prajem vela sil.
@sam1111 ahoj kam chodíš do Košíc? Aj ja som z ke a tiež postupujeme ivf... 😁
Baby, máte skúsenosti s metódou MSS?
@nikusik0107 Helios a ty ?
@ancike01 Ahoj. Dnes ráno o 8 som bola na KET. Aj som odfotila embryjko. Prikladám fotku 🤗😉

@ancike01 Ďakujem. Napíšem potom. Dr mi inak vravel ze pred transferom mi ukážu embryjko na monitore. Keďže tam manžel nebude, aspoň ho odfotím. 😁