Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@klarka0002 Ahoj moja 😍😍😍😍😍jejjjjjjjjjj super drzim palce akurat som ti chcela pisat na fb😘ako to prebiehalo?
@klarka0002 nádhera, keď človek toto vidí hneď mu je lepšie na srdci, prajem všetko dobré 💎🤗👍
@ancike01 Mala som sa prezliecť, papučky, nočná košieľka, mala som mať plný mechúr. Vtedy čerstvo rozmrazili 1 embryjko (oplodnene ivf) a skontrolovali ci je v dobrom stave. Potom mi vyčistili posvu od toho krému co si dávam a cez tenucku sondu zaviedli embryjko. Nič som necítila. Poležala som si 30 min a dali mi termín odberu krvy na. 11.12.2019. Každý mal dnes skvelú náladu aj Dr 😃 Teraz som už v práci.
@nkf Ďakujem. Áno, fotku som poslala ako motiváciu 😉🍀
@klarka0002 Tak to je potom super😊ja som si myslela ze oddychujes doma po vklade
@ancike01 Už som minula všetky P-cka a lekár mi vravel ze môžem riadne fungovať. Ležanie na uhniezdnenie nemá vplyv. Ale budem sa šetriť 😉
@klarka0002 To urcite ano,vsetko je na prirode ako to zariadi 😉
@klarka0002 to ti tak ukážu??? Fakt???
Baby prosím vás, tiež ste mali také bolesti po odbere? Boli ma ľavý vajecnik a chrbat, dám si aj tabletku od bolesti ale zaberie tak na 1h a znova to boli.
Ahojte baby prosím vás chcela by som sa spýtať v nedeľu mi odobrali vajíčka odvtedy dávam crinone a teraz mám taký biely výtok ako tvaroh a občas je tam aj čierne ako krv........stalo sa vám to?
@ella2211 Ahoj ja som mala 15 oocytov. Bolelo ma brucho iba prvé 3 dní, som chodila skrcena ale nebola to až taká bolesť že by som si mala vziať tabletku. Pre istotu zavolaj do centra aby ti poradili.
@spurky Aj ja si dávam Crinone. Tie hrudky ako tvaroh je ten krem. Je to normálne. Mne vraveli ze si asi každé 2 dni mam zbytkovy krém vyberať prstom. Potom sa nový krém pri krčku lepšie vsiaká.
@nikusik0107 Áno, na monitore. Potom aj maternicu a v tom emryjko. To biele v strede je tekutina a v tom embryjko 😉
@klarka0002 ďakujem🙂 mne toto vôbec nepovedali.....som sa zlakla a do akého centra chodíte?
@klarka0002 ďakujem, včera som už zaspala, skoro celý deň a dnes ako som sa zobudila už je lepšie oveľa, zajtra idem na kontrolu tak dúfam že sa nič nezhorší 😉

@klarka0002 Ahoj moja 😍😍😍😍😍jejjjjjjjjjj super drzim palce akurat som ti chcela pisat na fb😘ako to prebiehalo?