Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@spurky Ferticent Bratislava
@ella2211 Som rada ze ti je lepšie. Ja som si ešte týždeň cítila vaječníky ale postupne to bolo ok. Treba dat telu čas dat sa dokopy. Určite pi a odpocivaj veľa. Držím palce🍀
@ella2211 wow, blahoželám. To je super 😃👍
Žienky poraďte mi už týždeň bojujem ani neviem s cim mam uochate dutiny boli ma hlava... Nemôžem byť teraz chorá ved ma čaká odber ďalší týždeň proste som zúfalá.... Co mam robiť.... Berem paralen ale nezaberá 😣😣😣😣😣pijem veľa čaju ale stále mi je sofl
@nikusik0107 A prečo si nešla hneď k lekárovi. Určite chod.
@klarka0002 zajtra idem.... Lebo nemám teplotu ani nič len mi je tak divne no... Aj tak mi môj lekár antibiotika nedá... Ak nemám teplotu 😣
baby ktor centrum v BA odporucate najviac?
Ahojte, tak dnes už mám po odbere, zo 6 folikul nám ostali 4, uvidíme zajtra koľko bude schopných vajíčok
@aviska Ferticent. Ja som bola aj v gyn fiv a je to neporovnateľné.
@nkf Super 🤞👏
@klarka0002 a co si myslis o ISCARE lebo my sme tam boli na spermiograme, ale nechcem sa zamerat len na nich lebo sme tam boli, radsej si vyberiem podla toho ake su u vas ohlasi a skusenosti
@aviska Iscare Bratislava ze vraj najhoršie centrum. Co som sa doteraz informovala.
Ahojte babulky, ak mozem pridam sa k vam, tiez chodim do ferticentra.
dnes na kontrole v 6den stimulky namerane 13mm a 14mm a na druhej strane sa nepodaril zobrazit vajecnik 🤔
Stretli ste sa uz s tym niektora? (Na tej strane mi pred stimulkou odsali cystu, aj tam pocitujem stale bolest, aj pri vysetreni).
@monnito ahoj. Ja mam lavy vajecnik za maternicou ulozeny a ked ma vysetrovali tak bol problem nieco vidiet. Takze ano moze sa to stat. Sustred sa na tie 2 krasne foliky ktoŕe mas vpravo. A ked budu odoberat mozno sa im nakolko budes v narkoze podari odobrat aj z laveho ak tam nejake budu.
@monnito no nie vzdy. Lebo niektore foliky mozu byt prazdne alebo vajicka v nich nezrele. To bol moj pripad. Vcera mi odobrali 4 vajicka, 3 boli zrele a do rana po oplodneni vydrzali 2. Tak teraz je to o tom ako sa mojim bublikam bude darit dalej. Verim ze v pondelok pojdem na vklad 1 a 1 bude zmrazena.
Po dnešnom odbere vajíčok sa cítim ubolena ale dá sa to prežiť. V centre však spravili chybu na ktorú prišiel až embriolog, po výkone do správy mi napísali že idem na Et a nie na Ket a ešte aj na genetiku nemysleli, čo sme chceli od začiatku, Našťastie si to embriolog všimol keď sme rozoberali co a ako. Aj mi predpísali lieky kôly Et a to hneď on povedal že ich nemám ani vyberať. Tak som sa musela vrátiť za doktorkou čo mi robila odber aby sme všetko urovnali ako má byť, takže dnes to bolo zaujímavé 😔
@monnito nezúfaj, ja som bola dnes na odber, pri poslednom Sone mi povedali že na ľavú stranu sa nedostanú vôbec a na pravej že je vaj. Vysoko tak možno ani tam, Dnes vybrali všetko z ĽS 2 a zPs 4 nakoniec boli vhodné len 4 a teraz čakám ako sa to vyvinie ďalej, som rada že sa nakoniec pokúsili vybrať všetky 😁
@nkf Držím vám všetkým palce. 😘
Ahojte, ja chodím do ginfiv v NR, na odber som bola 23 a dnes som mala vklad, vkladali mi 1 po Pk, tak za 10 dni

@ella2211 Tak to je super som rada😊tesum sa s tebou 😘