Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@monnito No u mňa to bolo tak ze odber som mala 30.oktobra, potom som nebrala nič lebo sme museli mrazit. Dostala som menzes. Ale asi 7 dní pred vkladom som si dávala Crinone do pošvy 1x denne večer. A to si mam dávať do konca 3.mesiaca. Som už 4 dni po KET 😉
@klarka0002 ahoj. Ja som mala dnes ET nakolko zostalo iba 1 embrijko tak na mrazenie nemame nic. Uz len cakat.... a verit.
@lucky14 Držím palce. Všetko bude ok. 🤞🍀
Babulky este jedna otazocka zabudla som sa spytat embryologa. V den odberu vajicok sa odovzdavaju aj spermika a otazka znie za kolko dni sa vytvoria nove spermika, 2-5 dni?
@klarka0002 supis 🙂 drzim palceky, aj pocitujes nieco? Oddychujes doma?
@klarka0002 dakujem!
@monnito Áno, ideš s mužom, on odovzdá spermie a tebe zoberú vajíčka a spoja ich za čerstva. Nové spermie po 2-3 dnoch.
@monnito Som len stále hladná 😁 a trochu unavenejsia. Mam pocit ze mam teplejšie podbruško, také pálenie cítim. Asi telo reaguje na embryjko... dúfam že sa pekne uhniezdilo 🤗
@klarka0002 dakujem za radu.
Moc moc drzim palceky verim ze sa to podari, oddychuj a pozitivne myslenie🤰
28.11.som bola na odbere vajíčok, dnes sa už konečne cítim lepšie, nečakala som že ma bude bolieť vnútro tak dlho, ale dnes som konečne ok 😁už len čakať či sa budú vyvíjať embryjka
Babulky ovitrelle ktory sa picha vecer (pred odberom vajicom) sa tiez picha do bruska?

@lucky14 Ahoj. Myslela som na teba. KET pre behov v poriadku? Ako sa máš?