Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
Babulky je nejaka skupina kde ponukaju inj. na IVF?
@zulietka7 Ahoj. Ja som po druhej kontrole hneď dostala termín odberu.
@klarka0002 ja idem pondelok tak som zvedavá či mi už povedia kedy bude odber🙂
@monnito Aké potrebuješ? Mne ostal Cetrotide 0,25 mg 3 kusy a 1 gonal z ktorého chyba iba 185 jednotiek.
@klarka0002 tie picham teraz, skor co sa dava po odbere a pred odberom, zajtra sa dozviem (ovitrelle, crinone gel..)
@monnito je taka skupina. Vitaminy a lieky. Musi ta pridat napis @bykaterina
@klarka0002 ahoj môžem sa opýtať ten termín bol na ďalší deň alebo?
@klarka0002 mne povedali že mám ísť po 10 dňoch, ale keďže to pripada na nedelu tam ma ist na 11 deň. Ja sa s bruskom nerozpravam, nechcem byt viac sklamana
@monnito Tie žiaľ nemám.
@nikusik0107 Ahoj. 28.oktobra som bola na ultrazvuku a 30.oktobra ráno som mala odber vajicok.
Baby tak dnes som volala ako sa majú naše embryjka a po icsi sa správne delí 6 z 7 a po samostatnom oplodnení je správnych 15 z 21. Tak som rada ako sa im darí len z tej možnej sumy za zmrazenie sa mi začína točiť hlava 🙃
@ella2211 Môžem sa ta opýtať koľko máš rokov a akú dávku napr. Gonalu si brala? Lebo si mala extra veľa vajicok 😃 PS: v dobrom: rušiš náš doterajší priemer 😁
@klarka0002 gonal som mala 187,5 mám 32 rokov, veď aj v MT v Heliose vraveli že patrím medzi rekordmanky 😂 tipovali cca 20.
@ella2211 Som si myslela ze napíšeš ze máš 20... Ja mam 30 a s rovnakým Gonalom som po 10 dnoch stimulácie mala 15. Ty si ako čerešňa 😃 ale super aspoň budete mat mraziacikov a z čoho vyberať 👍
@klarka0002 mne už pri prvom sone hovorili veľa ale boli maličké, až pri 3 mali cca 15-17 ale vtedy mi dali luveris injekcie a pekne dorastli, ja som mala dlhý protokol a stimuláciu som mala 12 dní. Na 14 bol odber. Najviac sa bojím toho uhniezdenia, najradšej by som tomu nejako dopomohla, len som ešte nič podrobné neskúmala lebo vklad budem mať až v januári možno lebo mám silný hyperstymulacny syndróm, picham ďalšie dva druhy injekcii.
@ella2211 Jelepsie trochu nechať odpočinúť organizmus. Ja už som 3 dní po KET a beriem iba kyselinu listovú. Za to si už malé pýta strašne veľa jest, veľa odpocivam a pijem. Nič viac nerobím. No ešte chodím na kratšie prechádzky aby sa panva prekrvila... To mi odporúčali.
@klarka0002 je chyba ked chodim do prace? Ako mne nik nevravel ze budte doma a odpocivajte, len nech pijem vodu aspon 4litre a nezdvyham nic ťažké tazke
@ella2211 Ešte Crinone krém si dávam 1x denne. To treba celý prvý trimester.
@matila Nie, vôbec, aj ja chodím celý čas do prace. Keď vladzes tak načo by si bola doma. Ja som aj po KET išla hneď do prace lebo som musela. Ak nerobis fyzickú prácu tak je všetko ok.
@klarka0002 robim predavačku stojim 12 hodin, ale nemam nejak zly pocit, skor sa mi smeju ze tolko vody ma nevydeli este vypit 🤔😂
@matila Štát 12 hodín... No keď si na to zvyknutá, vladzes a ani lekár ti neodporucil ísť radšej na PN tak dole klobúk. Hej aj ja strašne veľa pijem.
@klarka0002 ahoj prosim ta po odbere ti dal dr. crinone gel a este nieco? Uz si mala aj vklad?

Ahojte aj vám zvyšovali dávky... Zo 150 mi zvýšili na 225....prečo to robia? Hm