Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@klarka0002 ako ste na tom?
@matila Ahoj. Ja mam ísť 11.ho na krv. Dnes som to nevydržala a spravila som si test ale bol úplne negatívny. Možno je ešte priskoro. Som len 8 dní po KET... A ty?
@matila
@klarka0002 ahojte. Som tiez v stadiu cakania. Vklad som mala 30.11. a 13.12. mam ist na krv. Zda sa mi to vecnost......test si nechcem robit aby som az do posledneho dna mala nadej.
Ahojte koľko mm ste mali vajíčka keď vám robili odber 🤔
@nikusik0107 Ja od 22-24mm
@klarka0002 takze spolu ideme na krv, no som zvedava, testu som odolala, ale neviem co buse lebo zacinam spinit, uz len tri 3
@nikusik0107 🤔 Ako tak rozmyslam ani neviem zeby mi to vraveli
Bože ja som taka šťastná v pondelok odber... Ešte toto prežiť potom prežiť 5 dní a potom konečne vypnem... Joooj ako sa teším a január hor sa na to 😁😁baby a vy ako co ste už mali vklad... Vyšlo???
@matila Ahoj. Nevolala si pre istotu lekárovi? Veľa žien špiní keď sa babo uhniezduje tak to nevzdávaj. Testovala si?
@klarka0002 ahoj, nie nevolala som doktorovy nemyslim si ze by mi daco poradil, zatial sa kramy nespustili len tak trosicka ruzove, a nie netestovala som, vydrazla a uz to dam az do pondelka
@nikusik0107 tak drzime palce nech je kopu vajíčok
Ahojte baby, nejdete niektorá v utorok na odber v GYN FIV? 🙂
Tak babulky z 5 oocytov 3 vajicka a oplodnilo sa 1, a vcera sme si boli pon, sice len 3dnova kultivacia ale verim ze to bude dobre.
Ako ste sa citili prve dva dni po vklade, ja citim pichanie.
@matila To som rada ze sa ti nespustila menštruácia. Dúfam že všetko bude ok a od lekára sa vrátiš s informáciou o vysokom hcg 😉 Ja sa od 8. dňa testujem, dnes som 10.den po ket a stále iba 1 čiarka. Niektoré ženy písali na fóre že mali dve čiarky až na 12.den....tak to ešte nevzdávam. Ale ráno som si už poplakala a vynadala aj manželovi pre nič za nič... To čakanie je o nervy a tie hormóny a pribrala som 3 kg... 😫🤷♀️😱
@klarka0002 ale co si, istotu mas az z krvy uvydis zajtra, uz sa nam to skratilo, no dnes uz mam silnejsie krce ako keby sa mi uz ozaj spustili ale niesu silne iba stale spinim ale viac, uz neviem co si mam o tom myslieť, uvydom zajtra rano co povedia
Mam na predaj meriofert a diphereline

@lucky14 ďakujem 🤗😘