Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@klarka0002 jaj ano, ok napisem
Ahojte.... Otázka... Dalo vám na výber inkubátor alebo ako to mam nazvať.... Sú dva klasicky alebo nový za ten sa dopláca ten novy je o tom ze emryo sa nevyberá a je celý čas tam a sa kontroluje aky ste mali???
@nikusik0107 mali sme ten klasicky, zevraj sa neoplati ten drahší
@matila dalo sme aj my ten klasický... Cele to je už drahé... Bože akurát ležím no taky mam stres že och 😣
@nikusik0107 my sme mali ten drahší inkubátor, mali sme slabšie spermie tak preto... oplodnili 10 oocytov a PK prežilo 6 ... neviem síce čo by bolo, keby sme mali klasický inkubátor
@klarka0002 nepodarilo sa
Ahojte tak už mam po bolo ich 21 čiže čakáme do zajtra ako sa do vyvinie 😁😁😁trosku ma boli v podbrušku... Vy ste to ako mali? Boli ste hneď fit ci
@nikusik0107 tak super, ja som mala bolesť skoro týždeň. Super počet 👍
Babulky tie ktore robievate tehu test este pred odberom krvi, aky si kupujete?
@ella2211 týždeň omg... 🤣🤣🤣Tak som si myslela ze už bude pokoj po tom 🤣
@nikusik0107 no to aj ja ale mala som HSS a po 44 vajíčkach povedali že som to ešte dobre zvládala, dosť pomáhali aj injekcie a veľa vody
@ella2211 44 pre oanecky... To koľko si dala oplodnit a zmraziť sak to ta muselo fin.zrujnovat 😁super a už si mala vklad ci
@matila Och 😓 to ma neskutočne mrzí. Ale idete ďalej, že? Kedy dáte ďalší pokus?
@nikusik0107 dala som všetky, 8 metódou icsi a 36 klasicky. Vhodných na zmrazenie bolo 10 a všetky sme dali, vyšlo nás to aj z mrazenim 2100e + 500e lieky a vklad bude v januári dúfam.
@klarka0002 kedze idu aj sviatky asi v januari, ale som sa o jednala buduci tyzden a este presne mi vsetko povie doktor ze kedy zas mam chodit, ako mame 3 mrazacikov takze bude KET. Povedala mi sestricka tolko zev januari po menstruacii asi 10-14 dni. Tak uvydim
@matila To je super. Treba ísť ďalej, mate aj zmrzlinky, určite to vyjde. Držím palce 🤞
Ahojte takže bolo ich 24 a z toho sa oplodnilo 16... No a teraz už len čakáme kolke dôjdu do úspešného konca.. Joooj ale sa teším veľmi 😁😁😁😁mam ešte otázku keďže vklad ma byt v januári kedy sú môžem dať pohár vina... Neskutočnú chuť mam 🤣🤣🤣
@nikusik0107 podľa mňa aj hneď, gratulujem a držím palce ✊✊
@ella2211 ďakujem... Myslíš že môžem aj hneď... Strašne mam chuť vypnúť pri pohariku 🤣ale beriem ešte Nela riedenie krvy. A plus mi ešte niečo pychajj do riti 🤣
@nikusik0107 to som mala aj ja a dala som si v meste punč 🤣 a v pohode
@ella2211 no dobre tak si dám potrebujem to a vieš ako ísť na trhy a nedať si vincenzo.... Joooj a ty ako už máš po? Vklad si už mala ci
Ahojte ,na ktorý deň cyklu ste mali odber? .. som 13Dc... A ďalšiu kontrolu mám na 16DC ..som z toho trochu smutná, to pichanie je nekonečné ☹
@nikusik0107 ja mám vklad až v januári lebo v centre medzi sviatkami nerobia, takže si musím počkať

@matila Daj vedieť potom. Ja mam ísť na krv až v stredu.