icon

Ivf štart November 2019

klarka0002
21. okt 2019

Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.

nkf
5. dec 2019

@lucky14 ďakujem 🤗😘

ella2211
5. dec 2019

@nkf velmi ma to mrzí, držím palce aby to nabudúce vyšlo

matila
5. dec 2019

@klarka0002 ako ste na tom?

matila
5. dec 2019

@spurky kedy ai mala vklad? Ja mam dnes 7 den a vcera ma pichali vajecniky a dnes spinim, na zajtra mi vychadzaju kramy a asi ich aj doatanem,,, takze asi sa nam nepodarilo

klarka0002
autor
5. dec 2019

@matila Ahoj. Ja mam ísť 11.ho na krv. Dnes som to nevydržala a spravila som si test ale bol úplne negatívny. Možno je ešte priskoro. Som len 8 dní po KET... A ty?

lucky14
5. dec 2019

@matila
@klarka0002 ahojte. Som tiez v stadiu cakania. Vklad som mala 30.11. a 13.12. mam ist na krv. Zda sa mi to vecnost......test si nechcem robit aby som az do posledneho dna mala nadej.

nikusik0107
6. dec 2019

Ahojte koľko mm ste mali vajíčka keď vám robili odber 🤔

ancike01
Autor odpoveď zmazal
ella2211
6. dec 2019

@nikusik0107 Ja od 22-24mm

matila
6. dec 2019

@klarka0002 takze spolu ideme na krv, no som zvedava, testu som odolala, ale neviem co buse lebo zacinam spinit, uz len tri 3

matila
6. dec 2019

@nikusik0107 🤔 Ako tak rozmyslam ani neviem zeby mi to vraveli

matila
6. dec 2019

@lucky14 no ved ta dali az o 13 dni ak dobre ratam, mne povedali po 10tich a aj to sa mi zda dlho

lucky14
6. dec 2019

@matila ano veru ale ja som mala vklad iba 3dnoveho embryjka. Tak asi preto.

nikusik0107
6. dec 2019

Bože ja som taka šťastná v pondelok odber... Ešte toto prežiť potom prežiť 5 dní a potom konečne vypnem... Joooj ako sa teším a január hor sa na to 😁😁baby a vy ako co ste už mali vklad... Vyšlo???

klarka0002
autor
6. dec 2019

@matila Ahoj. Nevolala si pre istotu lekárovi? Veľa žien špiní keď sa babo uhniezduje tak to nevzdávaj. Testovala si?

matila
7. dec 2019

@klarka0002 ahoj, nie nevolala som doktorovy nemyslim si ze by mi daco poradil, zatial sa kramy nespustili len tak trosicka ruzove, a nie netestovala som, vydrazla a uz to dam az do pondelka

matila
7. dec 2019

@nikusik0107 tak drzime palce nech je kopu vajíčok

matila
7. dec 2019

@lucky14 aha tak to moze byt, tak drzim palce nech to vyde

lucky14
7. dec 2019

@matila dakujem aj Tebe drzim palce. Tiez nechcem testovat az kym pojdem na krv.

zulietka7
7. dec 2019

Ahojte baby, nejdete niektorá v utorok na odber v GYN FIV? 🙂

monnito
7. dec 2019

@nkf je mi to luto, viem ako to boli ale som rada ze pojdes do toho znova👍, nezdavaj to, raz sa to podari, mne to vyslo na 5x. Hlavne bud v pohodke, uzite si pekne sviatky, nacerpaj sily a sup znova do toho, ten vysledok ti bude stat za to🤰

monnito
7. dec 2019

Tak babulky z 5 oocytov 3 vajicka a oplodnilo sa 1, a vcera sme si boli pon, sice len 3dnova kultivacia ale verim ze to bude dobre.
Ako ste sa citili prve dva dni po vklade, ja citim pichanie.

zuzanag09
7. dec 2019

@monnito ahoj, ja som 4 deň po vklade - nič extra necítim. +pichám si Clexane a mám k tomu aj progestanelle 3x1 - snažím sa vypiť čo najviac tekutiny, niekde som čítala, že to tiež pomôže.... to čakanie je neskutočne dlhé...držím ti palce

monnito
7. dec 2019

@zuzanag09 ja mam crinone gel a tiez pijem riadne skoro stale som na wc😃

nkf
7. dec 2019

@monnito ďakujem ti pekne, najväčšie zúfalstvo ma už prešlo, teraz sa snažím myslieť dopredu a neviem sa dočkať ďalšieho pokusu, chcem byť pozitívna a užiť si rodinnú pohodu, prajem všetko dobré, raz nám to vyjde 🤗😁🤞

zuzanag09
7. dec 2019

@nkf drž sa, raz to musí vyjsť - všetko dobré ti prajem

klarka0002
autor
7. dec 2019

@matila To som rada ze sa ti nespustila menštruácia. Dúfam že všetko bude ok a od lekára sa vrátiš s informáciou o vysokom hcg 😉 Ja sa od 8. dňa testujem, dnes som 10.den po ket a stále iba 1 čiarka. Niektoré ženy písali na fóre že mali dve čiarky až na 12.den....tak to ešte nevzdávam. Ale ráno som si už poplakala a vynadala aj manželovi pre nič za nič... To čakanie je o nervy a tie hormóny a pribrala som 3 kg... 😫🤷‍♀️😱

matila
8. dec 2019

@monnito ja som mala tiez take krce ako keby

matila
8. dec 2019

@klarka0002 ale co si, istotu mas az z krvy uvydis zajtra, uz sa nam to skratilo, no dnes uz mam silnejsie krce ako keby sa mi uz ozaj spustili ale niesu silne iba stale spinim ale viac, uz neviem co si mam o tom myslieť, uvydom zajtra rano co povedia

tinuska0502
8. dec 2019

Mam na predaj meriofert a diphereline