Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@ella2211 ja som jedla mesiac pred vkladom femibion, v deň vkladu a nasledujúce 3 dni som pila ananasovy džús ale dokina mi povedala že je to viac mýtus ako pravda aby to pomáhalo 🙂 Po vklade som vôbec nelezala, síce som mala týždeň dovolenku ale od dňa vkladu som fungovala normálne, samozrejme bez námahy 🙂
@ancike01 neviem. Dnes som. Mala ráno taky hnedý vytok m.. Začínam sa báť ze nič z toho a krámy prídu 😣😣😣😣
@nikusik0107 moze to byt uhniezdenie😊uz si testovala?
@ancike01 ja som nemala žiadne príznaky. Preto som aj mala obavy lebo väčšinou som čítala že baby cítia aspoň bolesť ako na ms alebo prsia. Ja som necítila vôbec nič ako keby som ani nikde nebola.
5. Deň po Ket som sa cítila strašne uzimena ako keby som mala zimnicu a včera 6.den po Ket ma večer bolelo bruško podobne ako na ms ale trvalo to len pár hodín 🙂 ms som mala mat o dva dni.
@ancike01 nie ešte nie nemám sa k tomu akosi... Len dnes je deň kedy by som mala dostat ms 😣takže sa bojím veľmi... Uvidím ako to bude zajtra s keď spravím test asi 😁a ty ako sa cítiš všetko okej?
@nikusik0107 urcite to bude dobre uvidis✊🍀citim sa fajn,trosku ma pobolievalo bruchu ale vsetko je ok😊🍀
Tak dievcence budem čakať na same pozitívne správy 🙏🏼 Ja si budem o dva dni test opakovať či ciarocka silnie 🍀
@ancike01 ahoj ta tak nedala som to s spravila som test a boli taaaaaam //🤗🤗🤗🤗ďalší tiež ale trosku slabšie a uvidím ešte ráno aký bude 😁😁😁😁😁
@nikusik0107 gratulujeeeeem ❤️
@katulka94 ďakujem... Aj ja tebe.
.. Len aby to už bolo potvrdené krvou ✊✊✊✊😁😁😁😁
@nikusik0107 kedy máš odber ? 😄 ja až vo štvrtok 🥵
@katulka94 ja tiež 🤣🤣🤣to bude 14 deň.... Vydržíme 😉
@nikusik0107 super a drzim ti palce ✊😊🍀❤
@nikusik0107 super a drzim ti palce ✊😊🍀❤
@ancike01 aj ja tebe... Aby si mala taký istý výsledok ✊✊✊✊✊
@nikusik0107 dakujem krasne😊🍀✊✊✊✊
@klarka0002 ahoj, tak ako si na tom, mi mame zajtra KET... Kedy ides ty mali sme zacat soolu rovnako rok

@ancike01 ďakujem ❤️ Ty sa o pár dni pridas 🍀🤞🏽