Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@nikusik0107 počuj to aj ty máš také tlaky v podbrušku... Ako keby ta tam niekto udrel a ty to cítiš??? 😁
Ahojte baby dnes som 5 den po vklade. Spravila som si test a je tam druha ciarka😊✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀❤sice slaba ale pekne viditelna✊😊
@ancike01 gratulujeeeeeeeeem💗💗💗💗
@katulka94 ahojky tebe som chcela písať a píšem sebe hahahá m... Mala si také bolesti alebo máš také v podbrušku? Ako keby ta tam niekto udrel a ty to cítiš? Neviem moc prirovnať ten pocit 🤭
@nikusik0107 dakujem😊🍀🍀🍀🍀🍀
@nikusik0107 ja som mala bolesť v podbrušku len jediný deň a to bolo 6. Deň po ket myslím že to mohlo byt uhniezdovanie, ale od vtedy necítim nič 🙂 Koľko dni si po ket?
@katulka94 uff 12 myslím ale dnes máme také divne bolesti od rána.... Ja by som teraz končila krámy tak ci ne aj to m.. 22 idem na krv tak som zvedavá že ako ✊✊✊😣😣😣😣
@matila Ahoj. No ja som mala 1.KET 27.11.2019 ale ten nevyšiel. 29.1.2020 idem na sono a tam mi ma doktor povedať druhý termín ketu. Hádam okolo 10.-ho.
@nikusik0107 keď nedošli kramy je to viac než dobre 🙏🏼 A testujes ešte či testy silnejú? To už len zajtrajsok a ideš na krvicku to je super 🍀
@katulka94 nie nie ešte v nedeľu ráno som teszla tam už vyšla pekná silná a už ne testujem už počkám na krv že akob
@klarka0002 ano v novembri sme boli spolu na vklad, ja som mala Et a dnes Ket, si sa nejaak odomna posunula. Ale asi kvoli kramam. Tak budem na teba mysliet, ja som sa rozhodla tento krat pre pnku aby som mala kľud.
Ahojte baby dnes rano ked som sa zobudila tak som spinila😐test je stale pozitivny,verim ze vsetko bude ok🍀🍀🍀🍀🍀🍀✊✊✊✊✊✊✊❤
@matila To je super. Držím ti palce. Napíš potom. 😉
@ancike01 joj, dúfam ze všetko bude v poriadku 🤞🍀🍀🍀
@klarka0002 volala som do centra ze ked iba spinenie tak je to ok,ale dnesny test uz silnejsi 😊🍀
@ancike01 To som rada ze je to ok. Možno to súvisí s uhniezdovanim embryjka 🤷♀️ je super ze silnie čiarka 👍
@ancike01 Inak na povzbudenie nás všetkých by si mohla pridať aj foto testu 😃
@klarka0002 Ja si myslim ze ano❤ Moj dnesny test😊✊🍀

@ancike01 ahoj no ako keby som to mala dostať 😁 tlaky , kríže...a len by som spala ale to skôr lenivosť po vianociach 😁😂 alebo možno ten Estrofem 🤷 a ty ?