Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
Dievčatá tak krvicka potvrdená čakáme mimi ❤️ Dnes som 13. Deň po ket a hcg 415, neviete niektorá či je ta hodnota ako ma byt?
@katulka94 gratulujem hodnota je vraj od 50 do 5000 čiže máš ôk.
.. Sono kedy???
@ancike01 ty mas kedy odber???
@nikusik0107 ja v stredu
@nikusik0107 ja v stredu
@ancike01 super držím prsty.. Ma test ako?
@nikusik0107 dakujem,krasne tmave //
@ella2211 @ancike01 @nikusik0107 ďakujem baby ❤️ Sono mi povedali že mám prísť až o 3 týždne, ani už žiadna krv medzi tým príde mi to celkom dlha doba na to, že je všetko na začiatku a veľmi krehké 🙄
@katulka94 aj mne tak povedali mne o 2 týždne..... Sono a malo by už pocut srdiečko hrozne sa na to sono teším 🙏🙏🙏🙏😁😁😁
@nikusik0107 ja si myslim ze 2 tyzdne su este v pohode ale 3 je podla mna uz vela
Baby... Beriete aj nejaké výživové doplnky? Okrem kys. Listovej
@nikusik0107 Femibion 1 🙂 tam je vraj všetko čo treba 🙂
@katulka94 o tom som aj ja razmysla a dala si si ho sama ci ti povedali v centre... Nemôže to nejako s tými hormónmi co berieme uškodiť?
@nikusik0107 ja tiež femibion od kedy som začala stimulovať v novembri
@nikusik0107 mne to odporučili v centre že sú to dobre vitaminy pre otehotnenie a počas prvých mesiacov tehu 🙂
@nikusik0107 Dakujem pekne. No bohuzial som musela uz druhykrat prerusit injekcie, kedze som ochorela. Dufam, ze sa uz do tretice nic nestane. uz velmi tuzime po babatku.
@matila Hej, uz som zistila, nie je to az take hrozne, len to stipka. Len raz sa mi podarilo nejako asi trafit cievku ci co, aj mi to trochu krvacalo a urobila sa mi tam modrina. Ale bohuzial som musela uz druhykrat prerusit injekcie, kedze som ochorela. Dufam, ze sa uz do tretice nic nestane. Uz velmi tuzime po babatku.
@nikusik0107 A aj ja beriem Femibion 1 🙂

@matila zmrazených máme 10