Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
Baby prosím vás keď už picham aj ten luveris a zajtra mám 3 kontrolu, kedy by mohol byť odber myslíte?
@nikusik0107 aj ja som si myslela ze uz to bude v decembri a zial musim si pockat😐
Vklad mi ani tak nevadí ze až v januári ale chcela by som mať už po tom tie injekcie ma zabíjajú... Nemám rada ihl mam každodenný boj... 🤣
Baby ahojte 🙂 picháte si niektorá Diphereline?
@tanisulikova áno ja 😉
Ahojte, 1.12. by som si mala začať pichat injekcie, je to moje 1.Ivf, čakám už len na menzes či príde načas ak áno, všetko prebehne ešte tento rok, ak sa mi omešká tak až po novom roku 🙂 Dúfam že tu nájdem viac babuliek s ktorými si budem môcť vymeniť skúsenosti a prežiť tu nedockavost :D chodím do Gyn fiv Bratislava
@ancike01 ahoj tak ja som dnes dopadla na kontrole asi tak že v nedeľu idem znova, folikulov mám cez 35 spolu len zatiaľ Max 10mm. Pridal mi ešte injekcie ale akurát tak rozmýšľam ako to je s tým mrazenim cenovo. Vraj očakávajú veľa vajíčok a aj embryí tak som trošku mimo z toho či sa aj doplatíme. Teba koľko vyšlo celé ivf a čo si si všetko dala robiť ak by si mi mohla povedať?
@ella2211 Za lieky som platila 400e. Za monitoring 120e,za mrazenie 310e. Mne odobrali 16 oocytov na druhy den volali ze sa oplodnilo 15 a 4 den mi zostalo 8 ktore mohli ist na zmrazenie. Ale zavisi aj od toho ako ich budu oplodnovat ci samovolne alebo ich budu napichovat. To je icsi. Lebo za to sa plati u nas v centre 250e

@ancike01 helios Košice.... Len u mňa je najhoršie že ja som taka ze ak niečo chcem tak hneď a toto sa nedá hneď 😣😣