icon

IVF stimulácia január/február 2021

mikasz
15. jan 2021

Ahojte, chysta sa niekto teraz do stimulacie?
My sme boli s dr.dohodnute, ze v januari ideme do toho(ma to byt moja 4.ivf stimulacia), no pri kontrole tento tyzden navrhuje odklad kvoli aktualnej pandemickej situacii. Mam si to premysliet a ja neviem... Clovek nema istotu, ci to v marci bude lepsie?

ajka251
23. jan 2021

@lubkopetka ahoj.mozem sa spytat vo Ferticent bolo neuspesne?

rk123
24. jan 2021

@sasenka6 vies co nejak som to nesledovala nikdy, vzdy vytlacim vzduch a pichnem, islo to normalne podla mna 😀
ale ja nie som dobra vzorka ja si pichnem fakt hocico, nerobi mi to problem.
a tebe je ako, dufam ze uz lepsie 💕

lubkopetka
24. jan 2021

@ajka251 ahoj. Tri vklady neúspešne, štvrtý vyšiel. Teraz ideme do ZA, lebo to máme ovela bližšie. Vtedy sme do BA dochádzali z Viedne.

sasenka6
24. jan 2021

@rk123 no mne nešlo 3x prepichnut tak som to vzdala a dala som si to do kúpenej striekačky a ihly lebo toto nula bodov 😃😃 no mne ani nie, bolesť prešla ale zvracanie neprešlo, ráno som bola úplne ok, ale jjak som sa najedla to islo za hodinu komplet von, potom má ešte napinalo a keď mám prázdny žalúdok tak je to ok. Inak ma nič neboli nemám ani nafúknuté brucho len mi je proste na vracanie. Tak som tam volala a zajtra ráno napochodujem na kontrolu

sasenka6
24. jan 2021

Baby, tak zo 16 vajíčok bolo zrelých 8, a podarilo sa oplodniť všetkých 8 🙏🏻 Teraz čakáme do štvrtka koľko prežije, dali sme si PK a potom mraziť hneď 🙏🏻🙏🏻

luckalukas_1
24. jan 2021

@sasenka6 gratulujem je to super 😉 nech preziju vsetky!! ..na tu nevolnost skus zazvorovy cajik

w_ee_wee
24. jan 2021

@ewridika11 tieto,, lieky,, ja nemam. Mam uplne ine. Tie co si zacinam pichat ako prve su Diphereline. To si musim namiesat a pichnut. Ale ked som videla tu ihla mam dost🤣 ja som obrovsky strachoprd, a ked viem ze vpich boli tak si ho sama nepichnem 🤣🤦‍♀️

mirpet
24. jan 2021

Mam prolutex injekcie 2 balenia

luckalukas_1
24. jan 2021

@w_ee_wee ja tiez picham diphereline, a v lekarni mi predali ku tomu zle ihly!! prvu injekciu som mala s velkou ihlou ciernou a neslo mi to do hlavy ze do brucha sa maju pichat take ihly, tak som na druhy den sla do inej lekarni a tam mi povedali ze tie velke ihly su len na nariedenie injekcie, a na aplikaciu su take male oranzove ihly 😀

mikasz
autor
24. jan 2021

@sasenka6 to je krasa, super, drzim palce nech ich je co najviac vo stvrtok ✊🙏

sasenka6
24. jan 2021

@luckalukas_1 ďakujem vyskusam 🙏🏻

@mikasz Ďakujem aj ja držím palce nech vyjde konzultácia 😊

w_ee_wee
24. jan 2021

@luckalukas_1 ano mam aj ja oranzove 😃 ale aj to mi pride velke. To celu ihlu musis dat do koze? Mam ist 1.2 aby nam to ukazali ako to aplikovat.

luckalukas_1
24. jan 2021

@w_ee_wee uplne kludne mozes aj celu, ale staci 3/4 .. mne picha manzel lebo sama to tiez nedokazem 😀 ale vpich ihly sa da vydrzat, mna viac boli ta injekcia a potom to mam cervene asi 15 minut

w_ee_wee
24. jan 2021

@luckalukas_1 ja to veru tiez sama nedokazem, zato chcem aby sa siel aj manzel pozriet, ze by mi to on pichaval. Tu bolest uz nejak prezijem, prinajhorsom si zanadavam😃tiez mas dlhy protokol?

luckalukas_1
24. jan 2021

@w_ee_wee nieje to ziadna veda, ja normalne hocikomu pichnem, manzelovi, mame, svokre, prababke aj manzelovej babe som pichala, len sama sebe nedokazem 😀 takze to isto zvladne aj tvoj manzel, nieje to nic tazke druhemu cloveku pichnut, nech si pozrie toto video

https://www.youtube.com/watch?v=dgN_5haABVs

aj mojmu manzelovi toto video pomohlo sa naucit pichnut 😀 ... hej, mam dlhy protokol a netusim preco, lebo som v poriadku, ivf bude kvoly zlemu spg

ajka251
24. jan 2021

@lubkopetka aha.dakujem.tak drzim velmi palce aby sa v ZA zadarilo ✊

w_ee_wee
24. jan 2021

@luckalukas_1 tiez som v poriadku a tiez kvoli zlemu spg to podstupujeme. Nevies kolko moze ten dlhy protokol cca trvat? Neviem sa to nikde dopatrat.

luckalukas_1
24. jan 2021

@w_ee_wee tazko povedat.. napr. mne meska menstruacia uz 6.den, takze o tolko sa to predlzuje.. co citam, zeny co pichaju diphereline, vsetkym meska asi týzden, niektorym aj viac

w_ee_wee
24. jan 2021

@luckalukas_1 aj si si skusala robit tehotensky test? Mne vravela ze ked bude meskat tak si mam spravit tehotensky test. Ale neviem co potom,co by sa stalo, ze by som ostala tehotna a picham diphereline.

luckalukas_1
24. jan 2021

@w_ee_wee to by musel byt velmi velky extra zazrak aby som prirodzene otehotnela, manzel ma azoospermiu.. ale vcera som si urobila test.. samozrejme negativny

w_ee_wee
24. jan 2021

@luckalukas_1 jasne chapem. Moj ma asthenoterazozoospermiu. Tak budem drzat palce velmi 😊musime bojovat 💪 a dakujem za video, je vynikajuce. Take som ani ja nenasla.

luckalukas_1
24. jan 2021

@w_ee_wee co to presne znamena? malo spermii? ci? ...dakujem ja tiez drzim palce .. za malo, mne ho tiez poslala jedna tu na MK, tiez som bola vystrasena z tych inekcii :D

w_ee_wee
24. jan 2021

@luckalukas_1 lenive spermie. Asi po majtelovi 😃 iba tak nam povedali. Ja odjakziva nie som kamaratka s ihlami. Ale pretrpim, ked to inak nejde 😊

luckalukas_1
24. jan 2021

@w_ee_wee a tak to je celkom jednoducho riesitelny problem, urcite to dobre dopadne 🙂 jasne, pre vytuzene babetko urobime cokolvek 🙂

ewridika11
24. jan 2021

@w_ee_wee ako už bolo spomenuté tak diphereline idú oranžovými ihlami. Ja som to mala na konci trojnasobnu davku raz a som sa čudovala ako dobre sa mi pichal. 😉 Držím palca.

sasenka6
25. jan 2021

Ahojte takze môj stav sa zhoršil, vracanie a napínanie. Bola som na kontorlu a zostala som tu, budú mi odsavat vodu z brušnej dutiny. Ohss jak vyšitý a dokonca aj pri softe ☹️☹️☹️

mikasz
autor
25. jan 2021

@sasenka6 tak to ma mrzi 😔 nech sa rychlo ulavi ✊💪🙏

rubia307
25. jan 2021

@rk123 dakujem za odpoved
@rk123
@rk123

@sasenka6
@rk123
@rk123

rubia307
25. jan 2021

@sasenka6 ja som mala stimulaciu 2 injekcie plus 1 lieky mala som 11 vajickok z toho 6 zrelych a len jedno sa oplodnilo mala som pk ale bohuzoal po 3 dni sa zablokovalo takze stoho nic nebolo teraz pojdeme na dalsi pokus a dufam ze to uz vyjde.doktor mi povedal ze som mala nekvalitne vajicka tak teraz uzivam nejake vitaminy na zlepsenie.

evita2176
25. jan 2021

@rubia307 ahoj mozem sa spytať ake vitaminy uzivate? Mne povedali ze mam na nich fregmenty-su zanesene ci co..🥺