IVF stimulácia január/február 2021
Ahojte, chysta sa niekto teraz do stimulacie?
My sme boli s dr.dohodnute, ze v januari ideme do toho(ma to byt moja 4.ivf stimulacia), no pri kontrole tento tyzden navrhuje odklad kvoli aktualnej pandemickej situacii. Mam si to premysliet a ja neviem... Clovek nema istotu, ci to v marci bude lepsie?
@sasenka6 fuha moja, tak snad uz bude lepsie, to mi je luto, ze ta to takto chytilo. a redbull je naco konkretne dobry, to by ma zaujimalo.
tak ja nakoniec este jedna kontrola v stredu a opu asi piatok/sobota, nejak mi to pomaly rastie.
som sa pytala aj na ohss a ze zatial nic, ale kedze mam viac folikov tak je to tak na hrane. ale posrata som z toho viac ako z celeho priebehu ivf 😂
@rk123 no stále ma napína a je mi nevoľno. Ale predpísali mi lieky proti zvracaniu aspoň. Vraj to pacientky chválili ako iontovy nápoj mi hovorila. Že príjem iontov je správna voľba. Tak držím palce ✊🏻✊🏻✊🏻 Ja som proste náchylná na ohss, aj keď ma lekári ubezpečovali že nehrozí, už im neverim ani nos medzi očami 🥺 keby som vedela tak to stopnem už dávno, ale teraz si to musím odtrpiet žiaľ. A neboj sa nebudeš mat nič, všetko dopadne na jednotku 😊 koľko máš folikov? Mne na poslednej kontrole hovorila že 9 a bolo z toho 16 😄
@evita2176 ja zijem v spanielsku vola sa to ovusitol D je to prasok ktory sa rozpusti vovode a plus beriem femibion 1 a vecer pred spanim melatonin to som tu niekde tiez citala ze zeny ktore idu na umele oplodnenie odporucaju 3g malatoninu na zlepsienie vajicok je to ako antioxidant tak som zvedava sama ze jaka bude kvalita momentalne to vsetko beriem od polovice decembra
@rk123 aha to som nevedela že inde informujú tak často.. buď rada že ta nič neboli to je super 🙏🏻Ja stále rovnako žiaľ ☹️ Mám lieky proti zvracaniu ktoré včera pomohli a dnes už moc nie, potom lieky po opu čo spôsobujú závraty a zvracanie takze som na jednej lodi. Tekutiny mám zevraj malinko, ale jeden vaječník s cystou zväčšený na 6cm.
@mikasz viem, že by to chcelo kľud,ale toho sa človek asi nedočka...no pri mojom šťastí ten OHSS budem mať 😔 ešte aj zrážanlivosť mám zlu...ďakujem ti pekne za podporu ja pevne verím, že každej je byť súdené matkou a aj bude len žiaľ niekto to má ťažšie a niekto ľahšie ...Helios Ke a ty?
Tak dievcata, ideme aj ja, v chladnicke uz caka pergoveris a ja cakam na ms, snad to vsetko zvladnem, nic nas uz neprekvapi a folikuly budu co najkvalitnejsie 🙏✊
@sasenka6 mne dali 300jednotiek, tak snad ma to uplne neodpali 🙈😂 prosim ta, na to interne si sa kolko dopredu objednavala?
Zajtra drzim palce, nech je co najviac embryi, urcite daj vediet 😉🤞
Baby, ja som v noci dostala ms, už sa mi vrátila aj chuť do jedla a cítim sa oveľa lepšie 🤗🤗 zatiaľ zamrazili 4 blastocysty a zvyšné 4 ešte sledujú do zajtra 🙏🏻
Zienky ahojte, ako to je ? Keď 3.2.idem na odber kedy by mohol byť vklad? Dávam si 5.dňovu kultivaciu .dik
Ahojte, tiež začínam stimuláciu vo februári, bude to moje prvé ivf, chcem sa vás opýtať či vám je po injekciach zle alebo vás niečo bolí a či pracujete, pytam sa lebo mam uvedenú prácu čašníčky chceli ma dat na PN už od začiatku stimulácie, momentálne kvôli obmedzeniam to v práci ale nemám narocne, lebo robim tak asi ako doma keďže je to teraz skôr práca v kuchyni a je tej prace menej, ľudia niesu, nemám toho veľa ani stres, tak neviem co robiť, no doma ma z nudy asi trafí šľak 🙂ďakujem za odpovede.

@sasenka6 drzim palce aby sa cim skor polepsilo. Aj ja som mala ohss Syndrom ale jedla som vela vela bielkovin a pila vel vela vody a stale mala Proteinovu tycinku pri mne a nastastie sa to tak neprejavilo a to som mala 30 vajicok ..