IVF stimulácia január/február 2021
Ahojte, chysta sa niekto teraz do stimulacie?
My sme boli s dr.dohodnute, ze v januari ideme do toho(ma to byt moja 4.ivf stimulacia), no pri kontrole tento tyzden navrhuje odklad kvoli aktualnej pandemickej situacii. Mam si to premysliet a ja neviem... Clovek nema istotu, ci to v marci bude lepsie?
Ahojte,ja som bola 27.1 na moj prvý a verím ze posledný vklad 😊 stale si picham injekcie a beriem čipky aj lieky. Uz len čakať 🙏
@barbor120 drzim palce 🥰
@luckalukas_1 ďakujem pekne 😍
5.2 idem na krv a rozmýšľam ci by mi ukázal niečo tehu test este pred tým alebo bolo by to skoro🤔
Dievčatá, tak zvyšné 4 to vzdali 😰 takze zo 16 vajok mame 4 blastocysty Ačkovej kvality. Som vďačná že aspoň toľko 🙏🏻🙏🏻 Dúfam že sa nám podarí súrodenec keď som si už toľko vytrpela 😬
@mikasz ďakujeme 🤗 po ms sa objednam na kontrolu, chcem aby mi pozrela či sa mi ten nafúknuty vaječník vrátil do pôvodnej velskoti, aj ta tekutina či odišla a skonzultovat či ísť na ket hneď alebo až po ďalšom cykle. Hlavne chcem byt úplne v poriadku, neviem koľko trvá kým sa telo zbaví tých hormónov čo som pichala 😬
Ty ako? Dnes si pichala pergoveris?
@barbor120 tak ja by som nevydrazala cakat 😂 obdivujem zeny co vydrzia a testuju az neskor... su take tehotenske testy digitalne, clearblue digital tam by malo ukazat uz po tyzdnu od oplodnenia.. tam niesu klasicke ciarky / alebo // ale pise tam tyzden tehotenstva 1-2tt, 2-3tt
@luckalukas_1 ano uz som raz použila ten test ten je dobrý🙂
Akože sama sa budem obdivovať keď to vydržím a nebudem testovať 8alebo9 deň 🤣
@sasenka6 ano dnes som zacala, tak som zvedava 😬
Miestami ma pochyti taky stres, ze som sa uz na to mala vykaslat a potom zas, ze vsak neskusim,budem si to neskor vycitat, ako na hojdacke 😂🙈
Tak tych hormonov sa telo zbavuje podla mna este dlho, aj ked hovoria, ze po ms uz byva viac menej vycistene...
Ku komu pojdes? K tej machanekovej ci grosovej?
Ozaj, odber ti kto robil?
@luckalukas_1 tak pri prvom vklade som aj ja bola netrpezliva, ale naozaj si usetris kopu stresu ked clovek pocka aspon do 9-10dna. Mala som dokopy 6 vkladov, tak viem, co hovorim 😉
Navyse hcg ma sialene rozpatie, kazdemu stupa inak. Ja som mala na 9-ty slabeho ducha a na 14ty hcg v krvi krasnych 1800.
Ked uz testovat, tak klasicky test na vcasnu detekciu, digitalny ma slabsiu citlivost, ukaze az ked je hodnota hcg dost vysoka a na 10-tkovom teste mas uz riadne //
@mikasz tak držím palce ✊🏻Poznám tie pocity, tiež som to mala, ale musíš to brat tak že si už začala tak to dobojujes do úspešného konca s pozitívnym testom 😀 objednam sa ku grossovej. Odber vajok robila Machanekova, mala vtedy službu v sobotu. Ja chodím ku grossovej ale na kontrole som ju zažila 1x, vždy mi to vyšlo na deň keď ona nerobila 🤔🤔
Čaute baby,dnes ma tak obcastne pobolieva v podbrušku a doobeda som mala jemny hnedý flacik úplne kúsok. Môže to znacit uhniezdovanie?
@ivusskaa1 Ja som sa citila bolavo a extrémne nafúknutá posledné dni pred odberom ( cca 3 dni) ale to som mala volno v práci inak som pracovala. Samozrejme pomaličky som sa hýbala, nič som nedvíhala cítila som sa ako presýpacie hodiny. Deň po odbere som bola doma a opäť do práce.
Dievčatá tak čaká ma odber 3.2.
Počet folikul nič moc Ľ:5 P: 3 tak snad niečo z toho bude k oplodnení. A hlavne sa to snáď bude dať odobrať nakoľko Ľ. Vajecnik je niekde vyššie a vzadu . Tak už len veriť,že táto časť sa podarí
babulky, kolko trva približne dlhy protokol? aké máte skúsenosti?od prvej injekcie po vklad
@barbor120 ja tam vidim // 😍 skus o 2 dni by malo byt silnejsie drzim palce 🤞🍀

@ivusskaa1 Ahoj, vitaj 🙂 ja mam tiez svoje prve ivf a mne po injekciach nic nebolo. uplne som prekvapena. bolela ma trochu hlava a citila som brucho, ale cakala som to ovela horsie naozaj. ale podla mna je to velmi individualne, kazdy to znasa inak. ved uvidis, ked tak sa das na pn neskor, to nejde?
akoze keby som mal robit pocas stimulky casnicku tak to by som asi na pn sla, keby teda som musela cely den chodit hore dole a tak, lebo nemusi ti byt dobre, a brucho ta moze boliet. ale ked je to teraz take oddychovejsie, tak preco nie 🙂