IVF stimulácia január/február 2021
Ahojte, chysta sa niekto teraz do stimulacie?
My sme boli s dr.dohodnute, ze v januari ideme do toho(ma to byt moja 4.ivf stimulacia), no pri kontrole tento tyzden navrhuje odklad kvoli aktualnej pandemickej situacii. Mam si to premysliet a ja neviem... Clovek nema istotu, ci to v marci bude lepsie?
Ahojte, prosim vedeli by ste mi poradit v ktorej lekarni v BA maju ovitrelle? Potrebujem si ho dnes vecer pichnut ale neviem ho zohnat 😞 mozno hladam v nespravnych lekarnach...
Ved to, ze v od buducnosti maju, tam zvyknem aj ja vyberat, len su cez vikend zavrety 😕 tak ci nemate niektora skusenosti aj s inou v lekarnou v BA
Pripadne ma napadlo, nemate prosim niektora doma ovitrelle? Ze by som si ho od vas “pozicala” a zajtra ked otvoria lekarne tak by som ho isla vybrat a vratila by som... dakujem 🙏☺️
Dakujem, skusim pobehat vsetky co sa da 😉 v niektorych mi povedali, ze az zajtra, ale snad sa podari... dakujem za tip 👍
@mikasz my čakáme mrchu. Pre istotu mešká.😔Držím palčeky nech sa podarí ❤️❤️❤️to je sueor že z 8 sa oplodnilo 7.Kolko dňové ti vložili?
Ahojte...😊Ako ste na tom dievčatá? Ja vás tu sledujem už od začiatku... Mňa čaká začiatok stimulácie o pár dni. Je to naše prvé IVF... Ja mam nepriechodný jeden vajcovod po mimomanternicovom tehotenstve a manžel má malé množstvo spermií a aj zdeformované hlavičky. O bábätko sa snažíme už skoro 4 roky...Pri tom mimomaternicovom to bolo obrovské sklamanie po 2 rokoch snaženia som konečne na teste našla dve čiarky a nakoniec to dopadlo zle.. Teraz veríme, že všetko dobre dopadne a čoskoro budeme mať vytúžené bábätko... Aj keď viem, že to nemusí víjst na prvýkrát verím, že sa nam to čoskoro podarí...aj vám všetkým držím palce 🙏🙏a pozdravujem 😊😊je tu ešte niekto koho najbližšie dni čaká stimulácia?? 😊😊😊
@w_ee_wee ďakujeme.. 🙏🙏Tak držím palce..daj potom vedieť ako vajíčka.. 😊A kedy budeš mať odber... Ja mám zatiaľ pripravené injekcie na 5 dní potom ideme na kontrolu a doktorka povie koľko ešte... Tak som riadne zvedavá... Hlavne som zvedava či zajtra dostanem dúfam, že akurát ako naschvál nebudú meškať 🙈
@4simi4 v pondelok by som mala mat odber. Mne nastastie vynimocne dosiel o den skorej. Tiez som ratala s tym, ze mi bude aj tyzden meskat 😃 ja som si vybrala najorv tej Diphereline to som zacala pichat ten 23. Den cyklu. Ked dosiel menzes, co bolo po tyzdni, tak som sla 2.den na kontrolu. Od 4.dna menzesu som nasadila bemfola 150,na 5 dni, potom kontrola, dalsich 5 dni Bemfola 75 plus menopur a kontrola bola o 4 dni. To bolo dnes. A bol spokojny, tak uvidime ci to bude pripravene v pondelok ako ma 😊 dnes som mala posledne injekcie a zajtra uz len jeedna ta konecna. Ty mas asi teda mozno iny protokol, ked este nepichas 😊
@w_ee_wee určite... Mne povedala doktorka, že zacneme s malým množstvom hormónov, že vyzera to tak, že to bude stačit.. Tak uvidime, samozrejme sobota a menzes nikde 🙈som zvedava kedy príde... A ja žijem v Nemecku čiže aj tie injekcie čo som dostala tak som na nete ani nenašla, že by sa na Sk používali...
Ahojte,tak ja som bola dnes na prvom ultrazvuku a dopadli sme na 1. Drobatku uz bije pekne aj srdiečko 🙏❤
ahojte baby 🙂 po akom čase vám prišiel menzes, keď vám nerobili hneď vklad?
@w_ee_wee osobne s tym nemam este skusenost, 10teho ma caka prvy odber🤞.. ale kamaratka dostala o 10 dni 😌 17teho mala odber vajicok a 27meho uz dostala menzes
@w_ee_wee skus zavolat.. mozno ti este predpise nejake 2-3 ampulky kym dostanes.. alebo mozno uz ani netreba, neviem.. zavolaj tam
Tak ja mám stimulku za sebou a takisto už aj odber vajok ☺️ Mame zatiaľ 8 bojovníkov 1. deň kultivácie ☺️

@luckamartinko ja to iste 😁 pergoveris a potom som pridala cetrotide, v utorok som mala odber a dnes vklad 🙏 este cakame co ostatne embryjka, sko dobojuju do mrazenia. Odobrali mi 8oocytov, 7 sa podarilo oplodnit, 2zastavaju, 1dnes vlozili a 4este nechali kultivovat
Ty ako pokracujes?