icon

IVF v júni 2020

smajli87
20. máj 2020

Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰

cucoriedkacucoriedka
6. júl 2020

@lady_o blahozelam a nech vseeeeetko dobre dopadne❤

habibidada
6. júl 2020

@lady_o 🥳🥳🥳 Gratulujem 😍 .Všetko dobré prajem 🎉.

lady_o
6. júl 2020

@habibidada @cucoriedkacucoriedka
Dakujem krasne.... Už si to len udržať ❤️❤️❤️❤️ veľmi sa tešíme 😊😊

kaya6
6. júl 2020

@lady_o Gratulujem 😘😘😘😘😘😘😘

gabinka03
6. júl 2020

@lady_o gratulujem a nech to je úspešne do konca.... Bolo úspešné hneď prve IVF??

lady_o
6. júl 2020

@kaya6 dakujeeem 😍 a ty ako? Kedy máš krv? V stredu? 😊

lady_o
6. júl 2020

@gabinka03 ďakujem krásne ❤️ hej, prvé, metoda icsi a vybrali sme všetko len to najlepšie... Toľko to aj stalo, ale asi to niečo pomohlo 😊 už len vydržať ☺️☺️

jarkahg
6. júl 2020

@smajli87 my už čakáme na výsledok. 2.júla sme mali transfer ❤

kaya6
6. júl 2020

@lady_o ahoj. 😊 ano. Vcera rano bol test negativny. Mala prist aj ms a nic. Predpokladam ze to bude asi z progesteronu ze? Dnes som 12 dpt

smajli87
autor
6. júl 2020

@gabinka03 super, budem držať palce, aby ti to dobre dopadlo 😊 Ja už som dnes po OPU.

@lady_o gratulujeeem ❤️ Nech sa len drží mrňúsik 🍀🥰 Dávala si si aj emryo glue? Ako sa cítiš? 🙂

Ja som to dnes tiež zvládla, všetci tam boli veľmi milí 🙂 Bola som trošku sklamaná, že som mala síce krásne folikuly, ale v nich len 3 vajíčka 😏 Emryologička bola ale zlatá... že málo? Málo je 0, tri sú super ☺️ .. zajtra mám volať, či boli zrelé a či sa ich podarilo oplodniť, tesne pred obedom ma pustili domov 🙂

smajli87
autor
6. júl 2020

@jarkahg ahoj 🙂 a do ktorého centra chodíte? Je to vaše prvé IVF? Držím palce🍀🤞 aby sa uhniezdilo žabiatko malé ☺️ Si na PN?

lady_o
6. júl 2020

@kaya6 môže aj nemusí... Krv potvrdí, budem silno držať palce ✊✊😊

sima234
6. júl 2020

@lady_o Blahoželám ❤ a prajem všetko dobré ❤

lady_o
6. júl 2020

@smajli87 boli veru... Tiež mám super skúsenosť... Tak som rada, že ti to dobre dopadlo... Určite sa pekne oplodnia ❤️
A ďakujem krásne ❤️ teraz to už len nejak spolu zvládnuť 😍.... Nie, povedali, že v našom prípade je to zbytočné 😊 tak sme skúsili bez... Vy dávate? 😊 Cítim sa super... Teda ešte nechápem, že naozaj sa malinke uchytilo... 🤭😁 Prsia citlivé, ale dá sa to zvládnuť a bruško niekedy trochu zabolí... Inak fajn 😊😊😊
Zajtra budem držať palce, nech sa dozvieš pozitívne novinky ✊😊

gabinka03
6. júl 2020

@lady_o aj mi ideme dávať icsi aj MASC predĺženú kultivaciu a ešte aj ten inkubátor geri.... Bude to veľmi drahé ale dávame všetko čo nám môže zlepšiť a zvýšiť šance nech si to človek potom nevycita ze sme mohli spraviť pre to viac

jarkahg
6. júl 2020

@smajli87 gyn fiv Nitra, som nadmieru spokojná. Odber vajíčok a samostny transfer sa realizoval v BA. Je to naše prvé IVF, tak pevne verím, že bude všetko ok ❤ aj ja Ti držím pršteky ❤🙏

kaya6
6. júl 2020

@lady_o dakujem. 😘😘😘😘😘😘

lady_o
6. júl 2020

@gabinka03 presne tak... Aj my sme do toho išli naplno.... Ešte nám ostal jeden mrazacik 😊😊 veľmi držím palce, nech to aj vám vyjde 🙏✊😊

gabinka03
6. júl 2020

@lady_o ďakujeme no dávajú nám dosť vysoké šance nakoľko ja nemám žiadne iné problémy okrem mojich upchatych vajcovodov.... Vy ste mali aký dôvod ivf??

lady_o
6. júl 2020

@gabinka03 myslím, že to je základ úspechu 😉
ja som podla všetkého úplne v poriadku, len manžel má patologický spermiogram... Šance na prirodzené počatie boli nulové... Tak som vyše polroka brala inofolic a posledne dva mesiace cvicila mojzisovej metódu, aby som pripravila prostredie pre maličké... A vyplatilo sa 😊

nataly123365
6. júl 2020

@lady_o
@lady_o no mme slabne niečo nie je dobre, gratulujem ti 💋

sima234
7. júl 2020

Ahojte baby..idem si po trošku pozitívnej energie a povzbudivých slov 😥..dnes za mnou druhá kontrola a stále nič moc...vajíčka sa netvoria tak ako by mali, je ich málo a ani veľkosťou nie sú nič moc...pravdepodobne mi opäť dvihnú dávku liekov a do konca týždňa asi do Martina, že čo a ako ďalej..🙁

lady_o
7. júl 2020

@nataly123365 ďakujem ❤️ och 🙄.... Kedy ideš na krv?

nataly123365
7. júl 2020

@lady_o dnes som bola vyzerá to na biochemické

habibidada
7. júl 2020

Ahojte baby . Máte niektorá skúsenosti so špinením? Dnes som 9.deň po Ket embrio v štádiu H-B.Včera ráno a dnes ráno som si našla na tt // ,boli to dušíkovia ale taký na ktorých nepotrebujete lupu.Radosť ma prešla teraz poobede pri zavádzaní utrogestanu som zašpinila hnedo-ruzova krv. 😪😪😪😪😪 ach ...plačem

gabinka03
7. júl 2020

@habibidada nestresuj to babu viac škodí veľa ženám sa to stáva ze spinia aj dlho.... Myslí pozitívne ja viem ze sa mne to ľahko hovorí ale treba fak myslieť pozitívne psychika robí veľmi vela

habibidada
7. júl 2020

@gabinka03 Snažila som nestresovať.Uplne v kľude som sa umyla a zaviedla som si utrogestan. Po hodine na papieri svetlo červená asi ružovo červená krv...Čítam rôzne prispevky na toto téma a neviem v tom nájsť pozitíva 😭😭😭😭😭😭

habibidada
7. júl 2020

@lady_o Ahoj...dočítala som sa tu že si mala aj špinenie . Môžeš mi prosím napísať kolkáty deň po Ket a aká intenzita to bola?Popripade ako dlho to trvalo....ďakujem

gabinka03
7. júl 2020

@habibidada ženy píšu ze to môže byť len nejaká puknuta cievka uvidíš kľud skus ráno test