IVF v júni 2020
Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰
@lady_o Ja sice ten vnutorny dobry pocit nemam, dost sa bojim sklamania, ale dnes som doma navrhla presne to iste, co ty - vylet, prechadzka, obed v restike.😊
@majoranka24 Načítala som v niekoľkých diskusiách,že pri vklade HB už piaty deň boli dušíkovia na TT.A tak som zvedavosť nevydržala. Ket som mala 28.6 ,3-4 deň len kde tu také pichanie v podbrušku a v krížoch.Včera nič tak som začala lustrovať koníka a dnes som to testla..😪.Ostáva mi veriť, že to bolo skoro . Dnes pred obedom ma začali pobolievať-svrbieť prsia a to pichanie v brušku a v krížoch zase pociťujem...ale načítala som že toto všetko môže spôsobovať aj estrofem. Tak Já neviem....to čakanie je hrozneeé...
@habibidada ☺️🤗 vobec nie je za čo 😊😊 musíme si navzájom držať palce 😊
No ja idem v pondelok na krv... Zajtra si skúsim urobiť test, aby som vedela, na com som 😊 200mg mam
@majoranka24 presne tak, treba sa ísť vyvetrať a pokúsiť sa prísť na iné myslienky 😊😊
@lady_o Máš nejaké príznaky? Ty si si testik nerobila? 😯Wao máš môj obdiv 👏👏👏. Pevná vôľa je niečo čo mne asi chýba 😶. Áno tu máme spolu držať ✊, je veľmi pekné keď Ťa vie niekto neznámy podržať a pohladiť na duši. Držím nám tu všetkým palce vrátane seba samozrejme 😉😊😇.
@habibidada Ano, cakanie je hrozne😥 Ty mas aspon to pichanie. Ja vobec nic.😕
@habibidada pobolievaju prsia a od dňa, kedy mala prísť ms, pobolieva ma brucho... Teda v deň ms bolelo presne tak, ako keď ti idú dní, do toho to spinenie... Bola som presvedčená, že to nevyšlo... Dnes som testla a na teste // (druhá čiarka síce slabá, ale je tam) ❤️😍❤️😍❤️😍❤️ úplne som sa roztriasla, rozplakala... Teším sa, ale musím sa krotiť, kým to potvrdia aj z krvi... Až potom to bude 100%-tne a buchnem detské šampanské 😁😊😊
Ja by som si tak strašne priala, aby sme všetky prišli k vytúženému cieľu.... Už len pre to všetko, čím si každá z nás musela prejsť ❤️❤️❤️❤️ to sú neskutočne príbehy....
@majoranka24 Lustrovala som tu toho naozaj veľa a aj nemať príznaky je dobréeé 😉.Koľko dní si po transfere?
@lady_o Gratulujem 👏👏👏.Koľký deň si po transfere?A aké embryko Ti vkladali?A šampanské určite bude 😉
@habibidada ďakujem, ale fakt čakám na krv ❤️❤️❤️ dnes 10 dpt a vkladali mi 5 dňovú blastocystu 😊😊
@habibidada Naozaj je to loteria. Ci mas priznaky, ci nie. Ja som este len 5DPT. Ty tusim 7-my, ze?
@lady_o kolko dni si v po vklade?
@nataly123365 dnes je to desiaty deň 😊 vkladali mi ale 5-dňové embryjko 😊
@lady_o ja som 12 den, tiež 5 dnove
@lady_o Všetky sme tu ako na tŕni....Kedy máš ísť na krvičku?
@majoranka24 Áno 7-my.Vlečie sa tooooo 😶😶😶
@habibidada Strasne. Ale na druhej strane som rada, ze este nemusim testovat.😥
@nataly123365 a testovala si? 😊😊Kedy ideš na krv?
@habibidada to teda ano...zajtra... Som strašne zvedava, či mi tehu potvrdia 🙏🙏🙏 zasa nad tým až veľa premýšľam 🤭
@lady_o ✊✊✊✊✊ Takto silno nám všetkým držím palce. A napíš nám tu koľko bolo jednotiek HCG...Lebo budú tam 😉😊
@habibidada ďakujem... Už sedím a čakám na odobratie krvi... Cítim sa ako pred štátnicami.... Až na to, že ich výsledok som vedela ovplyvniť... Tento nie... Ale viem, že každá z nás pre pozitívny výsledok urobila maximum ❤️❤️ keď budem vedieť, ako som dopadla, určite sa ozvem 😊😊
@lady_o ja som bola v piatok, ale mala som iny problém tak kvôli tomu bola som len 11 dni po vklade bola pozitivna len menšíe hodnoty kvôli dňom. A ciarku mam stále slabsiu a ty
@nataly123365 jeeej, tak to gratulujem ❤️❤️ ja mam tiež takú stredné silnú čiarku... Tak každú chvíľu čakám telefonát, či mi to potvrdí krv... 😊😊
A kedy máš ísť opäť na krv? 😊
Baby ahojteeee... Tak mi potvrdili tehotenstvo. 11DPT a HCG 319 ❤️❤️❤️❤️
Držím vám palce všetkým ❤️❤️

@habibidada Preco testujes tak skoro? Ja by som skusila minimalne na 10 den. Takto zbytocne trapis samu seba. Mas nejake priznaky? Ja som mala ET 30.6. Tiez sa stale pozorujem a stresujem, ze nic necitim. Naozaj su tieto 2 tyzdne strasne narocne.😟 Stale cakam nejake pichnutie, spinenie a stale nic. Nesmiem sa porovnavat s ostatnymi, kazda sme ina, ale jasne, ze sa to neda.