IVF v júni 2020
Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰
@habibidada anooo.... Ja som spinila v deň, keď mi mala prísť MS... Take svetloružové, tak na 1 intimku... Bolesť brucha a pŕs ako pred MS... Na druhý deň bolo všetko OK 😊😊😊 nič nie je stratené... Môže to byť uhniezdovanie... Aj ja som stresovala a všetko bolo ok.... Držím palčeky ❤️
@gabinka03 Veľmi pekne ti ďakujem. Zajtra testnem.Robila som si včera jeden test na ktorom bol pekný dušik a v skrini mám taký ísty. Predpokladám že ak je všetko v poriadku tak ráno bude tmavší. No Veľmi sa bojím...neviem dočkať rána.
@lady_o uz nie je ale ano mam príde menzes a idem na ket. A ty máš mrazacikov?
@lady_o Ďakujem za rýchlu odpoveď. Dúfam-verim, že to nič nieje ale strach je tak veľký...no neopísateľné. Ide o to že Ja ani nemám termín na MS...nechápem do ms mi ostáva 5 dní...do prčíc som na nervy 😢
@nataly123365 asponze tak... 😊 Na druhýkrát to vyjde ✊ my máme jedného... Mala som len 9 vajíčok, z toho 7 zrelých 😊😊
@habibidada prosím, bud pokojná... Ja viem, že je to strašne ťažké... Lenže mne zavádzali 5dnove embryo a bolo to len týždeň pred MS... Preto mi to takto vyšlo... Spinila som teda na siedmy deň po vklade... Ak spinenie prestane, podľa mňa tá čaká pozitívny výsledok, ako aj mňa ❤️ ✊✊
@habibidada ja som vcera spinila 12 dpt. Zajtra idem na krv, ale uz nemam nervy na test. V nedelu negativ. Drzim palce. Treba hlavne pozitivne. Nie je to lahke ja viem. Drzim palce ✊✊✊✊✊ silno silno. Kazdej jednej❤
A baby... Snažte sa nehľadat hneď všetko na nete a v diskusiách 🙏🙏🙏... Ja viem, že chceme vedieť, čo sa deje, či to je v poriadku... Som rovnaká... Tiež hneď doktor Google... A boli z toho len ZBYTOČNÉ stresy a slzy... A presne tie na to maličké veľmi pôsobia... Osobne som už len v tejto skupine, kde sme na tom v podstate všetky rovnako... A ak mám vážnejší problém, volám CAR, platíme im dosť, aby boli k dispozícii, keď treba 🤷♀️😊 Všetkým strašne držím palce ✊ nech takto o rok máme monokle pod očami od nevyspatosti a v náručí malého človiečika 😁❤️❤️
@lady_o super si to napísala...ja som presne dnes hľadala po nete, prečo nereagujem na stimulku, čo asi robím zle, kde je chyba 🤷♀️🤦♀️ a prišla som len na to, že sne každá iná a každá inak reagujeme a tak to má byť...hľadaním po nete sa to nevyrieši...musím len veriť, že všetko bude ako má byť 🙏🙏
@lady_o Bodaj by si mala pravduuuú 🙃...veľmi si to prajem 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@kaya6 Ďakujem za podporu od Vás všetkých...💋.
@lady_o tie monokle od únavy berem všetkými končatinami.. Sem s nimi !!! Nech ich už mám...Budú to monokle šťastiaaaaa 😘😘😘😘😘😘
@lady_o aj ja uz len jedneho 6 mi odobrali 4 sa oplodnili a prezili 2
@nataly123365 tak na teba budem myslieť, nech sa druhý bojovník uchytí ✊☺️☺️
@habibidada hovor mi ☺️ kamoška mi hovori:"Počkaj jak ti bude zle a budeš zvracat." no ja sa na to tesim 😍😅😁😁
@lady_o ďakujem
@gabinka03 ahoj, napriek tomu, že som mala dosť veľa folikul a krásne veľké, mala som v nich len 3 vajíčka, podarilo sa oplodniť len 1... včera mi bolo veľmi smutno z toho 😢, ale dali sme ho na predĺženú kultiváciu do emryoscopu, aj keď nám dali možnosť vkladu aj po 3 dňoch.. takze až v piatok sa dozviem, či prežilo a či vôbec bude čo vkladať 😔 ... stále však dúfame v zázrak, že žabiatko zabojuje ❤️ Teraz pijem litre vody a každú chvíľu cikam 😅 to čakanie je nekonečné 😏 Ty sa ako cítiš?
@smajli87 Drzim velmi palce. Nedavno som prezivala strach o nase embryjka.
@majoranka24 koľko ste ich mali? Ak si dobre pamatam, ty si mala vklad 30.6. Ako sa cítiš, počkáte na krv alebo planujes testovať?
@smajli87 Ano, dobre si pamatas.😊 Zo 6 oplodnenych vajicok nam zostali az 4 embryjka. Velmi sme sa tesili, lebo pri 1.IVF nam zostali len 2 embrya.
@majoranka24 a bolo niečo, čo ste pri druhom urobili inak? Mala si inú stimuláciu alebo ste brali nejaké nove vitamíny alebo niečo?
Ahojte baby. Tak nam dnes potvrdili negativnu krv. Lieky vysadene cakam na ms. Dame pauzu a ideme dalej. 😊✊ zelam.kazdej jednej nech vsetko dobre dopadne nech je vsetko tak ako ma byt. ❤ zelam vam kazdej jednej nech to dobre dopadne.😊 a hlavne psychicka pohodaa pozitivne myslenie. 🤗🤗🤗✊✊✊❤❤😘

@nataly123365 to ma mrzí 🙄🙄 ak je tu ešte aspoň malý kúsok nádeje, silno držím palce... ✊ Máš ešte zamrazené niečo?