IVF v júni 2020
Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰
@gabinka03 áno, už do rana z neho bola blastocysta 😊 ešte síce nehatchovalo, ale vraj to zvykne až na 6.deň - emryologicka povedala, že je to “štandard”, ale pre mňa je to že 🔝 zázrak 💪😃 Tak dúfam, že sa mu tam bude páčiť a uhniezdi sa 🥰
Nakúpila som si ananásovu šťavu a do pondelka oddychujem som si povedala, i keď popravde, už ma mrle žerú 😄
Pekný víkend vám všetkým želám kočky 🙂
@cucoriedkacucoriedka ďakujem, tiež mu verím ❤️💪
@smajli87 pozorne tu sledujem osudy vsetkych vas...velmi velmi vam to prajem...som si tym presla.tak viem.co prezivate;)
@cucoriedkacucoriedka aj ja som čítala tvoj príbeh, obdivujem ťa, čím všetkým si si prešla a veľmi ma to povzbudilo, že aj keď to nie je jednoduché a prichádzajú aj komplikácie, môžeme to dobojovať do úspešného konca. Veľmi ti za to ďakujem ☺️ ❤️
@smajli87 jaaaaj si ma rozcitila;) aj ja dakujem tebe😚
Ahojte baby...ja som zacala brat lieky a od stredy mam pichat benfolu 225 a menopur 75...tak dufam to dobojujeme do konca aj ked sa dost bojim celeho...ale jedno viem,.ze na HYFOSY by som uz v zivote nesla skoro som omdlela od bolesti
@smajli87 veľmi sa s tebou teším, že sa to podarilo ❤️❤️ Už len nech sa pekne uchytí... Kedy ideš na krv? Mne kazali po 10 dňoch od vkladu 😊😊
Baby, strašne všetkým držím palce... ✊✊❤️❤️❤️❤️ Mňa už v CAR zaradili do zložky tehotné a 27.7.ideme aj s manželom na sono 😍😍 len stále som veľmi opatrná, keďže ešte ten prvý trimester je taky neistý 😊😊 ale veríme, že všetko dobre dopadne ❤️
Babule ahojte, nemali ste niektorá hnedý výtok po Kete??
@lady_o to je aké krásne 🙂 toho 27.7. by ste už mohli vidieť aj ❤️? 😃 Veru moja, len sa šetri a buď opatrná a hlavne v pohode, nič teraz nie je dôležitejšie ako MY! 🙂
Ja mám ísť na krv tiež po 10. a po 14. dňoch, teda až buduci utorok a potom ako mi povedia, lebo 14.deň padá na sobotu.
@gabinka03 ono fakt asi nie je dôležité mať ich veľa, ale aby boli silné...a tvoje silné sú, určite, keď sa tak krásne držia 👍🙏 moje folikuly rastú strašne pomaly, ale dnes som bola už na neviem koľkej kontrole a už niektoré majú aj 14 či 15 mm, takže možno z toho niečo bude...keď to pôjde takto ďalej, tak možno v piatok sa už dočkám aj odberu ✊🙏 mám z neho síce strach, ale už to chcem mať za sebou...
@gabinka03 juchuuu, tak nech sa im darí 🤞😊
@zadana19 tiež mám zahnutý krčok a nízke AMH, preto riešime IVF, keďže “dať tomu čas” akosi nezberalo 🤷♀️
@sima234 radšej pomaly a isto ako vôbec 🙂 Odberu sa naozaj nemusíš báť, davno ma tak nikto neobskakoval ako tam a myslím to v tom najlepšom zmysle slova 🙂 podľa mna je to väčší stres pre našich chlapov, keď na nás čakajú, kým sa ozveme po ☺️
@lady_o Joj, super, len si to užívaj, kým sa da 🙂 Mozes nám dať na vyletik 😊
Ja sa zatiaľ tiež cítim skvele 😃 Síce sa mi po injekciách začínajú robiť modriny na bruchu, ale beriem to ako dobre znamenie, že lieky na riedenie krvi zaberajú 🙂 Na dnes som si ešte vzala voľno, ale od zajtra pôjdem do prace. Mám sedavé zamestnanie a myslím, že to bude OK 🙂 ak by nie, zostanem doma, ale sme veľmi súdržný kolektív a vedia o tom, čo absolvujeme, takze vidím, že “ma šetria” 🙃 a okrem toho, aspoň si zamestnám hlavu 🙂
@smajli87 to je super... 😊 Ja som mala rizikovú prácu, takže keby ma pre koronu nevyhodili, som PN a vysmiata... Takto mi o tri mesiace konci podpora a netuším, čo so mnou bude 🤷♀️🤷♀️... Teším sa, že sa cítis dobre.😊😊.. Ja som dva dni po transfere aj zabudla, že mám v sebe maličké a mala by som trosku pokoja vniesť do života 😅😅 Už nech nám tu píšeš nejaké pozitívne novinky ❤️❤️

@smajli87 pfuj pfuj pfuj...nech sa uchyti drobca male❤👍