icon

IVF v júni 2020

smajli87
20. máj 2020

Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰

cucoriedkacucoriedka
11. júl 2020

@smajli87 pfuj pfuj pfuj...nech sa uchyti drobca male❤👍

smajli87
autor
11. júl 2020

@gabinka03 áno, už do rana z neho bola blastocysta 😊 ešte síce nehatchovalo, ale vraj to zvykne až na 6.deň - emryologicka povedala, že je to “štandard”, ale pre mňa je to že 🔝 zázrak 💪😃 Tak dúfam, že sa mu tam bude páčiť a uhniezdi sa 🥰
Nakúpila som si ananásovu šťavu a do pondelka oddychujem som si povedala, i keď popravde, už ma mrle žerú 😄
Pekný víkend vám všetkým želám kočky 🙂

smajli87
autor
11. júl 2020

@cucoriedkacucoriedka ďakujem, tiež mu verím ❤️💪

cucoriedkacucoriedka
11. júl 2020

@smajli87 pozorne tu sledujem osudy vsetkych vas...velmi velmi vam to prajem...som si tym presla.tak viem.co prezivate;)

smajli87
autor
11. júl 2020

@cucoriedkacucoriedka aj ja som čítala tvoj príbeh, obdivujem ťa, čím všetkým si si prešla a veľmi ma to povzbudilo, že aj keď to nie je jednoduché a prichádzajú aj komplikácie, môžeme to dobojovať do úspešného konca. Veľmi ti za to ďakujem ☺️ ❤️

cucoriedkacucoriedka
11. júl 2020

@smajli87 jaaaaj si ma rozcitila;) aj ja dakujem tebe😚

zadana19
12. júl 2020

Ahojte baby...ja som zacala brat lieky a od stredy mam pichat benfolu 225 a menopur 75...tak dufam to dobojujeme do konca aj ked sa dost bojim celeho...ale jedno viem,.ze na HYFOSY by som uz v zivote nesla skoro som omdlela od bolesti

smajli87
autor
12. júl 2020

@zadana19 ahoj 🙂 držím ti palce, nech všetko dobre dopadne 🍀🤞 Pred Hyfosy ti pichli aj injekciu? Aký bol záver? Tiez som bola na Hyfosy, nebolo to síce úplne prijemne, ale dalo sa to vydržať, nebolelo ma to.. robili mi to v Hlohovci v Ulmuse.

lady_o
12. júl 2020

@smajli87 veľmi sa s tebou teším, že sa to podarilo ❤️❤️ Už len nech sa pekne uchytí... Kedy ideš na krv? Mne kazali po 10 dňoch od vkladu 😊😊
Baby, strašne všetkým držím palce... ✊✊❤️❤️❤️❤️ Mňa už v CAR zaradili do zložky tehotné a 27.7.ideme aj s manželom na sono 😍😍 len stále som veľmi opatrná, keďže ešte ten prvý trimester je taky neistý 😊😊 ale veríme, že všetko dobre dopadne ❤️

zadana19
12. júl 2020

@smajli87 ahoj nic mi nepichli len nejaky cipik som si dala hodinu predtym.mna to bolelo velmi,ale dr.povedal ze mam zahnuty krcok maternice preto to bolo komplikovanejsie ale celkovo to nerobi ziadny problem a mam pekne priechodne len male ahm

luci19317
12. júl 2020

Babule ahojte, nemali ste niektorá hnedý výtok po Kete??

smajli87
autor
13. júl 2020

@lady_o to je aké krásne 🙂 toho 27.7. by ste už mohli vidieť aj ❤️? 😃 Veru moja, len sa šetri a buď opatrná a hlavne v pohode, nič teraz nie je dôležitejšie ako MY! 🙂
Ja mám ísť na krv tiež po 10. a po 14. dňoch, teda až buduci utorok a potom ako mi povedia, lebo 14.deň padá na sobotu.

gabinka03
13. júl 2020

@smajli87 ahojte idem sa trosku pochváliť volala som si práve ako sa vyvyjaju naše bublinky tak ze štyri sú 100% kvality a jedno ze ide trosku slabšie ale ze to môže dobehnúť.... Teším sa dúfam že prežijú ešte do stredy a ze bude v stredu vklad ♥ ♥ ♥

sima234
13. júl 2020

@gabinka03 blahoželám ❤ tak to je super, len nech sa držia 🙏

gabinka03
13. júl 2020

@sima234 no dúfam že vydržia ešte tie dva dni ale aj toto už beriem ako úspech keďže som mala len šesť vajíčok

sima234
13. júl 2020

@gabinka03 ono fakt asi nie je dôležité mať ich veľa, ale aby boli silné...a tvoje silné sú, určite, keď sa tak krásne držia 👍🙏 moje folikuly rastú strašne pomaly, ale dnes som bola už na neviem koľkej kontrole a už niektoré majú aj 14 či 15 mm, takže možno z toho niečo bude...keď to pôjde takto ďalej, tak možno v piatok sa už dočkám aj odberu ✊🙏 mám z neho síce strach, ale už to chcem mať za sebou...

lady_o
13. júl 2020

@luci19317 ahoj, ja som mala slabé krvácanie, ale len trosku... A potom v deň, keď mi mala prísť MS 😊😊 malo by to byť ôk...

lady_o
13. júl 2020

@smajli87 to neviem, uvidíme, to ešte budem len v nejakom 8.tyzdni 😊😊😊😊 presne tak... Mam kludovy režim, som len doma, sem tam nejaký vyletík 😊😊a ty sa ako cítis? ❤️

lady_o
13. júl 2020

@gabinka03 tak to je obrovský úspech, gratulujem❤️❤️ nech sa do stredy len pekne vyvíjajú a ak to pôjde dobre, budete mať mrazacikov 😊😊😊

lady_o
13. júl 2020

@sima234 aj tebe držím palce, nech folikuly pekne dorastu a odberu sa naozaj báť nemusíš 😊😊 ja som sa bala a zbytočne.... 😊

smajli87
autor
13. júl 2020

@gabinka03 juchuuu, tak nech sa im darí 🤞😊
@zadana19 tiež mám zahnutý krčok a nízke AMH, preto riešime IVF, keďže “dať tomu čas” akosi nezberalo 🤷‍♀️
@sima234 radšej pomaly a isto ako vôbec 🙂 Odberu sa naozaj nemusíš báť, davno ma tak nikto neobskakoval ako tam a myslím to v tom najlepšom zmysle slova 🙂 podľa mna je to väčší stres pre našich chlapov, keď na nás čakajú, kým sa ozveme po ☺️

sima234
13. júl 2020

@lady_o ďakujem..no uvidím, čo mi dnrs zavolajú, ale v stredu si tú kontrolu ešte asi dáme...

sima234
13. júl 2020

@smajli87 veď aj ja si hovorím, že aspoň, že rastú a sú tam nejaké 👍 no dnes mi dali taký predbežný rozpis, že kedy, čo a ako a môjmu mužovi prišlo ľúto, že tam nebude môcť byť so mnou 😉

smajli87
autor
13. júl 2020

@lady_o Joj, super, len si to užívaj, kým sa da 🙂 Mozes nám dať na vyletik 😊
Ja sa zatiaľ tiež cítim skvele 😃 Síce sa mi po injekciách začínajú robiť modriny na bruchu, ale beriem to ako dobre znamenie, že lieky na riedenie krvi zaberajú 🙂 Na dnes som si ešte vzala voľno, ale od zajtra pôjdem do prace. Mám sedavé zamestnanie a myslím, že to bude OK 🙂 ak by nie, zostanem doma, ale sme veľmi súdržný kolektív a vedia o tom, čo absolvujeme, takze vidím, že “ma šetria” 🙃 a okrem toho, aspoň si zamestnám hlavu 🙂

smajli87
autor
13. júl 2020

@sima234 zlatyyy ☺️ Aj ja na manželovi vidím, ako to so mnou prežíva a pýta sa stale ako sa mám, chce všetko vedieť, až mám pocit, že sa o mňa bojí, aj keď to priamo nepovie 🥰

lady_o
13. júl 2020

@smajli87 to je super... 😊 Ja som mala rizikovú prácu, takže keby ma pre koronu nevyhodili, som PN a vysmiata... Takto mi o tri mesiace konci podpora a netuším, čo so mnou bude 🤷‍♀️🤷‍♀️... Teším sa, že sa cítis dobre.😊😊.. Ja som dva dni po transfere aj zabudla, že mám v sebe maličké a mala by som trosku pokoja vniesť do života 😅😅 Už nech nám tu píšeš nejaké pozitívne novinky ❤️❤️

sima234
13. júl 2020

@smajli87 no a mne manžel ešte aj injekcie pichá, pretože ja mám od detstva strach z ihiel a keď videl prvykrát ako sa mi triasli ruky, tak sa na to podujal...ale teraz už keď je toho veľa a tie injekcie bolia vidím na ňom ako ho to bolí tiež 😥

evaevkaeva
Autor odpoveď zmazal
gabinka03
16. júl 2020

@smajli87 ahoj ako pokračujes??? Ja som sa dnes dozvedela smutnú správu ze tie moje štyri emrya ktoré ostávali ešte do dnes žiaľ museli zlikvidovať ze sa prestali vyvyjat tak mam len jedného bojovníka ktorý je od včera v brušku a verím že to je ten pravý ♥ ♥ ♥

sima234
16. júl 2020

@gabinka03 tak to mi je ľúto😥 ale určite sa ten malý bojovník v brušku udrží🙏✊ ja idem zajtra na odber, tak som zvedavá, ako to dopadne..