IVF v júni 2020
Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰
@smajli87 kedy sa mame podporovať, keď nie teraz? 😊😊 A nemáš mat teraz niekedy ms? Mňa dokonca pred nimi aj prestali bolieť prsia, potom to spinenie, už som myslela, že to nevyšlo 🙈 a také pulzovanie a možno minútové kŕče v podbrušku som mala... Tým sa zrejme telo pripravuje na bábätko 😊
@lady_o no veru, prsia ma už zázračne nebolia, a ms by som mala za normálnych okolností niekedy v týchto dňoch pondelok-utorok, tak uvidime 🤷♀️ Cítim sa ako rozpoltená osobnosť 😅 Najprv si vravím, že veď ak by to bola MS, už by prišla, nikdy som nespinila tak dlho... takze tam vidím svetielko na konci tunela 😍... potom si zas vravím, že čo ak mi to ovplyvnili vsetky tie hormóny, čo by tiež dávalo logiku... no hrozne toto 🙈😄 ... nedalo mi to, pre istotu som volala do car, či nemám zmeniť dávkovanie liekov alebo niečo a povedali mi, že ak začnem krvácať, nech prídem ku nim už zajtra a ak budem naďalej “len” špiniť, tak mám prísť na krv podľa plánu, teda v utorok.. tak snáď vydržíme 🙃
Ahojte baby.Prosím Vás viete ako sa rátajú týždne? Ja som dnes 22 deň po vklade HB a zaujíma ma v koľkom týždni a dni vlastne som.Hladala som to na internete ale som z toho cvok. Viete to niekto?
@lady_o Môžem sa opýtať na to či sa ti to špinenie opakovalo?Ja som totiž hneď na poprvé išla na odber to bolo presne 11 deň po transferu a hcg bolo 127,7 kontrolný odber 13.7 to bol 15 deň po transfere 861,3 vraj pekne narástlo a ultrazvuk až v 5 auguste.Teraz cez sobotu nedeľu opäť špinenie zašla som si na gyndu dnes u môjho doktora ...mám tam bublinku babo ešte nevidel že je veľmi malé...ale mám strach...nemalo by byť už niečo vidieť? Ju a našiel mi tam hmatom vraj z toho to špinenie. Dnes už nešpiním ale zase mi vrta chrobák prečo tam nič nevidel...Neviem si vyrátať koľký týždeň by som mala byť tehotná. Dnes mám 22 deň od transferu...t.j 28.6...HB.Och...aj Ja mám všeliaké pochyby a tak už si pripadám ako magor.
@habibidada ráta sa to normálne podľa poslednej menštruácie ako keď prirodzene otehotnies
@gabinka03 Lenže v gin five keď som si bola dať predpísať ďalší recept povedala mi že som v šiestom týždni...dnes som môjmu gynekológovi vravela kedy bol transfer ...povedal 5 týždeň...tak sa z toho vysomár.Preto keď mi povedal že zatiaľ mimi nieje vidieť ostalo mi zle ..prebleslo mi hlavou že sestrička v GF hovorila 6 týždeň a zasekla som sa na prázdnej bublinke...odišla som nemá a teraz tu všade snorim čo kde nájdem.....
@gabinka03 inak gratulujem k čiaročkám 🥳
@habibidada musím si zaklopať, ale neopakovalo... Ja som mala tiež snáď v rovnakom dni po transfere podobne vysoke hcg (+-10). Mňa objednali na ultrazvuk 27.7.a tiež som debil z toho, ako sa čo počíta... Už ledva čakám na budúci pondelok, kde sa na to budem pýtat doktorky... Niekde som čítala, že babo /srdiečko je vidieť/pocut okolo siedmeho týždňa... Ak lekár zistil príčinu spinenia, všetko by malo byt v poriadku... A áno, to čakanie je strašne... Prežívam v podstate to isté, čo ty 😊 držím palce, nech to zvládneme ✊❤️
@lady_o Ňo Ty to máš za týždeň mňa čaká ešte 16 dní...Koľký deň po transferu dnes si?Aj Ja samozrejme
držím palce.....✊❤
@habibidada som 25.den od transferu a vkladali mi 5-dnove embryo 😊😊 Ďakujem ❤️
@lady_o Ja 22.deň ako som už písala ...toto čakanie...ide ma poraziť.
@lady_o Ty chodiš kam? Ako to, že Ja mám ultrazvuk až na 5 august? 🤔
@habibidada chodím do gyn-fiv v NR... A prečo ma dali na ten termín, to netuším... Možno kvôli dovolenkam 😊 musíme to nejak vydržať ✊
Ahojte baby...potrebujem poradiť...v piatok som bola na Opu a stále ma bolí podbruško...bolelo vás nejaký čas?...okrem toho ma aj cievkovali, tak neviem, či to môže byť tým...uvidím, ak to neprejde, tak zavolám do CAR...
@habibidada ahoj ak ťa to upokojí tak ja som bola po ket na ultrazvuk v 5 týždni a nebolo vidno vôbec nič a v 7 týždni už bolo krásne vidieť aj srdiečko ako bije 🙂 a presne ako píšu baby počíta sa od poslednej menštruácie ako keby si bola prirodzene tehotná mne to aj môj gynekológ tak počíta a všetko sedí 🙂
@sima234 mna bolelo podbrusko od opu az do porodu;)))) furt....a vsetko dobre dopadlo...nesleduj sa tak.vsetko bude dobre....v pripade ak ta cievkovali odsleduj mocenie...mohlo by ist o bakterialnu infekciu.skontrolovat krv a hnis v moci...drzim prsty...neboj sa;)
@cucoriedkacucoriedka ďakujem...ja nie som z tých, čo by sa sledovali, ale tá bolesť je občas tak prudká, že sa to nedá prehliadnuť...no veď práve to, že ja mám pocit, že to bude kvôli tomu cievkovaniu...nebolí ma to stále a odsledovala som si to a bolí ma to hlavne, keď mam plný mechúr a potrebujem ísť na wc...zabehnem do lekárne a
popýtam sa , čo by mi odporučili a kúpim si niečo 😉 ak to neprejde, tak budem musieť ísť k lekárovi...

@lady_o joj, ty si moja útecha v tejto chvíli ❤️ cítim pulzovanie v podbrušku, akoby sa mi mali pustiť kramy, ale predsa sa cítim inak ako pre nimi... možno je to len hormónmi, možno si to len namyslam, ale dodáva mi to nádej, takze nech 🙃