IVF v júni 2025
Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.
@katbog ahoj. Vybavila si si ten utrogestan? Test tmavne? Kedy ides na krv?
@zuzka2662021 Ahooj, áno našťastie mi predpísala, mám 3 balenia takze mi odľahlo. Test budem robiť zajtra ráno, mám celkom stres, bojím sa čo uvidim, snáď rovnako tmavú ako kontrolná. Na krv idem vo štvrtok, a prvú kontrolu mám budúci piatok ☺️🤭 ja verím že sa dostanem na tu prvú kontrolu, naposledy som sa tam nedostala. Jedine čo cítim inak je únava, a niekedy cez deň pociťujem bolesti, striedajú sa strany, ale to bude asi aj z utrogestanu, dnes mi oficiálne meškajú 1 deň
@zuzka2662021 Ahooj, áno našťastie mi predpísala, mám 3 balenia takze mi odľahlo. Test budem robiť zajtra ráno, mám celkom stres, bojím sa čo uvidim, snáď rovnako tmavú ako kontrolná. Na krv idem vo štvrtok, a prvú kontrolu mám budúci piatok ☺️🤭 ja verím že sa dostanem na tu prvú kontrolu, naposledy som sa tam nedostala. Jedine čo cítim inak je únava, a niekedy cez deň pociťujem bolesti, striedajú sa strany, ale to bude asi aj z utrogestanu, dnes mi oficiálne meškajú 1 deň
@katbog vies co ja som mala tiez takr bolesti az do 4 mesiaca to neni z utrogestanu ale z roztahovania maternice. A ako pises je to ine ako minule. Chapem ta,ze sa bojis. Ja som v 2024 tiez na prvom sone mala zle spravy bol len vacok a nic viac yak koniec v 5tt,tak si vies predstavit teraz ked som isla 12/2025 na sono po vklade aky som mala strach a stale mam ci je vsetko ok ale nastastie bolo vidiet plod aj srdiecko,ale teraz som mala prve sono az v 8tt koli sviatkom. Verim,ze ti ti dobre dopadlo, ono pre nieco to minule neuspesne tehotenstvo bolo,nieco ti to malo dat do zivota.
Ahojte dievčatá, hlásim sa aj ja 😊
Dnes som 6. deň po KET. Od druhého dňa ma pobolieva podbruško aj kríže, je to podobné menštruačným bolestiam, ale slabšie.
Pred chvíľou som si robila test. Mali sme len jedno jediné embryo, takže som z toho dosť nervózna a veľmi dúfam, že sa to podarí.
@misiatkooo krasna ciarka na 6dpt. Drzim palce,dobre bude
Ja dnes takto, predposledný 15dpo, dnes 17dpo ale cakala som že bude tmavší 😭 sú dost tmave na to že mi meškajú dva dni, a možno v týchto dňoch sa zafarbujú pomalšie a nie je to tak viditeľne ako v prvých dňoch? Strašne sa bojím 😕
@katbog ahoj. Ano aj mne to nebolo az tak viditelne ked uz boli dost tmave,taky mensi progres bol vidiet
Ja dnes takto, predposledný 15dpo, dnes 17dpo ale cakala som že bude tmavší 😭 sú dost tmave na to že mi meškajú dva dni, a možno v týchto dňoch sa zafarbujú pomalšie a nie je to tak viditeľne ako v prvých dňoch? Strašne sa bojím 😕
@katbog az na 16dpt som mala ciarku kontrolnu silnejsiu ako testovaciu co zodpoveda 21 dpo
@katbog az na 16dpt som mala ciarku kontrolnu silnejsiu ako testovaciu co zodpoveda 21 dpo
@zuzka2662021 ahaa dobre ukludnila si ma, tak tomu dam ešte čas, som zvedava na to hcg, v piatok budem mat výsledok
@misiatkooo krasna ciarka na 6dpt. Drzim palce,dobre bude
@zuzka2662021 ďakujem krásne ale bojím sa ako šľak keďže ďalší pokus už nemáme.
Ahojte, tak hcg dnes je 388, čo má stresuje je ze dnešný test je rovnaký ako z pondelka 😭
Ahojte, tak hcg dnes je 388, čo má stresuje je ze dnešný test je rovnaký ako z pondelka 😭
@katbog nesustred sa na tie ciarky ja viem ze to je tazke ale niektore baby nemaju ani neskor take ako ty. HCG za mna na to ze ti meska MS len nejake 2 ci 3 dni v poriadku predsa nie 🙂 viem ze je to tazke ale bude dobre snaz sa byt v klude ❤️
@katbog hcg máš super na to že ti pár dní mešká. Ja som mala cez 2000 až 23 dní po ovu, takže to vyzerá u teba veľmi dobre 😉 nerob si už testy len ta to stresuje 🙂, skôr choď za pár dní zasa na krv aby si bola kľudnejšia. Ale podľa mňa je vsetko v úplnom poriadku a rastie v tebe mimi ❤️
@katbog no tak dolezity je vysledok o 48 hodin..toto cislo realne nic nehovori samo o sebe..budem drzat palce aby sa zdvojnasobilo🍀🙏🏼
@katbog super hodnota. Ides aj na opakovany odber?
@katbog super hodnota. Ides aj na opakovany odber?
@zuzka2662021 asi pojdem v pondelok. Ešte som sa takto nebála ani pri IVFkach 🥲
@zuzka2662021 asi pojdem v pondelok. Ešte som sa takto nebála ani pri IVFkach 🥲
@katbog neboj sa bude dobra hodnota. To by malo byt 3 nasobna hodnota. A sono mas kedy? Od tych 1000 by malo vidiet ale teda len malu bodku
@katbog neboj sa bude dobra hodnota. To by malo byt 3 nasobna hodnota. A sono mas kedy? Od tych 1000 by malo vidiet ale teda len malu bodku
@zuzka2662021 sono mám budúci piatok ☺️
Ahojte dievčatá 🙂 tak ja som dnes 9 deň po Ket.... testy som mala pozitívne ale mala som pocit že čiarka mi netmavne. Dnes som skúsila digitálny. Čo poviete? Na krv mám ist vo štvrtok
@misiatkooo nechces si dat krv skor? Urcite by som dala napr na stredu a piatok Aby som vedela ci za hcg zdvojnasobuje to je to najdolezitejsie. Potom budes muset cakat do pondelka zas na odber. Alebo chod v utorok ako samoplatca do synlab a potom stvrtok na tu planovanu. To uz budes vediet ci je to prosperujuce. Vyzera ze je tak budem drzat palce🍀kde si bola na ivf?a preco ste mami len jedno embryo?
@misiatkooo nechces si dat krv skor? Urcite by som dala napr na stredu a piatok Aby som vedela ci za hcg zdvojnasobuje to je to najdolezitejsie. Potom budes muset cakat do pondelka zas na odber. Alebo chod v utorok ako samoplatca do synlab a potom stvrtok na tu planovanu. To uz budes vediet ci je to prosperujuce. Vyzera ze je tak budem drzat palce🍀kde si bola na ivf?a preco ste mami len jedno embryo?
@klarabohun77 rozmýšľala som že by som išla v pondelok. Už sa ale priveľmi stresujem a pozorujem. Vieš čo v Helios Martin. Ja už mám vďaka nim 2 detičky. Potom som sa rozviedla a mám nového partnera a chceli sme spolocne bábo. Mala som 9 vajíčok a podarilo sa oplodniť len jedno jediné. Preto je to ešte viac stresujúce.🤭 Ale veľmi pekne ďakujem za podporu
@klarabohun77 rozmýšľala som že by som išla v pondelok. Už sa ale priveľmi stresujem a pozorujem. Vieš čo v Helios Martin. Ja už mám vďaka nim 2 detičky. Potom som sa rozviedla a mám nového partnera a chceli sme spolocne bábo. Mala som 9 vajíčok a podarilo sa oplodniť len jedno jediné. Preto je to ešte viac stresujúce.🤭 Ale veľmi pekne ďakujem za podporu
@misiatkooo tak to je mega bilancia ze sa jedno oplodnilo a je z toho jedno zavrtane embryo😍✨
@misiatkooo tak to je mega bilancia ze sa jedno oplodnilo a je z toho jedno zavrtane embryo😍✨
@klarabohun77 ja tomu hovorím maličký zázrak ❤️🥰
Ahojte, tu katbog, musela som robiť novú registráciu 🤣 mne predvčerom bolo celu noc zle, tak som ráno testovala a teda ani som sa necudovala 🫣 ale od vtedy mi zmizlo všetko čo som cítila, žiadna bolest pŕs, brucha, jemná únava, skôr len tráviace ťažkosti 🫣Snáď to nič neznamená ☺️🫣 už odpočítavam dni do sona.
Ahojte, tu katbog, musela som robiť novú registráciu 🤣 mne predvčerom bolo celu noc zle, tak som ráno testovala a teda ani som sa necudovala 🫣 ale od vtedy mi zmizlo všetko čo som cítila, žiadna bolest pŕs, brucha, jemná únava, skôr len tráviace ťažkosti 🫣Snáď to nič neznamená ☺️🫣 už odpočítavam dni do sona.
@itsjustkat wau tak to sú nádherné koľajnice 🥰❤️
@itsjustkat urcite to dobre dopadne. Ked ti je zle je dobre znamenie. Ono sa mozu priznaky na par dni vytratit a potom sa vratia. Dobre je,ze nekrvacas
@itsjustkat a ciarka top. Ktory dpo je to?
@itsjustkat a ciarka top. Ktory dpo je to?
@zuzka2662021 malo by to byt 22 dpo podľa mojich výpočtov ☺️

@klarabohun77 moje druhé, prvé skončilo v 5 týždni rok a pól dozadu. Ale vtedy som sa ešte neliečila na štítnu žľazu a nemala utrogestan 🙂
@katbog ahoj. Vybavila si si ten utrogestan? Test tmavne? Kedy ides na krv?