icon

IVF v júni 2025

kuggis
26. máj 2025

Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.

monula333
19. jún 2025
@kuggis

@monula333 je hrozné, že je taká nespravodlivosť na tomto svete, čo nechcú sú tehotné a tie čo chcú byť tehotné,tak nemôžu byť 😮‍💨

@kuggis ano to je fakt aj ja si hovorim ze aj tie peniazky by som radsej dala ma vybavu ako cele umele a vidis. Iinak som mala jednu pocit ze som si to privolala fakt ja ..pred asi 10 rokmi som hovorila chlapovi ze keby som nemohla mat deti ja asi nechcem ani zit proste v tom vidimm zmysel zivota. Vtedy moj chlap vecne nasiel vzdy to spravme slovo a povedal ze ale nie budeme sa mat radi a dietatko si adoptujeme a ani som necakala ze take nieco sa mi naozaj moze stat 😶😏 ja sa budem modlit aby nam to vyslo. Verim ze aj prestavka od vsetkehoo doplni silu ❤️

kuggis
autor
19. jún 2025
@monula333

@kuggis ano to je fakt aj ja si hovorim ze aj tie peniazky by som radsej dala ma vybavu ako cele umele a vidis. Iinak som mala jednu pocit ze som si to privolala fakt ja ..pred asi 10 rokmi som hovorila chlapovi ze keby som nemohla mat deti ja asi nechcem ani zit proste v tom vidimm zmysel zivota. Vtedy moj chlap vecne nasiel vzdy to spravme slovo a povedal ze ale nie budeme sa mat radi a dietatko si adoptujeme a ani som necakala ze take nieco sa mi naozaj moze stat 😶😏 ja sa budem modlit aby nam to vyslo. Verim ze aj prestavka od vsetkehoo doplni silu ❤️

@monula333 no aj ja si musím už dávať pozor na to čo poviem , neraz sa mi to naopak vrátilo ako bumerang... mlčať je zlato 😂

kuggis
autor
20. jún 2025
@monula333

@kuggis podla mna uz to najlepsie maju za sebou. Mam pocit ze to dost ide dole vodou. Nam bol dost neprijemny aj Stelcl taky sebestredny afektovany pan joj. Predtym sme mali nejaku dr co uplne z roztrasenymi rukami nam hovori ze ona len zacina a tak sa musi so vsetkym poradit. Tak stale volala Otevrelovi. Akoze kukam ze to sme zase za trest nieco dostali. Otevrela sme vseho vsudy videli 2x. Ja chapem ze ma vela prace ze je veduci kliniky ale naco ho ponukaju preco mi ho teda vybrali. Akoze musime verit ja velmi dufam ze sa to naozaj raz podari. Ale ta suhra reci ze to bude vlastne niefo ako maturita a ste tehotna lebo nie je dovod nebyt (to mi nepovedali v reprofite) potom vy ste mlada tam nebude problem. Potom ides s tymo myslenim nastavena ze ano idem do naj kliniky ved povedali ze to nebude problem a to jedna vacsia facka za druhou. Uvidim ake varianty navrhnu ale zvazujem realne aj tu konzultaciu v MT aspon si urobit nazor aj ineho lekara. Hej mna tu nahuckala na to uz teraz snad kamoska z MK na chatgtp a akoze trepe aj somariny 😃 ale poradi aj kopec uzitocnych veci ako napr. vitaminy, vysvetli ti niektore pojmy ktorym nerozumies a akoze fakt aj poradi co sa najblizsie pytat na tych konzultaciach. Ja som nechcela byt za mudrlantku ze som si nastudovala alebo to alebo ono :D ale teraz uz budem kaslem na to. Doteraz som bola len ticho a len prikyvovala ze suhlasim ale teraz uz sa budem pytat omnoho viac. Ak nebude odpovedat jeden prehodim sa k inemu.

@monula333 ahoj prosím ťa ako sa volá tá nová doktorka? Ako si ma prepadla panika, že zajtra ju schytám , tak aby som sa vedela ubrániť, nebudem nikoho pokusný králik...

monula333
20. jún 2025
@kuggis

@monula333 ahoj prosím ťa ako sa volá tá nová doktorka? Ako si ma prepadla panika, že zajtra ju schytám , tak aby som sa vedela ubrániť, nebudem nikoho pokusný králik...

@kuggis joj vobec neviem meno. Taka cervenovlasa Slovenka 🙈 akoze mne to bolo velmi neprijemne. Tiez som si hovorila ze kurnik na co mi davali Otevrela ked som ho ani nevidela..

kuggis
autor
20. jún 2025
@monula333

@kuggis joj vobec neviem meno. Taka cervenovlasa Slovenka 🙈 akoze mne to bolo velmi neprijemne. Tiez som si hovorila ze kurnik na co mi davali Otevrela ked som ho ani nevidela..

@monula333 nebola to tá Renáta Simonato Krajčovičová? Pozri si prosím na ich stránke

monula333
20. jún 2025
@kuggis

@monula333 nebola to tá Renáta Simonato Krajčovičová? Pozri si prosím na ich stránke

@kuggis ee tato to nebola este ina. Ale foto som tam nenasla ..

klarabohun77
20. jún 2025
@kuggis

@kuggis ale aj simoneto ma take cervene ona bola strasne neprijemna..a je tam relativne Nova..ona sama si presla ivf

curlie
20. jún 2025
@monula333

No, ja od dnes začínam Duphaston, pokračujem Diphereline. Sama si držím palce a aj priateľovi, raz už som Duphaston mala a bolo to nepekné obdobie 😁 nervy stále, vyrážky...Bude to veselé ale dúfam, že to bude stáť za to 🥹

@monula333 už je lepšie? 🥹

klarabohun77
20. jún 2025
@curlie

No, ja od dnes začínam Duphaston, pokračujem Diphereline. Sama si držím palce a aj priateľovi, raz už som Duphaston mala a bolo to nepekné obdobie 😁 nervy stále, vyrážky...Bude to veselé ale dúfam, že to bude stáť za to 🥹

@monula333 už je lepšie? 🥹

@curlie ja som vymenila duphaston za utrogestan ten je tiez na predpis ale je prirodny. Spytaj sa dr. Drzim palce

klarabohun77
20. jún 2025
@kuggis

@kuggis zajtra ti pri opu drzim palce daj vediet potom

kuggis
autor
21. jún 2025
@klarabohun77

@kuggis zajtra ti pri opu drzim palce daj vediet potom

@klarabohun77 ďakujem, už sme tu mám strašný stres, nech už je večer...

curlie
21. jún 2025
@kuggis

@klarabohun77 ďakujem, už sme tu mám strašný stres, nech už je večer...

@kuggis držím palce 💖

kuggis
autor
21. jún 2025
@curlie

@kuggis držím palce 💖

@curlie ďakujem

kuggis
autor
21. jún 2025

Tak už mám za tým ,zaspala som , všetko dobre dopadlo, žiadny plač a ručanie ako v MT a len sa mi potvrdilo , že anestéziológička spravila chybu v MT lebo mi nepichla tie dve látky naraz ale s odstupom aj 20 minút , dúfam, že je rada , že spôsobila človeku neskutočnú traumu a nemá za to žiaden postich ...

klarabohun77
21. jún 2025
@kuggis

Tak už mám za tým ,zaspala som , všetko dobre dopadlo, žiadny plač a ručanie ako v MT a len sa mi potvrdilo , že anestéziológička spravila chybu v MT lebo mi nepichla tie dve látky naraz ale s odstupom aj 20 minút , dúfam, že je rada , že spôsobila človeku neskutočnú traumu a nemá za to žiaden postich ...

@kuggis v mt myslis v heliose? No tak ja som to tam zvladla uplne super a vedla mna co bolo dievca tak strasne plakala.teraz ti mozno len sadol viac liek/narkoza ale tak ak urobili chybu no to nechapem ako sa mohlo stat..
kazdopadne super ze uz mas Po a ake mas pocity? Kto ti robil odber? Kolko vajicok a ake metody ste si dali?

kuggis
autor
21. jún 2025
@klarabohun77

@kuggis v mt myslis v heliose? No tak ja som to tam zvladla uplne super a vedla mna co bolo dievca tak strasne plakala.teraz ti mozno len sadol viac liek/narkoza ale tak ak urobili chybu no to nechapem ako sa mohlo stat..
kazdopadne super ze uz mas Po a ake mas pocity? Kto ti robil odber? Kolko vajicok a ake metody ste si dali?

@klarabohun77 v Reprofite v Martine, a dopadlo to úplne katastrofálne, mám jedno vajíčko

klarabohun77
21. jún 2025
@kuggis

@klarabohun77 v Reprofite v Martine, a dopadlo to úplne katastrofálne, mám jedno vajíčko

@kuggis Ach…to je sila moc ti drzim palce nech je víťazne 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀daj vediet potom strasne som zvedava som nervozna aj za teba

vika2982
21. jún 2025

Baby nemate nahodou zvyšne rekovelle na predaj?lebo
Mi bude chybať 1 davka pred odberom vajicok…

kuggis
autor
21. jún 2025
@klarabohun77

@kuggis Ach…to je sila moc ti drzim palce nech je víťazne 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀daj vediet potom strasne som zvedava som nervozna aj za teba

@klarabohun77 ďakujem, už aspoň viem , že tam nabudúce nepôjdem

curlie
22. jún 2025
@kuggis

@kuggis preboha! 😳 Ťa neuspali poriadne?

Baby a po tom odbere vajíčok, sú nejaké bolesti? Boli ste na pn? Prípadne aj pri vklade.

klarabohun77
22. jún 2025

Baby SOS ked som vcera po 19:00 dostala MS, o 4 dni skor…kedy mam zacat stimulovať?ja som bola na tej konzultacii pred mesiacom a normalne som ostala taka nervozna ze neviem kedy ci dnes alebo az zajtra ked je tam ze 2
Mala som v plane volat s Koordin ale dostala som skor ms a je nedela
Dakujeem🤍

klarabohun77
22. jún 2025
@klarabohun77

Baby SOS ked som vcera po 19:00 dostala MS, o 4 dni skor…kedy mam zacat stimulovať?ja som bola na tej konzultacii pred mesiacom a normalne som ostala taka nervozna ze neviem kedy ci dnes alebo az zajtra ked je tam ze 2
Dakujeem🤍

magnumka11
22. jún 2025
@klarabohun77

Dakujeem🤍

@klarabohun77 ahoj, ja som mala v papieroch pisane tak, ze ak dostanem menstruaciu po 16:00, tak mam ratat prvy den menstruacie az dalsi den. Ak si dostala menstruaciu vcera po 19:00, tak rataj prvy den menstruacie dnes. Zajtra 2 den zacinas so stimulaciou.

kuggis
autor
22. jún 2025
@curlie

Baby a po tom odbere vajíčok, sú nejaké bolesti? Boli ste na pn? Prípadne aj pri vklade.

@curlie áno neuspali v Martine v Reprofite

klarabohun77
22. jún 2025
@magnumka11

@klarabohun77 ahoj, ja som mala v papieroch pisane tak, ze ak dostanem menstruaciu po 16:00, tak mam ratat prvy den menstruacie az dalsi den. Ak si dostala menstruaciu vcera po 19:00, tak rataj prvy den menstruacie dnes. Zajtra 2 den zacinas so stimulaciou.

@magnumka11 dakujem Ano zajtra zacinam💪🏽dakujem

katbog
23. jún 2025
@curlie

@curlie nepovedala by som že bolesti, skôr taký nepríjemný pocit v podbrušku, podobný ako počas stimulácie, mne to bolo nepríjemne hlavne keď som sa postavila, alebo veľa chodila, kým som ležala tak to bolo ok ☺️ PN som mala pri oboch odberoch, prvý krat som si dala druhý týždeň stimulácie, a jeden týždeň po odbere, teraz druhý krat som si dala iba ten týždeň vo som mala odber. Ak robis z domu a vieš ležať tak nemusíš, ak chodíš do práce osobne tak by som PN odporučila, nech si v kľudovom režime 😇

curlie
23. jún 2025
@katbog

@curlie nepovedala by som že bolesti, skôr taký nepríjemný pocit v podbrušku, podobný ako počas stimulácie, mne to bolo nepríjemne hlavne keď som sa postavila, alebo veľa chodila, kým som ležala tak to bolo ok ☺️ PN som mala pri oboch odberoch, prvý krat som si dala druhý týždeň stimulácie, a jeden týždeň po odbere, teraz druhý krat som si dala iba ten týždeň vo som mala odber. Ak robis z domu a vieš ležať tak nemusíš, ak chodíš do práce osobne tak by som PN odporučila, nech si v kľudovom režime 😇

@katbog veľmi pekne ti ďakujem za cenné informácie 😊 Žiaľ nepracujem z domu, 2 týždne stimulácie mám dovolenku a teda na odber si vezmem PN 🥹 po odbere a vklade sa ako veľmi treba šetriť? 😊

klarabohun77
23. jún 2025
@curlie

@katbog veľmi pekne ti ďakujem za cenné informácie 😊 Žiaľ nepracujem z domu, 2 týždne stimulácie mám dovolenku a teda na odber si vezmem PN 🥹 po odbere a vklade sa ako veľmi treba šetriť? 😊

@curlie ja som nebola vobec na dovolenke ani pn uplne v pohode sa to dalo zvladnut.trochu horsie mi bolo 3 dni po OPU ale nic co by si nezvladla neviem teda aku mas pracu.

kuggis
autor
23. jún 2025
@curlie

@curlie všetko záleží od práce, ak máš prácu v kancelárii tak máš viac menej pohodu... iné je to keď máš vykladať palety s tovarom...

monula333
23. jún 2025
@curlie

@curlie ahoj 🙂 ja som teda prvy krat bola velmi pedantna a ostala som doma len som aa setrila a nakoniec to nedopadli aj tak dobre. Pri druhom cykle som sa teda ale ze vobec nejak nesetrila pracovala som teda z domu ale fungovala som normalne a dopadlo to lepsie. Neskor sice to nevyslo ale to uz je zase o inom 🙂 hlavne byt v klude, mozno sa az tak nefocusovat na to ze si v stimulke atd. Ja som rano pichla a uz som po cely den ani nevedela ze stimulujem 🙂