icon

IVF v júni 2025

kuggis
26. máj 2025

Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.

klarabohun77
26. jún 2025
@kuggis

Tak zajtra ideme posledný krát do Brna, normálne keď si predstavím tú dlhú cestu, tak mi je nevoľno zase 7 hodín v aute...pri našom šťastí budeme mať telefonát, že nemusíte chodiť...ale dnes ma konečne opustila depresia a našla som si znova niečo čo mi robí radosť, mám nový cieľ a už sa s tým musíme znova zrovnať, že proste nám to nie je súdené mať dve deti, že to jedno je zázrak.... určite nepôjdeme do tretieho ivf teraz, možno o rok, možno nikdy

@kuggis vydrzalo Vam to embryjko?🥹😍

curlie
26. jún 2025
@kuggis

Tak zajtra ideme posledný krát do Brna, normálne keď si predstavím tú dlhú cestu, tak mi je nevoľno zase 7 hodín v aute...pri našom šťastí budeme mať telefonát, že nemusíte chodiť...ale dnes ma konečne opustila depresia a našla som si znova niečo čo mi robí radosť, mám nový cieľ a už sa s tým musíme znova zrovnať, že proste nám to nie je súdené mať dve deti, že to jedno je zázrak.... určite nepôjdeme do tretieho ivf teraz, možno o rok, možno nikdy

@kuggis joooj držím palce, nech je cesta hlavne v bezpečí 🫶

monula333
26. jún 2025
@kuggis

@kuggis drzime prsty 🤩

kuggis
autor
26. jún 2025

Tak som sa nemýlila a dobre poznám naše "šťastie" 8:27 telefonát , že nemusíme chodiť a my už na diaľnici pred Brnom..

klarabohun77
26. jún 2025
@kuggis

Tak som sa nemýlila a dobre poznám naše "šťastie" 8:27 telefonát , že nemusíme chodiť a my už na diaľnici pred Brnom..

@kuggis to ma mrzi

curlie
26. jún 2025
@kuggis

@kuggis mrzí ma to 😪

monula333
26. jún 2025
@kuggis

@kuggis to ma veľmi mrzí. Nám sa tiez takto pri druhom IVF zastavil vyvoj vsetkych az na 1. I ked aj to som mala pocit ze vkladali len aby sa lepsie platilo. Nedoporucili vam nejake vitaminy alebo nieco podporu kvality? Ci co povedali kde je problem (jednoznacne spermie) nie je nic na podporu kvality ? Ja mam ist teraz 10.7 tak som zvedava z cim vyrukuju kedze zo 6 nam 5 vylucili ako fragmentovane ale problem vraj asi vajicka. Nie je nic co by sa dalo teraz povedat viem ako sa citis..ale aspon pre male malinkate povzbudenie ..mozno aj nejaka kratka pauza pomoze. Viem ze je velmi tazke nemysliet na to ale ide leto skuste si uzit s malinkym co mate skus na to aspon ako tak nemysliet. Mozno nasadit Q10 ak si neuzivala a mozno po 2-3 mesiacoch budes mat iny pohlad na vec. Ale viem ake to je tazke. Ja odkedy som zacala riesit toto IVF mam pocit ze som len schranka bez duse :(

nuna92
26. jún 2025

Ahojte.po dlhšej dobe sa pridávam.od pondelka som mala stimulovať ale za toho pána nie a nie dostať mrchu.a to už som aj PN .nechápem.tehotna byť nemôžem. Není to problém ze sa mi takto posunie cyklus? Keď bol pravidelný vždy?

kuggis
autor
26. jún 2025
@monula333

@kuggis to ma veľmi mrzí. Nám sa tiez takto pri druhom IVF zastavil vyvoj vsetkych az na 1. I ked aj to som mala pocit ze vkladali len aby sa lepsie platilo. Nedoporucili vam nejake vitaminy alebo nieco podporu kvality? Ci co povedali kde je problem (jednoznacne spermie) nie je nic na podporu kvality ? Ja mam ist teraz 10.7 tak som zvedava z cim vyrukuju kedze zo 6 nam 5 vylucili ako fragmentovane ale problem vraj asi vajicka. Nie je nic co by sa dalo teraz povedat viem ako sa citis..ale aspon pre male malinkate povzbudenie ..mozno aj nejaka kratka pauza pomoze. Viem ze je velmi tazke nemysliet na to ale ide leto skuste si uzit s malinkym co mate skus na to aspon ako tak nemysliet. Mozno nasadit Q10 ak si neuzivala a mozno po 2-3 mesiacoch budes mat iny pohlad na vec. Ale viem ake to je tazke. Ja odkedy som zacala riesit toto IVF mam pocit ze som len schranka bez duse :(

@monula333 práveže teraz sme brali vitamíny aj muž aj ja s nič z toho, vlastne horšie ako prvý krát... dcéra má už 10 rokov , takže ona už je veľká, už nám asi ušiel vlak

monula333
26. jún 2025
@kuggis

@monula333 práveže teraz sme brali vitamíny aj muž aj ja s nič z toho, vlastne horšie ako prvý krát... dcéra má už 10 rokov , takže ona už je veľká, už nám asi ušiel vlak

@kuggis este to nevzdavaj ak to tak samozrejme budes citit. Mozno ten era test aby presne zistili najlepsie okno na vklad. Daj si chvilku pauzu. Nacerpaj nove sily uzite si leto slniecko a uvidis neskor. Mozno prave aj pauza od vsetkych tych doplnkov moze pomoct 🙂

monula333
26. jún 2025
@nuna92

Ahojte.po dlhšej dobe sa pridávam.od pondelka som mala stimulovať ale za toho pána nie a nie dostať mrchu.a to už som aj PN .nechápem.tehotna byť nemôžem. Není to problém ze sa mi takto posunie cyklus? Keď bol pravidelný vždy?

@nuna92 ahoj myslim ze to je este v pohode cas na meskanie. Ja som mala vzdy tak 3 dni hore dole.

klarabohun77
27. jún 2025
@mnavo

Ahojte. Môžem sa k vam pridať? Nie som síce po ivf, ale bola som 20teho v piatok na vklade. Asi poslednom .do tretieho ivf uz nehceme ist. 1 ivf,asi 20 vajicok, 5 embrii, 3 vklady, vzdy boli duchovia na teste...ale cca 10ty den po vklade zmizli. Absolvovali sme vsetky vysetrenia. Nezistili nam nic. Jediný problém je asi moja srdieckova maternica. Sliznica mi rastie veľmi pomaly a malo...v den vkladu byva 7-9mm.
Druhe ivf 24 vajicok, 6 embryi. 2 vkaldy, ani duch. 3 vklad mam syna❤️
A teraz po 4 rokoch som bola v maji na vklad, zas ani duch.
V piatok som bola po posledne embryjko kvality 3AA. Dala som AH,embryoglu aj prp metodu sliznice. A zacala som preventivne drzat aj belepkovu stravu. Ze vyskusam naozaj všetko .. Dnes som nevydrzala a testla. Zatial bielo. Ano, viem ze je skoro, ale zvedavost mi nedala😎
Miesaju sa vo mne vselijake pocity. Chceli sme este jedno dieta,ale moje druhe ja vravi, ze do ďalšieho ivf uz nechcem ist. Hlavne ked sa rano pritulim k synovi,som ta najstastnejsia matka na svete, a uz by som nechcela ist do narkozy, a absolvovat cely ten proces . Vsetkym vam držím palce, pretoze to pritulenie tepleho klbka , ktory sa po prebudeni zobudi a vetou,maminka, ako ta ja strasne lubim, stoji za to vsetko, co si pri ivf vytrpime❤️

@mnavo drzim palce, aj ja mam srdieckovu maternicu ale vsetci dr hovorili, ze nespôsobuje problemy..daj vediet ako test🍀

curlie
28. jún 2025

Ja som včera začala pichať Diphereline a dnes som úplne hotová, nulová energia....Vy ste sa ako cítili baby?

klarabohun77
29. jún 2025
@curlie

Ja som včera začala pichať Diphereline a dnes som úplne hotová, nulová energia....Vy ste sa ako cítili baby?

@curlie ja som mala prvykrat diphereline a menopur a strasne ma bolela hlava, teraz mam rekovelle, meriofert a od dnesneho dna aj cetrotide a pri tejto stimulácii ma chvalabohu hlava neboli ale som unavena velmi. A este mas aky liek k tomu dipherelinu?

curlie
29. jún 2025
@klarabohun77

@curlie ja som mala prvykrat diphereline a menopur a strasne ma bolela hlava, teraz mam rekovelle, meriofert a od dnesneho dna aj cetrotide a pri tejto stimulácii ma chvalabohu hlava neboli ale som unavena velmi. A este mas aky liek k tomu dipherelinu?

@klarabohun77 kvôli tej bolesti hlavy máš inú kombináciu? 🙂 Ja zatiaľ dnes ešte Duphaston, dnes dávam poslednú tbl. a o týždeň v piatok začnem ďalšiu inj., ale zabudla som ako sa volá 🤦🏼‍♀️ viem že to bolo také pero, na ktorom si nastavím, koľko si idem dať

klarabohun77
29. jún 2025
@curlie

@klarabohun77 kvôli tej bolesti hlavy máš inú kombináciu? 🙂 Ja zatiaľ dnes ešte Duphaston, dnes dávam poslednú tbl. a o týždeň v piatok začnem ďalšiu inj., ale zabudla som ako sa volá 🤦🏼‍♀️ viem že to bolo také pero, na ktorom si nastavím, koľko si idem dať

@curlie a ty mas dlhy protokol asi cii?
Niee.kvoli neúspechu zmenili protokol, ta bolest hlavy ze je normalna.

curlie
29. jún 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 ahaa, rozumiem 🥹 som ale rada, že už je to lepšie u teba 😊

Budem asi za hlúpu, ale poviem ako je, neviem čo znamená protokol v tejto terminológii a kedy je dlhý alebo krátky 🫣

mnavo
29. jún 2025
@klarabohun77

@mnavo drzim palce, aj ja mam srdieckovu maternicu ale vsetci dr hovorili, ze nespôsobuje problemy..daj vediet ako test🍀

@klarabohun77 ahoj. Test zial uplne biely

curlie
29. jún 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 už rozumiem 😂🤦🏼‍♀️ dlhý, myslím, že ani nie, úprimne som čakala, že to bude všetko trvať dlhšie..Neviem však, aká je "normálna" dĺžka, odber niekedy koncom júla. A už aj čítam, že druhá inj bude Pergoveris 🙂

klarabohun77
29. jún 2025
@curlie

@klarabohun77 už rozumiem 😂🤦🏼‍♀️ dlhý, myslím, že ani nie, úprimne som čakala, že to bude všetko trvať dlhšie..Neviem však, aká je "normálna" dĺžka, odber niekedy koncom júla. A už aj čítam, že druhá inj bude Pergoveris 🙂

@curlie pergoveris?super lebo to je drahy liek aspon v cr, kolko ta stal? No ono to je tak ze pri kratkom protokole zacinas 1.alebo 2.den cyklu a pri dlhom zacinas uz pred MS v druhej polovici predchádzajúceho cyklu..

curlie
29. jún 2025
@klarabohun77

@curlie pergoveris?super lebo to je drahy liek aspon v cr, kolko ta stal? No ono to je tak ze pri kratkom protokole zacinas 1.alebo 2.den cyklu a pri dlhom zacinas uz pred MS v druhej polovici predchádzajúceho cyklu..

@klarabohun77 ahaa, tak mám dlhý, ďakujem za objasnenie 😊 ten Pergoveris som ešte nevyberala, zrejme tento piatok budem 😊

katbog
29. jún 2025
@curlie

@klarabohun77 ahaa, tak mám dlhý, ďakujem za objasnenie 😊 ten Pergoveris som ešte nevyberala, zrejme tento piatok budem 😊

@curlie Ahoj, ten mi vždy museli objednať keďže ho často nedržia v lekárni, vždy som ho mala až na druhý deň od objednania. Tak si daj radšej rezervu pár dni aby si ho už mala doma pred tým ako začneš ☺️

curlie
30. jún 2025
@katbog

@curlie Ahoj, ten mi vždy museli objednať keďže ho často nedržia v lekárni, vždy som ho mala až na druhý deň od objednania. Tak si daj radšej rezervu pár dni aby si ho už mala doma pred tým ako začneš ☺️

@katbog si zlatá, ďakujem ti za info 😊

kuggis
autor
30. jún 2025

Ahojte, do dôvery ste ako posielali podklady na preplatenie? Online alebo osobne v pobočke?

nuna92
30. jún 2025

Musím sa poradiť, menštruáciu furt nemám,zajtra mám ísť na vyvolanie na gyndu.neohrozi to stimuláciu? Toľko hormónov? Brno povedalo že je to ok.testy mám negatívne na tehu ale mám strach.a čím je to bližšie tým väčšie hádky s mužom.a so svokrou a začínam mať pocit že to celé bolo zbytočne.s priateľom nebývam,on deti nemá,ja dve a akosi teraz všetci riešia že ideme na umelé.mam 32 viem že teraz alebo už nič.hormony mám rozvratene,doma pubertiakov a už sama neviem čo so sebou.

monula333
30. jún 2025
@mnavo

@klarabohun77 ahoj. Test zial uplne biely

@mnavo ahoj to ma mrzi :( viem co zazivas. Tuto situaciu som presne zazivala 2 tyzdne dozadu moj prvy vklad 2 ivf. Viem ze si spominala ze to je uz asi posledny krat ale mate este stale dost embryok co je perfektne. Skuste si uzit leto, oddychni si a uvidis po lete ci by ste zvazili este dalsie kolo.

klarabohun77
30. jún 2025
@nuna92

Musím sa poradiť, menštruáciu furt nemám,zajtra mám ísť na vyvolanie na gyndu.neohrozi to stimuláciu? Toľko hormónov? Brno povedalo že je to ok.testy mám negatívne na tehu ale mám strach.a čím je to bližšie tým väčšie hádky s mužom.a so svokrou a začínam mať pocit že to celé bolo zbytočne.s priateľom nebývam,on deti nemá,ja dve a akosi teraz všetci riešia že ideme na umelé.mam 32 viem že teraz alebo už nič.hormony mám rozvratene,doma pubertiakov a už sama neviem čo so sebou.

@nuna92 ja by som pockala na ms, nesla by som na vyvolávačku… hlavne rob to co ty chces a aby tebe bolo dobre..

klarabohun77
30. jún 2025

Baby neostal vam rekovele a meriofert?..bude mi asi chybat jedna davka ach

curlie
30. jún 2025
@nuna92

@nuna92 ahoj, mrzí ma to, čo prežívaš 🥹 skús rozmýšľať, pre koho vlastne do toho ideš...Ak pre seba, nevzdávaj sa. Ja si tak vravím (už vyšší vek ako ty), že aj keby mám zobrať sama, tak to zvládneme. Mám super chlapa, postará sa, uvarí, uprace o mňa sa stará, ale tiež tam boli veci, ktoré som si v minulosti vravela, že by som nikdy neodpustila...A už inak premýšlam, ale naučila som sa, že moja pohoda je na prvom mieste....Skús aj ty tak, aj keď viem že to je ťažké a už teraz to zvládaš skvelo 🥹

kuggis
autor
30. jún 2025
@klarabohun77

Baby neostal vam rekovele a meriofert?..bude mi asi chybat jedna davka ach

@klarabohun77 nemusíš si zháňať v RF by ti mali dať na faktúru to čo ti bude chýbať,mne tak dali 3 injekcie meriofertu