IVF v novembri až decembri 2023: Pridajte sa k nám
Ahojte🙂. Čaká niekoho IVF teraz v novembri? Ak áno pridajte sa a môžme sa podporiť navzájom. Nás to čaka teraz prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI, ale neúspešne.
@veeev takže ideš na ET ? ... No pozri radšej menej a kvalitnejšie ... Ja som mala veľa a všetky boli dobre ale aha 3 neúspešne ... Verím že tento už je fakt ten pravý 🙏
@susan12345 no tak to už by sa patrilo🙂 nech je to ten pravý ☺️ .. áno et pravdepodobne 🙈.. no zajtra keď budem po, budem viac vedieť🙂.. ty máš koľko dňové .? 🙂
@veeev ja. Mam 4D hatchujuca blasfocysta nebol potrebný ani asistovany hatching tak verím ze to bude fajn
Tebe držím. Prsty zajtra hlavne nech je všetko v poriadku
@susan12345 no tak už mám po tom a ešte ležím na izbe 🙈.. no tak bolo 7 kusov a ešte sa uvidí koľko vydrží 🙈
@veeev tak už len teraz veriť ze bude dostatok dobrých a kvalitných na čerstvý vklad, verím ze bude dobre treba oddychovať
@susan12345 ďakujem krásne 🥰 no snáď niečo ostane, tak teraz čakanie ďalšie 🙈🙈😃
@veeev tak hlavne v kľudne všetko je ako ma. A určite bude dobre,🤗 veľa vody bielkovín veľa. Teraz
@veeev ja zatim necitim nic zvlastne ... na test je asi este aj skoro ...mozno cez vikend vyskusam ak naberem odvahu
@susan12345 ďakujem no to som aj do teraz 🙈
@adabise683 kolkaty deň máš ,? 🙂
@veeev este len 6. den po vklade
@veeev bude fajn... Ja viem jak to je už to mám stcrty krát verím ze posledný... A kam chodíš?
@adabise683 🙈🙈už a kedy testujes.?🙂
@susan12345 no konečne .. chodím do ba
Ahojte baby po 1,6 roku som bola 22.novembra na vklad 🙂 držím každej palce toto je moje 3 ivf 6 vklad 8 embrio už niečo mám za sebou 😉
@misisi93 ahoj ja som. Tiež bola 22. Na vklad, momentálne nás štvrtý pokus.
Držím veľmi prsty
@susan12345 tak sme na tom skoro podobne ja tak isto každej jednej držím a teším sa na pozitívne správy ❤️. Som pripravená na všetko nebojím sa
@veeev ja este nejaky den dva vydrzim ... nech to neni moc skoro ... vo stvrtok asi na krv pojdem
@adabise683 daj vedieť potom 🙂
@susan12345 budem na teba myslet ❤️
@misisi93 to je dobre pozitívne myslenie určite pomáha
Togo. Je môj štvrtý pokus verím ze bude zdarny
@veeev tak ja som dnes 9.den skusila testovat a negativny 😔
@misisi93 ahoj už zajtra ideš na krv? Ja som tiež bola 22.11 na ket takýto. Mi dnes vysiwl
Neboj bude fajn

@veeev sa opýtaj prečo vkladajú na 3den embryjka a či ich budú aj mrazit na 3ti deň, lebo väčšina centier uz nemrazi a nevkladá 3 dňové ale až blastocysty na 5/6 deň pretože práve po 3tom dní prejdú embryjka najväčšou selekciou