IVF v októbri 2023
Ahojte mám tu niekoho kto ide na ivf tento mesiac? 🤗
@evicka1995 ket
@nika1919 aj ja
@nika1919 ja no neviem lebo prvý vklad bol neúspešny
@evicka1995 verte že to vyjde
@nika1919 no viete po tých sklamaniach už neviem no
@evicka1995 ja mám tiež za sebou jeden spontálny potrat po 4 iui
@nika1919 😧je to smutné snáď nám to vyjde
@evicka1995 treba len veriť
@nika1919 to hej len dnes som dosť nervózna nakricala som dosť silno bojím sa ze to ovplyvní vklad
@nika1919
@evicka1995
Veriť a nevzdávať sa 🙂
Ja som o bábätko prišla 7x, vždy sme to dotiahli do 10tt max. Napriek tomu verím, že piatkový vklad bude ten pravý a posledné embryjko bude náš vytúžený poklad 😇
@marinecka95
Áno treba veriť a modliť sa ale ja som sa dosť rozhnevala aj nakricala bojím sa ze to ovplyvní embryiko
@evicka1995 Neboj, toto určite ničomu neublíži. Treba normálne fungovať, nezamýšľať sa nad takými vecami. Tehotenstvo po vklade nie je vôbec iné ako po prirodzenom počatí 🙂 vtedy by si sa nad takou situáciou ani len nezamyslela či to bude mať nejaký vplyv. Je to pochopiteľné, že nervozita, hormóny a nekonečné čakanie na // vie takéto myslenie dosť ovplyvniť, no ženy nepoddajme sa a bojujme so zdravým rozumom 😍
@marinecka95 🙏ja som stále nervózna na muža za hocijaku vec a potom kričím a som nepokojna😏
@evicka1995 viem, že je to ťažké, ovládať sa v takejto situácii ale vidim, že ťa to trápi - ubližuješ tým sama sebe, skús si nájsť nejakú činnosť, ktorá ti hlavu zamestná iným spôsobom hlavne sa upokoj 🥰
Nervy, nervozita, stres … tomu všetkému nijako nepomôžu. Dôležité je byť v pohode, myslieť pozitívne a veriť 😘 Všetko je už teraz na embryjku, našom tele. Nič viac nemôžeš urobiť len čakať na výsledok 🙂
@marinecka95 áno presne a myslíš ze digitalny test by mi mohol ukázať vyzledok
Ahoj, ja tiež. V piatok mám vklad. Prvé IVF, 13 vajíčok, 7 zrelých všetky oplodnené ICSI, 3 sa podarilo oplodniť.. 🙂
@vi_ki to je pekne
Ahojte,ako se vam zadarilo baby? ☺️
@vi_ki ja sem byla 23.10. test sem si delat nechtela,ale muz je nedockavy 😁 tak sem udelala vcera jeden,co sem mela jeste kdyz sme zkouseli normalne a kdyz se mi tam zjevil duch,tak sem jeste vcera bezela do lekarny 🙈 a dneska rano tam byl uz silnejsi duch ☺️ jinak ja jsem zustala doma,ale pomalu si upratujem a oddychuju a tak dokola.
My októbrové IVF neúspešne 🥺
Dnes nám volali, že nie je vhodné ani jedno embryo na vklad ...

@nika1919 mala si et čerstvý vklad