IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@luciam11 ved zajtra budem vediet na čom som a v piatok krv.To čakanie je hrozne
@janulka232 joooj, mi o tom hovor 🙂 ja až v budúci týždeň v stredu, budem na Teba veelmi mysliet a držať prsty aj na ušiach 🙏👶❤
Baby držím vám prsty nech vám to tak dobre dopadne ako mne
Dievcata moje drzte sa..nech to vsetkym vyjde..zasluzime si to ❤ je to riadna skuska, ale aj dar..budeme este silnejsie ✌
@janulka232 gratulujem a kedy ides k dr
@katrena1312 mala by som ist spravne až v pondelok na 14 den,ale mi to nevyhovuje tak pojdem už v piatok na 11den
@janulka232 gratulujeeem
@kikuska9935 drzime palcekyyyy
@janulka232 gratulujeeeem 😍😍😍
@janan82 no dnes som bola na krv a zbehla som pred tym na wc a vyzera to byt na MS. Vysledok budem vediet na 100% az okolo obeda.....
Ahojte baby ja som začala krvácať tak bežím kdr čo sa deje veľmi sa bojím
@katrena1312 držim silno palce nech všetko dobre dopadne
@kikuska9935 drzim palce, nech je to ok
@katrena1312 ja tiez krvácam moja... :(
@kikuska9935 predpísali mi lieky proti krvácaniu musim čakať do budúceho týždňa do stredy dúfam a verím že bude všetko v poriadku a nepotratim
A ja som si dnes urobila test,som 7 deň po et a zatiaľ negatívny...tak sa utešujem, že ešte skoro...
@maja231 nestresuj sa je to skoro každá žena je individialna
@katrena1312 ďakujem ❤️, myslíš, že to ešte skoro? Trošku som sa ukľudnila 😉
@janulka232 blahoželám ❤️❤️
@kikuska9935 juuuj možno to krvácanie ešte nič neznamená držím ti veľmi palce aby si mala pre nás dobre správy ❤️❤️
@katrena1312 veľmi ti držím palce aby sa to upravilo a aby všetko bolo v najlepšom poriadku posielam ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@janulka232 jeeee Booožinku parááááádaaa!!!!
@luciam11 ďakujem moja verim,že o chvilu aj ty si najdeš dve čiarky
@janulka232 dakujem jani velmi v to dufam, snazime sa už 6rokov 😞 tak už čakam len dobre
spraavy 🙂
tak baby .. mne to teraz nevyšlo..... :/ .... ale ja som to niekde tušila... a kedže nemáme ani mrazáčikov , tak musíme absolvovať IVF od samého začiatku.... len keby to nebolo finančne také náročné.... takže sa niekedy nejako pozbierame a ideme na to znova 🙂 Vám ostatným prajem veľa štastia, aby ste si našli čo najskôr // 🙂
@kikuska9935 😢😢 mrzí ma to veľmi😖, ale netreba sa vzdavat, kiki ono to pride aj my uz cakame dlho..tak už to musiiii príííst 🙂
@kikuska9935 je mi to luto,že to nevyšlo.Ale super,že sa nevzdavaš i ideš bojovat dalej.Presne tak je to strašne finančne drahe aj časovo

@janulka232 ani ja nic nepocitujem, ale to neznamena že nemožeš byť tehotna, neboj všetko bude ok