IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@janan82 tak... Vcera som poslala muza pre Buscopan a pre sumive tablety Fluidex a od dnrsneho rana chodim, nemam zaludovne ani ine krce. Len trosku podbrusko ako prve MS dni... Mozem jest aj pit... Zaaazrak. Toto keby viem skor, tak si to dam doniest uz v pondelok 😂😂😂
@kikuska9935 tak hlavne, ze to zabralo. Uz bude len a len lepsie 😘😘😘
@janan82 Veselé Vianoce 😉
@kikuska9935 dakujemeeee. Aj vam krasne sviatky a nech ten rok 2019 je pre nas ten rok stasticka 😘😘😘😘🍀🍀🍀🍀
@kikuska9935 ahoooj. No ako postupujete?
@janan82 ahoj 😊 vcera som mala KET. Vkladali 1 blastocystu a 1 hatch. blastocystu. O 13 dni idem na krv. Este mame 5 mrazacikov, ale dufam ze sa udrzia 🍀 citim sa uplne fit, absolutne nic mi nie je.
@kikuska9935 juuuuuuj. Moc moc moc drzim palcekyyyy 🍀🍀🍀🍀 tfuj tfuj tfuj
@janan82 dakujem 😂😂😂 a ty???
@kikuska9935 teraz najblizsia ms, idem na hormonalny profil acmozno koncom Februara zacneme
@kikuska9935 držím palce aby to dobre dopadlo
@kikuska9935 no ako sa citis?
@janan82 ahoj 😊 vobec nijak 😂😂😂 akoby som ani nemala ziadny KET... Neviem ci je to dobre lebo zle, ale teraz verim ze to m byt takto a ze to bude fajn a vyjde to 😊
@kikuska9935 moc moc mooooc drzim palceky. Tentokrat to vyjde 😘😘😘😘
@kikuska9935 silno držim palce aby to tento krat vyšlo
@janan82 dakujem 😘 len nvm ci vydrzim do 28 😂
@janulka232 dakujem ti velmi pekne 😊
@kikuska9935 no osobne by som nevydrzala 😝
@janan82 ani ja 😂 toho sa neboj..... Fuuh... Len zvlastne je, ze mi nic nie je, len dost vela,, prdim,, 😂 a skrka mi stale v bruchu 😂😂😂 a to je len 4DPO Ket....
@janan82 pisala som ti SS
Ahojte,mal by niekto zaujem o Ovitrele?mne ostali 2ks a nech nepadne zaruka,rada to posuniem...
Ahojte ako sa vám darí
@kikuska9935 ahoj, pozerala som na tvojom profile, ze si tehu a zo srdca ti gratulujem.
Ahojte baby mam na predaj cele balenie diphereline a meriofert nepouzite
@kikuska9935 ahoj môžem sa opýtať ako to nakoniec s tým gonalom dopadlo??
@renatka098 ahoj, uz neviem o co ide, ale ten ket v januati vysiel. Mam dvojicky, coskoro budu mat 2 roky. Narodili sa predcasne a ja som skoro cele tehu (z 29tt) 14 tyzdnov prelezala v nemicnici, ale stalo to za to. 🙂
Ahojte žienky dnes sme boli na úvodnej konzultácii čaká nas ICSI čakám má menštruáciu kedy dojde a ideme do toho... keď my začala koordinátorka rozprávať kolko injekcií si mam pichať a ktorý deň aku tak som sa rozplakala lebo som z toho mala neskutočný chaos...ako ste zvládli pichanie týchto injekcií? Ako to zvládalo vaše telo? Priberali ste od nich? Bojim sa toho čo má čaká.. budem vďačná za každú odpoveď
@fenakova je to len prvotny strach. uvidis, zvladnes to. prve pokusy budu neiste a nebudes vsetko vediet, ale rychlo sa to naucis. na kazdy krok si daj dost casu, premysli si, co a ako sa ma spravit a ked na to pride, sprav podla instrukcii. kazde telo na hormony reaguje inak. v mojom pripade tiez som sa bala priberania. pravdou je, ze som sa citila tucna. bola som asi nafuknuta a zadrziavala som vodu, mozno som 2-3 kg pribrala, ale to sa vratilo do normalu po cykloch. neboj sa dopredu. budes riesit az na to pride.

@kikuska9935 tak to nie je fakt dobre.